Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ερωτηση για κοντρες στα τζαμια του rio240

pantelos
29-04-13, 01:15
καλησπερα παιδια!!βρηκα αυτο το ενυδρειο πριν λιγες μερες.... και η ερωτηση μου ειναι αν εχει κοντρες στα τζαμια.... ετσι οπως το βρηκα εγω δεν βλεπω να εχει κοντρες εμφανη τουλαχιστον...εκτος και αν ειμαι τυφλος.... στα τοσα λιτρα δεν θα επρεπε να εχει κοντρες??? ειναι ασφαλη ετσι???

nazgul
29-04-13, 02:57
Νομιζω μια εταιρια σαν τη jewel δεν θα προσχωρουσε στην εκδοση ενος μοντελου που δεν πληρει υψηλες κατασκευαστικες προδιαγραφες. Βεβαια, μην ξεχναμε οτι και τα πλαισια στα εργοστασιακα ενυδρεια παιζουν το ρολο της κοντρας. Δεν θα με απασχολουσε αυτο το θεμα σε ενυδρειο επωνυμης εταιριας, καποια μελετη παραπανω θα εχουν κανει.

Οι εχοντες ενυδρεια rio θα εχουν καλυτερη αποψη, βεβαια. Εγω δεν ειχα ποτε.

pantelos
29-04-13, 03:10
δεν με φοβιζει η εταιρια.... με φοβιζει μηπως το ενυδρειο ειχε κοντρες απο την μανα του και ο προιγουμενος ιδιοκτητης για καποιο λογο τις αφαιρεσε... βεβαια αυτο ειναι παραλογο αλλα ποτε δεν ξερεις τι γινετε....

Κουραμπιές
29-04-13, 03:21
δεν με φοβιζει η εταιρια.... με φοβιζει μηπως το ενυδρειο ειχε κοντρες απο την μανα του και ο προιγουμενος ιδιοκτητης για καποιο λογο τις αφαιρεσε... βεβαια αυτο ειναι παραλογο αλλα ποτε δεν ξερεις τι γινετε....

Να πας στα σκουπιδια και να αφησεις χαρτακι, οποιος το πεταξε να σου πληρωσει την επισκευη και τις κοντρες. :D Οριστε μας μαθαμε τωρα να πεταμε πραγματα ετσι ανεξελεγκτα...

pantelos
29-04-13, 03:30
αχαχαχαχαχαχαχ!!!!ηθελα να του την πω... ειναι δυνατον να πεταξει ολοκληρο ενυδρειο και να μην αφησει διπλα και ενα 2217 να ειμαι και απο φιλτρα κομπλε?? σε εξοδα με εβαλε.....:D:D:D:D

maikl
29-04-13, 05:23
Επανω εχει μια πλαστικη κοντρα στο κεντρο.Την εχει το δικο σου?

pantelos
29-04-13, 06:09
ναι ναι αυτην την εχει κανονικα.... απλα περιμενα οτι θα εχει κοντρες κατα μηκος των τζαμιων οπως τα περισσοτερα ενυδρεια δηλαδη...

Commando
29-04-13, 09:25
εγω εχω ακριβως το ιδιο και εχει μονο στο κεντρο μια πλαστικη μαυρη κοντρα!αν την εχει αυτη εισαι κομπλε!και επισης πολυ τυχερος που βρηκες τετοιο ενυδρειο στα σκουπιδια!!!

samilias21
30-04-13, 12:12
οπως σου ειπαν στην μεση πανω εχει μια μαυρη κοντρα καθετη!

καλο θα ειναι να το βαλεις στο μπαλκονι γεματο με νερο 3-4 μερες για να δεις αν χανει - σταζει απο πουθενα