Επιστροφή στο Forum : κανει?
μπορω να βαλω ενα βατραχω μαζι με:tinfoil,barbus tetrazona,epalz bicolor,geofagous,lipin spotted,plecostomus hypostomus:confused::confused::confused:
γινετε να βαλω βατραχακι:confused:
22-04-13, 09:44
οσο γινεται να εχεις τα ψαρια αυτα μαζι στο ενυδρειο σου, αλλο τοσο γινεται να βαλεις κ βατραχο.δηλαδη ΟΧΙ:smt102
οσο γινεται να εχεις τα ψαρια αυτα μαζι στο ενυδρειο σου, αλλο τοσο γινεται να βαλεις κ βατραχο.δηλαδη ΟΧΙ:smt102
δλδ δεν μπορω να βαλω βατραχω:confused:ενας φιλος μου εχει
16γκουραμι
6καρχαριακια.
2που τρωνε τα σαλιγκαρια
και εχει βατραχο!τελος παντων πληροφοριθικα!!!
τα βατραχια γενανε????:confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes: :rolleyes:...
οχι.εχεις λιμνη?...γιατι στο ενυδρειο που εχεις,οπως το εχεις,δεν μπορεις.
για την ιχθυοσυνθεση σου, ταχουμε ξαναπει οτι θελει αλλαγες...
Βρε Λακη ποσες φορες στο λεμε ολοι!
Να βγαλεις ψαρια πρεπει απο εκει μεσα οχι να αρχισεις να βαλεις και αλλα!
Ο φιλος σου εχει οτι χειροτερο μεσα στο ενυδρειο του Και αυτο στο εχουμε ξαναπει και μην τον παιρνεις σαν παραδειγμα!
Βρε Λακη ποσες φορες στο λεμε ολοι!
Να βγαλεις ψαρια πρεπει απο εκει μεσα οχι να αρχισεις να βαλεις και αλλα!
Ο φιλος σου εχει οτι χειροτερο μεσα στο ενυδρειο του Και αυτο στο εχουμε ξαναπει και μην τον παιρνεις σαν παραδειγμα!
καλα χριστο! εχω ενα μικρο ενυδρειο56λτ,σε 2-3 ευδομαδες θα το γεμισω με νεον!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Χερομαι πολυ επειδη εγινα Senior Member το περιμενα πως και πως:smt003
το ξερω!απλα ρωταω αν γενανε τοσα πολλα βατραχια οσο και τα σαλιγκαρια!αυτο ρωταω γιωργαρα,τελικα γενανε τοσο πολι οσο τα σαλιγκαρια?
ααα,οκ:Dεξαρταται απτο ειδος,οπως και τα σαλιγκαρια και ολα τα υπολοιπα.αλλα οπως και ναχει δε μπαινει στο ενυδρειο σου οπως ειναι τωρα;)
ααα,οκ:Dεξαρταται απτο ειδος,οπως και τα σαλιγκαρια και ολα τα υπολοιπα.αλλα οπως και ναχει δε μπαινει στο ενυδρειο σου οπως ειναι τωρα;)
ok
22-04-13, 18:45
Οι βατραχοι ειναι αμφιβιοι κι οχι υδροβιοι οργανισμοι για να τους βαλεις σε ενυδρειο.
Για ΝΕΟΝ -ασχετα με τα λιτρα που λες που ειναι ακαταλληλα- εχεις εξοπλισμο?
βρε Λακη τα ζωντανα πλασματα δεν ειναι παιχνιδι...
Οι βατραχοι ειναι αμφιβιοι κι οχι υδροβιοι οργανισμοι για να τους βαλεις σε ενυδρειο.
Για ΝΕΟΝ -ασχετα με τα λιτρα που λες που ειναι ακαταλληλα- εχεις εξοπλισμο?
:smt045:smt045:smt045:smt045:smt045
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.