Επιστροφή στο Forum : αναγνώρηση φυτού?..(Δράκαινα)
μπορεί να μου πεί κάποιος τι φυτό είναι αυτό? το αγόρασα και δεν ήξερε ούτε αυτός που το αγόρασα τι ήταν και δεν είχε και ταμπελάκι.
Δρακαινα, δεν θα σου κρατησει πολυ κι οταν αρχισει να σαπιζει πετα την (ή πετα την απο τωρα).
δεν κάνει για ενυδρεία? θέλει κάτι το ειδικό? για πιο λόγο?
Obelix(Reifen)
14-01-05, 04:52
Ναι θέλει :
Γλάστρα ,του αρέσει το νερό αλλά όχι να είναι μέσα .
kflynt2005
14-01-05, 14:39
Αυτό είναι απάτη! κι εμένα μου πουλήσανε μια δράκαινα ως φυτό ενυδρείου! Απαράδεκτο. Μόνο κακό μπορεί να κάνει καθώς σαπίζει!...
το αγόρασα και δεν ήξερε ούτε αυτός που το αγόρασα τι ήταν και δεν είχε και ταμπελάκι
Απο που το αγορασες Δημητρη?
Δειτε μια μικρη δρακαινα που εχουμε στο μαγαζι!
nkarvounis
03-04-05, 10:44
Δειτε μια μικρη δρακαινα που εχουμε στο μαγαζι!
καλά τι ενυδρείο έχετε στο μαγαζί :smt110 :smt087 +-6 +-6
Καλά ε τρομερή ανάπτυξη βρε παιδί μου φτου φτου να μην την ματιάσω.Τι λίπασμα της βάζεις?Να υποθέσω POWER 4; :smt043 :smt044 :smt082 :smt005.
Και τώρα στο θέμα μας,το συγκεκριμένο φυτό έχει και παλαιότερα φιλοξενηθεί σε ποστ και μάλιστα με τις ίδιες περίπου αντιδράσεις.Αν και θα ξεφύγω λιγάκι από το γενικό θέμα και να με συγχωρέσετε αλλά το εν λόγο κατάστημα από φυτά τι να σου πω κάθε άλλο παρά υγειή έχει τουλάχιστον όσες φορές πήγα εγώ αλλά και ιδιαίτερες γνώσεις επί του θέματος δηλαδή έχει έναν κατάλογο με φυτά και σε ερώτηση ποιό φυτό είναι αυτό η απάντηση είναι για ρίξε μια ματιά και εσύ στον κατάλογο και σπάνια βλέπεις ταμπελάκι στο γλαστράκι.Εν πάσει περιπτώση ζητώ και πάλι συγνώμη που ξέφυγα από το γενικό θέμα μιας και αυτό ανήκεί αλλού αλλά θεώρησα πρέπον να τα πώ.
Φιλικά Ιορδάνης.
τσάμπα το πέταξα. ωραίο θα γινόταν αν το έβαζα σε γλάστρα.! τώρα ξέρουμε, αν θελήσουμε δράκαινα πάμε σε ενυδρειάδικο να την αγοράσουμε. ετσι ? γλάστρα δεν θα έχει βέβαια εκεί αλλα μέχρι να πάρουμε και γλάστρα το βάζουμε για κάνα μήνα στο ενυδρείο!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.