Επιστροφή στο Forum : αυγα killies
Obelix(Reifen)
11-01-05, 21:14
Παράγγειλα αυγά κιλις από ένα τύπο από το aquabid και αποδείχτηκε σωστός οπότε όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δοκιμάσει.
Έχει τα εξής είδη.
Nothobranchius eggersi "Rufiji River Camp TAN 95/7"
Nothobranchius eggersi "Bagamoyo "
Fp. nigerianus Makurdi :D
Αλλά για τα δυο πρώτα θα πρέπει να περιμένει δυο μήνες για τα βάλει στο νερό .
Τιμή άγνωστη
Αποστολή χρημάτων με western union +9 ευρώ
Email: exb@iol.pt
Eduardo Bernardo
Rua Marquesa de Alorna, 10 - C/V
Bons Dias 2620-270 RAMADA
Portugal
Όλα αυτά χωρίς να έχω τσεκάρει ποιότητα αυγών και ποσότητα αυγών μιας και είναι κάτι που δεν έχω την εμπειρία να κάνω.
Μπορεις να παραγγειλεις και ψαρια απο το aquabid? Δεν περνανε απο τελωνειο κλπ? Τα αυγα απο που θα τα παραλαβεις?
το aquabid έχει ό,τι θες από ψάρια.έρχοντια με πλοία
Με πλοια? Ζωντανα ψαρια???
Για παστα ισως...
Παντως για εισαγωγη απο χωρα εκτος ΕΕ θα περασει τελωνειο, και αμα παρουν χαμπαρι οτι προκειται για ζωντανο οργανισμο θα ζητησουν χαρτια, πιστοποιητικα υγειας και αλλα τετοια ομορφα..
Obelix(Reifen)
12-01-05, 15:31
ταχυδρομειο :wink:
και παλι ομως ..αμα σου στειλουν ψαρια και αεροπορικως στο ταχυδρομειο μεχρι να σου στειλουν ειδοποιηση και μεχρι να πας να τα παρεις ...... οποτε δεν γινετε ε?
πριν λίγο μίλησα με τον maverick και μου'πε ότι παρέλαβε από ταυλάνδη ψάρια στο σπίτι του(συστημένο δέμα)σε 4 μέρες και τα ψάρια ήταν όλα οκ :wink:
AFRIKANOFILOS
13-01-05, 18:35
Αμα κανει κανης παραγγελεια να το πει ενδιαφερομαι :D και εγω!
Βλεπω δεν το λεει κανενας αλλος , αλλα τα αβγα αυτα ετσι διακινουνταν παντα , δεν εχουν καμια αναγκη εφοσον αυτος που τα στελνει ξερει τι κανει .
Για τα αυγα των killies, σαφως δεν υπαρχει κανενα προβλημα στη μεταφορα με ταυχδρομειο...
Τωρα για ζωντανα ψαρια με ταχυδρομειο, τα πραγματα ειναι πολυ οριακα
Για μονομαχους κατι γινεται, απο κει και περα, διατηρω τις αμφιβολιες μου.
Εξαλλου, γερμανοι breeders που στελνουν αεροπορικως, το κανουν μονο με παραλαβη απο το αεροδρομιο.
Στην αμερικα τα στελνουν και με Fedex 24 hour delivery ναρκωμενα...
Αλλο ομως 24 ωρες και αλλο 4 μερες..
Ο Μaveric παρείγγειλε ψάρια από ταυλάνδη,και μαγκιά του :D .Ας κάνει όμως και τον κόπο να μοιραστεί μαζί μας τις πληροφορίες για το πως το έκανε ακριβώς :roll: .Γιαυτό υπάρχει το GAB.
πριν λίγο μίλησα με τον maverick και μου'πε ότι παρέλαβε από ταυλάνδη ψάρια στο σπίτι του(συστημένο δέμα)σε 4 μέρες και τα ψάρια ήταν όλα οκ :wink:
Και δεν τον "κολησαν" στο τελωνειο για καμοια βδομαδα μινιμουμ??!! :shock: :shock: :shock:
Πως εγινε αυτο το θαυμα? Για....λεγε....γιατι κουφο μου ακουγεται. Οτιδηποτε ερχεται απο εξωτερικο στο τελωνειο το ανοιγουν και πρατουν αναλογως... :roll:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.