Επιστροφή στο Forum : στραβο ενυδρειο
Προσφατα αγορασα ενα ενυδρειο 180χ60χ65 και ολα εγιναν λιγο βιαστικα!και παρατηρισα οτι το ενυδρειο χανει μισο ποντο απο τα δεξια προς αριστερα και μισο ποντο απο πισω προς τα μπρος!!??το ενυδρειο ειναι στημενο εδω και μια εβδομαδα τι να κανω πρεπει να το αλφαδιασω????θα εχω προβλημα????
Αμα δεν τρέχει δεν έχεις πρόβλημα . Τωρα βεβαια βαλε και καμία φωτό να δούμε τι ακριβώς εννοείς
Μάρκα ; anubia ;
Το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα προσφατα και ειχα τον ιδιο προβληματισμο. Τη συζητηση θα τη δεις εδω (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=70085&highlight=%E3%E5%F1%ED%E5%E9+%E5%ED%F5%E4%F1%E5%E9 %EF).
Μια χαρα ειναι το ενυδρειο χωρις να κανω τιποτα (φτου φτου :D)
Αμα δεν τρέχει δεν έχεις πρόβλημα . Τωρα βεβαια βαλε και καμία φωτό να δούμε τι ακριβώς εννοείς
Μάρκα ; anubia ;
Ναι το anubia ειναι.θα προσπαθησω και για φοτο.τι εννοεις αν δεν τρεχει?
Εννοώ αν δεν έχει διαρροή
Αν και με τα κινέζικα δε μπορείς να εχεις εμπιστοσυνη γιατί δυστυχώς όπως φαίνεται δε κανουν κανέναν ποιοτικό έλεγχο
ούτε εμένα είναι τέλεια αλφαδιασμένο και δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα αλλά εσένα είναι πολλά τα λίτρα... Στη θέση σου θα το άδειαζα και θα αλφάδιαζα τη βάση
Για μισο ποντο μη κανεις τιποτα
stelios816
28-04-13, 14:34
μισος ποντος σε συναρτηση με τα λιτρα και κινεζικο ενυδρειο με υποτιπωδεις κοντρες ειναι μεγαλο το κακο. ρωτα αλλους που τους εφυγε ολοκληρος ο καθρεφτης μεσα στο σαλονι να δεις χαρες που εκαναν!!
Χάνει 5 χιλιοστά 1,80 ενυδρείο?! :-D
Και 0,60 πλάτος? (άλλα ενυδρεία είναι τόσο το μήκος τους)
Δε πρόκειται να πάθεις τίποτα. Το πάτωμα να χάνει μισό χιλιοστό, το έπιπλο άλλο μισό, να έχει χάσει το ενυδρείο άλλο μισό χιλιοστό στην κόλληση, το φελιζόλ να έχει κάνει κούρμπα άλλο μισό, χίλιους λόγους μπορώ να σου πω. Στο 1,5 μέτρο ύψους που βρίσκεται η στάθμη του νερού το βλέπεις πολλαπλασιασμένο.
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.
Κουραμπιές
28-04-13, 15:49
Ισχυει αυτο που λεει ο τολης. Και το δικο μου ιδιας κατασκευης με του στελιου ειναι και γερνει λιγο μπροστα και αριστερα. Ακομα ειναι κομπλε.
stelios816
28-04-13, 15:53
μη το συγκρινεις με το ανουμπια σπυρο αλλο το ενα αλλο το αλλο ποσες κοντρες εχει το δικο σου ποσες το ανουμπια φιλε.;)
Κουραμπιές
28-04-13, 16:20
Τοσο λιγοτερες ρε στελιο; Δεν τοχω δει ναμαι ειλικρινης. Για να καταλαβω μιλαμε οτι ειναι στραβη η βαση ετσι; Τα ξυλα δηλαδη και πιθανων και μια κλιση στο πατωμα. Οχι λαθος κομμενα τζαμια...
Εβγαλα και αυτες της φωτο που φαινεται η διαφορα στη σταθμη του νερου και στις κοντρες,κανονικα εχει δυο αλλα η μια φαινεται!
Εβγαλα και αυτες της φωτο που φαινεται η διαφορα στη σταθμη του νερου και στις κοντρες,κανονικα εχει δυο αλλα η μια φαινεται!
Ωχ οι φωτο ειναι αναποδα!!
nikolakis94
28-04-13, 19:56
Τωρα ειναι πολυ μικρες
Τελικα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο το αλφαδιασα!!πολυ ταλαιπωρια ρε παιδακι μου αλλα αξιζε τον κοπο ησυχασα.
Theo απλώς μετέφερες το βάρος σε άλλο σημείο. Πάλι κάτι χάνει και πάλι κάτι παίρνει μεγαλύτερο βάρος. Αν το αλφάδιασες όπως λες, κάτι άλλο πήρε την κλίση. Το ενυδρείο, το έπιπλο ή το πάτωμα.
Το πάτωμα δε γίνεται να μετακινηθεί, οπότε έδωσες κλίση στο έπιπλο ή στο ενυδρείο, μεγαλύτερο κίνδυνο έχεις.
το πατωμα ειναι αλφαδιασμενο?
Αδειασα ολο το νερο,κατεβασα το ενυδρειο απο την βαση του και κατω απο την βαση κολλησα μαρμαρα αλφαδιασμενα πανω απο την καρυστου που αρχικα παταγε οι βαση και ηταν θεοστραβη και κολησα μαρμαρα για να μην μπλεξω με σφινες στα ποδια της βασης γιατι παταει και σε δεκα ποδια και αντε βρες ακρη!!αρα δεν πιστευω οτι δεν εχω προβλημα αφου ολα τωρα ειναι αλφαδια δεν χανει ουτε χιλιοστο.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.