Επιστροφή στο Forum : jewel 120
pigasosaek
20-04-13, 22:22
Καλησπέρα σε όλους.
Σήμερα μου εδωσε ενα φίλος αυτό το ενυδρειο.Το μέρος που θέλω να το βάλω ειναι πανω σε ενα μαρμαρένιο πάσο στο σαλόνι.Το πρόβλημα που εχω είναι το ενυδρειο ειναι κατα 3 ποντους μακρυτερο στο πλατος απο οτι το πασο (36cm το ενυδρειο `33 το πασο).Δηλ το πλαστικό πλαίσιο που εχει το ενυδρειο θα εξέχει 1/5 πόντο απο δεξιά κ αριστερά.Θα έχω κανα πρόβλημα μελλοντικά λέτε?
http://www.juwel-aquarium.de/en/Products/Aquariums/Rekord-Line/Rekord-800-Int.html?force_sid=843b2mjg3dhfq4g0gp5i45gsa0#!juw el-000000000000021800
Θα σου προτεινα να κοψεις ενα σκληρο ξυλο ισο με τις διαστασεις του ενυδρειου, ωστε να το βαλεις να πατησει πανω. Ετσι θα ισοσταθμιστει το βαρος του ενυδρειου. Μην το βαλεις ετσι, πολυ πιθανο να εχεις προβλημα.
Βαλε μια ομορφη ταβλα mdf (αναλογου χρωματος της διακοσμησης του χωρου και του ενυδρειου) πανω στο πασο, ιση με το ενυδρειο, κι απο πανω το ενυδρειο
pigasosaek
25-04-13, 03:02
Ὀλα κάλα με το στήσιμο, εβαλα κ μια τάβλα απο κατω κ ειμαστε οκ!
Έβαλα το μπόλι, όλες οι μετρήσει οκ και μετέφερα τα χρυσόψαρα στο καινούριο.Στο παλίο 60ρι έχει μείνει μια γαρίδα bamboo και ενα zebra nerite με μια ανουμπια.Πολύ πιθανόν την Παρασκευή θα προσθεσω κ αλλα φυτά απο κλαδέματα ενός φιλου.
Αν όλα πάνε καλά θα προσθέσω ενα χαρέμι με endler, μετά το Πάσχα όμως.Σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει, αμα ρίχνω ενα φυλαρακι τροφής μέσα θα μπορέσω να διατηρήσω την βιολογία σωστα?
Η ερώτηση είναι η εξής:Πόσο καιρό μπορεί να διατηρηθεί η βιολογία ετσι?Το ρωταω αυτό γιατί την Μ.Τετάρτη θα φύγω για μια βδομάδα και δεν θα υπάρχει κάποιος να το φροντίσει.
Τώρα θα μου πείς:και γιατί βρε παλικάρι όταν γυρίσεις με το καλό δεν παίρνεις την βρωμία απο το φίλτρο του μεγάλου ενυδρείου κ να την ρίξεις στο μικρό?
Και θα απαντήσω έγω :σε 2 εβδομάδες πόση βρωμιά θα έχει μαζεψει το φιλτρο?
Για βοηθάτε αν μπορείτε..
Υ.Γ 1)Δεν είμαι τρελός επείδη κάνω μόνος μου τον διάλογο!:smt025
2)αν δεν ειμαι στο σωστό topic ας μεταφερθεί.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ενα φυλαρακι δεν φτανει για βιολογια που θα σηκωσει χαρεμι endlers.
Πρεπει να βαζεις σε αποχη στην επιφανεια, περισσοτερη τροφη.
Οσο θα λειπεις, ασε αρκετη τροφη στην αποχη κι ο θεος βοηθος.
pigasosaek
25-04-13, 22:00
Με τίποτα άλλο δεν μπρορώ να την διατηρήσω?
Εχω κ άλλη μια επιλόγή : Ετσί κ αλλίως σκέφτομουν να πάρω ενα ακόμα χρυσόψαρο κ να το βάλω στο μεγάλο.Μπορώ να επισπεύσω την αγορά του και να το βάλω στο μικρό οπότε θα είμαι καλυμένος απο άποψη βιολογίας.
Δεν ήθελα να το κάνω απο τώρα γιατί θα ήθελα να παρακολουθήσω την συμπεριφορά του για οτιδήποτε "παράξενο" και να μην το αφήσω μόνο του.
Αν δεν έχω άλλη επιλογή θα καταλήξω σε αυτήν τη λύση.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.