PDA

Επιστροφή στο Forum : Βλακεία???


lifefx
29-04-13, 22:28
Καλησπέρα σε όλους!
Σήμερα έκανα αλλαγή στην ψαροσύνθεσή μου και μάλλον έχω πρόβλημα.
Εδωσα 4 ζεβράκια και ενίσχυσα το κοπαδάκι αρλεκίνων με άλλα 3 άτομα.Στο σύνολο τώρα είναι 7.Στο πρόβλημα τώρα...έβαλα ένα collisa lalia αρσενικό...ενώ έχω μέσα ήδη έναν αρσενικό μονομάχο.Απο την ώρα που είδε το γκουραμάκι δεν το άφησε σε ησυχία.Δέν μπορεσα να βρώ θυληκο γκουράμι για να τα βάλω ταυτόχρονα.Ισως αν ειναι ζευγάρι να μήν τα πειράζει ο μονομάχος.Τώρα θα μου πείτε "βρε τενεκέ αφου διάβασες οτι δεν πάνε δυο διαφορετικά λαβυρυνθόψαρα μαζι".Ναι το διάβασα αλλα τώρα την έκανα την βλακεία!Επίσης έβαλα και μια red cherry και μετα απο λιγη ώρα ο μονομάχος κυκλοφορούσε με την μισή στο στόμα.



Υ.Γ......μόλις είδα οτι είχα ανοίξει παλιότερα θέμα για ψαροσύνθεση.Μπορώ να μεταφέρω αυτό που άνοιξα τώρα?....αχ άντε να πάει 12 η ώρα να περάσει ετούτη η μέρα!!!!

ChocolatePuma
29-04-13, 22:34
Καλησπέρα σε όλους!
Σήμερα έκανα αλλαγή στην ψαροσύνθεσή μου και μάλλον έχω πρόβλημα.
Εδωσα 4 ζεβράκια και ενίσχυσα το κοπαδάκι αρλεκίνων με άλλα 3 άτομα Σε πόσα λίτρα τα έχεις και τι διαστάσεις ενυδρείου? .Στο σύνολο τώρα είναι 7.Στο πρόβλημα τώρα...έβαλα ένα collisa lalia αρσενικό...ενώ έχω μέσα ήδη έναν αρσενικό μονομάχο.Απο την ώρα που είδε το γκουραμάκι δεν το άφησε σε ησυχία.Δέν μπορεσα να βρώ θυληκο γκουράμι για να τα βάλω ταυτόχρονα.Ισως αν ειναι ζευγάρι να μήν τα πειράζει ο μονομάχος. Όλα είναι σχετικά... ;)Τώρα θα μου πείτε "βρε τενεκέ αφου διάβασες οτι δεν πάνε δυο διαφορετικά λαβυρυνθόψαρα μαζι".Ναι το διάβασα αλλα τώρα την έκανα την βλακεία!Επίσης έβαλα και μια red cherry και μετα απο λιγη ώρα ο μονομάχος κυκλοφορούσε με την μισή στο στόμα. Εφόσον δοκίμασε μία και του άρεσε...μην βάλεις και 2η ;)

Το ερώτημα είναι : Τι κάνεις τώρα?

lifefx
29-04-13, 22:38
Ναι αυτό ακριβώς!πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε μονομάχο και γκουράμι?Θα ηρεμήσει ο μονομάχος αν μπεί και δευτερο γκουράμι?75 λίτρα ειναι.

ChocolatePuma
29-04-13, 23:07
Ναι αυτό ακριβώς!πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε μονομάχο και γκουράμι?Θα ηρεμήσει ο μονομάχος αν μπεί και δευτερο γκουράμι?75 λίτρα ειναι.

Περίμενε να μπουν οι betta-τζήδες :D...να σου πουν την άποψη τους..

Stivv27
29-04-13, 23:15
Τα λιτρα σου για αυτην την ψαροσυνθεση ειναι πολυ λιγα!Διαλεξε αμεσα μεχρι το πρωι δηλαδη!!!Και δωσε το ενα απο τα 2 ειναι και τα 2 πολυ κυριαρχα ψαρια με τον χορο τους(επιφανεια νερου οπου κανουν φωλιες) και θα γινει ο χαμος εκει μεσα.

nikolaosbouk
29-04-13, 23:22
καλα πως σου ηρθε και το εκανες αυτο? δεν ταιριαζουν και αισθητικα...:rolleyes:

nikos1125
29-04-13, 23:35
Οσα και να βάλεις θα έχεις πρόβλημα θα τα κυνηγάει συνέχεια ο μονομάχος!ένα απο τα δύο θα κρατήσεις!

LAKI
30-04-13, 06:48
:smt021:)

lifefx
01-05-13, 21:31
Εδωσα το γκουράμι αν και από την αλλη μερα ηταν σαν να μην υπηρχε το ενα για το αλλο.

LAKI
02-05-13, 18:43
Εδωσα το γκουράμι αν και από την αλλη μερα ηταν σαν να μην υπηρχε το ενα για το αλλο.
κριμα...:(