Επιστροφή στο Forum : Ερώτηση για κατόχους RIO400 ?
Επειδή θα φτιάξω μόνος μου ενα βραχώδες background απο φελιζολ, και επειδή δεν εχω ακόμα στα χέρια μου το ενυδρείο θα μπορούσατε να μου πείτε τα εξής ?
Αν η κατασκευή είναι μονοκόματη 1.51 μήκος, μπαίνει στο ενυδρείο κατευθείαν ή μήπως έχει τίποτα "χείλια" το τζάμι στην κορυφή προς τα μέσα οπότε θα εμποδίσουν το φελιζόλ να μπεί ?
Επίσης το ύψος του ενυδρείου είναι 62 cm.Aυτό είναι καθαρό ή το καπάκι έρχεται και τρώει μερικούς πόντους απο αυτό το ύψος ?
Μπορεί κάποιος να βάλει κάποια φωτογραφία απο το πάνω μέρος του ενυδρείου χωρίς καπάκι ?
Μιας και το έχετε, τελικά τι διαστάσεις (ΜΗΚΟΣχΥΨΟΣ) θα πρέπει να έχει το φελιζόλ για να μπεί και να πιάσει ολη την πίσω πλευρά ?
Ευχαριστώ.
Μήπως ξεχνάς ότι έχει εσωτερικό φίλτρο πίσω δεξιά?
To οποίο δεν βγαίνει ? Πακτωμένο είναι ?
Δεν το έχω το ενυδρείο αλλά έχω δει πολλά.
Αν είναι κολημένο θα σου πεί καλύτερα κάποιος που το έχει.
johnny98130
10-01-05, 10:37
Ναι ειναι πακτωμενο.
Γεια σου φολε Johnkokk,
Στο ενυδρειο αυτο πρεπει να θυμασαι οτι η μεσαια πλαστικια τραβερσα στο πανω μερος(καπακι) δυσκολευη πολυ τα πραγματα, ειδικα οταν θα θελησης να βαλης το background μονοκοματο. Επισης και το καπακι τρωει μερικους ποντους. Για διαστασεις, φωτογραφιες σε ολα τα αλλα θα σου στειλω το βραδακι.
Ευχαριστώ.
Μπορείς να τα στείλεις στο johnkokk ΠΑΠΑΚΙ otenet.gr
Και ούτε να σκεφτείς να κόψεις την (φαινομενικά)
μικρή και άχρηστη τραβέρσα... :evil:
Έμένα που μου έσπασε κατά λάθος (σπάει λίγο εύκολα)
όταν προσπαθούσα να βγάλω το εσωτερικό φίλτρο (ναι, βγαίνει)
έχει ως αποτέλεσμα να κάνει μεγάλη κούρμπα το τζάμι.
(Εγώ έγω το 300άρι βέβαια, αλλά νομίζω ότι είναι το ίδιο πράγμα.)
:wink:
Οντως το εσωτερικο βγαινει.Δεν ειναι τιποτα, αλλα να ξερεται πως ολα τα rio οπως και παρα πολλα ενυδρεια εμποριου η ακομα και custom εαν δεν εχουνε κοντρες και δεσιματα στην μεση εχουνε "κοιλια". Εμενα το rio 300 με το πλαστικο κομματι αυτο να υπαρχει, εαν το δεις απο την μια ακρη του το τζαμι στο μηκος παντα θα δεις πως εχει μια κοιλια, ειναι κατι προβλεψιμο αυτο απο την εταιρια.
Δεν θα αλλαξει η συμπεριφορα αμα βγει, σιγα τωρα το σοβαρο πλαστικουλι που εχει! Αυτο το εχει για να βαλετε αμα θελετε καμοια εχτρα λαμπα, εξου και οι τρυπες στις ακρες που μπαινουν κουτι καποια "δακτυλιαδια που εχουν καποιες λαμπες η και ανακλαστηρες που εχετε παρει κατα καιρους.
