Επιστροφή στο Forum : ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΒΕΤΤΑ!!!!
Ρε παιδιά, μήπως ξέρετε κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να πουλάει Betta splendens crowntails, και halfmoos; Διότι όταν άρχισα να ασχολούμε και θελήσα να αποκτήσω μερικά ζευγάρια από αυτά, αναγκάστηκα να τα παραγγείλω από Ταϋλάνδη...
Halfmoon αν δεν κάνω λάθος έχει ο Tarek στο Περιστέρι.
"ασχολούμαι" :roll:
Thanks, επίσης αν ενδιαφέρεται κάποιος να ζευγαρώσουμε τα "τέκνα" μας, διαθέτω 1 θηλυκό steel blue halfmoon, 1 αρσενικό metallic blue crowntail, 1 αρσενικό cambodian red shortfin και τώρα μεγαλώνω 1 που προέκυψε από διασταύρωση των δυο πρώτων (έχει γονίδια ct και hm)... Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μένω Ηράκλειο Κρήτης...
Α, ξεχασα να πω ότι τα παραπάνω ψάρια είναι όλα "καθαρόαιμα" ταϋλανδέζικα... :D
Επίσης έχω έναν αρσενικό shortfin (pla kat) ο οποίος όμως είναι πολύ επιθετικός, μόνο για "άγριες" κυρίες... :twisted:
nkarvounis
12-01-05, 08:29
Α, ξεχασα να πω ότι τα παραπάνω ψάρια είναι όλα "καθαρόαιμα" ταϋλανδέζικα... :D
τα χαρτιά τους τα έχεις :wink:
Εχω κάτι χαρτιά, αλλά δεν καταλαβαίνω τι λένε, είναι στα ταϋλανδέζικα... :wink: :wink: :wink:
σου ήρθαν όλα ζωντανά από ταυλάνδη?ήθελα κι εγώ κάποια στιγμή να παραγγείλω απο'κει,αλλά σκέφτηκα πρώτον τα έξοδα και δεύτερον το ενδεχόμενο να μη φτάσουν ζωντανά τα ψάρια.εγώ έχω 2 θηλυκές blue crowntails,έναν αρσενικό blue-steel blue halfmoon κι έναν μπλε-κόκκινο με κοντή ουρά
Ναι και μάλιστα σε πολύ καλή κατάσταση...! Μετά είχα ορισμένες απώλειες εξαιτίας της κακής ποιότητας του @#$%νερού του Ηρακλείου :evil: (πολύ σκληρό και βασικό). Τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα είναι 40$ για 1-8 ψάρια. Αν πληρώσεις με Western Union (εγώ αυτό έκανα, είναι ο πιο σίγουρος, γρήγορος και φτηνός τρόπος συναλλαγής) σου δίνει δώρο ψαράκι :D Η διέυθυνση είναι www.bluebetta.com.
Βρήκες crowntail και halfmoon στην Αθήνα?????? Πού??????? :?: :?: :?:
Την διευθηνση του ΤΑΡΕΚ θα την βρεις στο τοπικ ΜΑΓΑΖΙΑ , καθως και το τηλεφωνο του.
αν θυμαμαι καλα πρεπει να εχει Β.CROWNTAIL θυληκα, και HALFMOON αρσενικα...... :?
AFRIKANOFILOS
13-01-05, 18:30
Crowntail αρσενικους ειναι ευκολο να βρεις Ελλαδα εγω τον δικο μου τον εχω παρει απο το petcity στη Καβαλας(Χαιδαρι).Halfmoon εχει ακομα o Tarek.Παιδια αμα γουσταρετε παντος να κανουμε καμια παραγγελεια ειμαι μεσα κανω συλογη απο bettas!Μεχρι στιγμης εχω 2 halfmoon male,1crowntail male 4 female,1 smaragdina male,1 imbelis male,2 pagnax male-female και θελω να αποκτησω πιο σπανια :D !Θα μιραστουμε τα της αποστολης.
έχει crowntails το petcity?δεν το'ξερα και έγω δύο θηλυκές που θα'θελα να ζευγαρώσω.πάντως πολύ καλή ιδέα αυτή για την παραγγελία.εγώ βασικά τα έξοδα αποστολής σκεφτόμουν...
εχει αλλα........
τις συμφορας....
το λεει μαλιστα και σε ταμπελα << MIX CROWTAIL>>!!!!!!
Kοινος ολα τα χρωματα σε ενα ψαρι , η οπως λεει αυτη η κυρια που διαφημηζει χαλια στην TV ((Mιραρακη αν θυμαμαι καλα)) μπορδοροδοκοκκινο χρωμα....η καναλοκεραμιδη χρωμα :D :D :D :D
Γιαυτό, Ταϋλάνδη και πάλι Ταϋλανδη... :D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.