Παραδειγμα της προβλεψιμης πιεσης που μπορει να παρει το κρυσταλο ειναι το μαγαζι που εχει ανοιξει στην Αλεξανδρας λιγο πριν τον Τσιπα οπως ανεβαινεις δεξια και βλεπεις ενα τριτονο στο πατωμα δεξια με τουλαχιστον 2 ποντους καμπυλη το κρυσταλο. Ειναι προβλεψιμο και απολυτως ασφαλες φτανει να ειναι ετσι ειτε απο τον κατασκευαστη , ειτε απο καποιον που ξερει την δουλεια του.
και βλεπεις ενα τριτονο στο πατωμα δεξια με τουλαχιστον 2 ποντους καμπυλη το κρυσταλο.
για πες και τι χρυσοψαρακια ειχε μεσα αυτο το τριτονο , που αλλοι τα βαζουν σε γυαλες :shock: και αλλοι λενε "μα τα εβαλα σε μεγαλυτερο απο γυαλα , σε ενα 15αρι" +-6
Τα τερατα αυτα πανε δωρο μαζι με τη λιμνη....
Φιλε Johnkokk
Αν η κατασκευή είναι μονοκόματη 1.51 μήκος, μπαίνει στο ενυδρείο κατευθείαν ή μήπως έχει τίποτα "χείλια" το τζάμι στην κορυφή προς τα μέσα οπότε θα εμποδίσουν το φελιζόλ να μπεί ?
Το βλεπω αδυνατο η πολυ δυσκολο να το βαλης μονοκοματο με τις τραβερσες του Juwel. Θα προτεινα να το κανης δυο κοματια.
Επίσης το ύψος του ενυδρείου είναι 62 cm.Aυτό είναι καθαρό ή το καπάκι έρχεται και τρώει μερικούς πόντους απο αυτό το ύψος?
Το καθαρο υψος για το background ειναι 56εκατοστα
Μπορεί κάποιος να βάλει κάποια φωτογραφία απο το πάνω μέρος του ενυδρείου χωρίς καπάκι ?
Σου εστειλα και στο μαιλ σου ηδη φωτογραφιες.
Μιας και το έχετε, τελικά τι διαστάσεις (ΜΗΚΟΣχΥΨΟΣ) θα πρέπει να έχει το φελιζόλ για να μπεί και να πιάσει ολη την πίσω πλευρά ?
1,32εκ Χ 56 εκ
Περιμενουμε νεα σου
Ευχαριστώ για την βοήθεια.Προφανώς δεν μπαίνει μονοκόματο.Θα δούμε.Μου φαίνεται πως θα πρέπει να το πάρω πρώτα στα χέρια μου για να κάνω σωστή δουλειά.
για πες και τι χρυσοψαρακια ειχε μεσα αυτο το τριτονο , που αλλοι τα βαζουν σε γυαλες :shock: και αλλοι λενε "μα τα εβαλα σε μεγαλυτερο απο γυαλα , σε ενα 15αρι" +-6
Κουκλια......!! Ζηλεψα τους ιδιοκτητες λιμνων παιδια :oops: :) .
Κουκλια......!! Ζηλεψα τους ιδιοκτητες λιμνων παιδια :oops: :) .
Επιτελους....
Ηξερα οτι θα κολλαγες το μικροβια αλλα λιμνη να δουμε που θα φτιαξεις..
Κοϊ Κοϊ Κοϊ Κοϊ Κοϊ Κοϊ Κοϊ Κοϊ Κοϊ Κοϊ Κοϊ Κοϊ Κοϊ
Ηξερα οτι θα κολλαγες το μικροβια αλλα λιμνη να δουμε που θα φτιαξεις..
Μπορείς να κάνεις την ζαρντινέρα της βεράντας αν θελεις :D :D :D
Αλλά νομίζω οτί ξεφύγαμε λίγο από το θέμα. :?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.