Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Φόντο πλάτης ενυδρείου.


A.P
20-03-13, 10:19
Ποια είναι η άποψη σας στο να βάψει κανείς την πλάτη του ενυδρείου αντί να προσαρμόσει κάποια αφίσα ή κάποια αυτοκόλλητη μεμβράνη?

delta66
20-03-13, 10:25
Μια χαρα αποψη.
Πλαστικο χρωμα για να μπορει να φευγει ευκολα αν μετανοιωσουμε.
Πολυ πιο σκουρα αποχρωση απο αυτη που θελουμε γιατι ξανοιγει με τα φωτα.
2-3 χερια με ρολακι και αργα να μη πιτσιλισεις τοιχους (αλλιως αμεσως καθαρισμα με βρεγμενο πανι)
Μονωση με χαρτοταινια στα πλαστικα.

A.P
20-03-13, 10:35
Όταν στάζουν νερά από το βγάλε βάλε το καπάκι υπάρχει κίνδυνος να αρχίσει να φεύγει το χρώμα σε μερικά σημεία ή μόνο με τρίψιμο φεύγει?

snakepanos
20-03-13, 12:26
Καλυτερα κώλα ενα μαυρο αυτοκόλλητο και δεν θα εχεις θεμα ,,απο το να καθεσε και να βαφεις θα ελεγα εγω.

delta66
20-03-13, 12:38
Όταν στάζουν νερά από το βγάλε βάλε το καπάκι υπάρχει κίνδυνος να αρχίσει να φεύγει το χρώμα σε μερικά σημεία ή μόνο με τρίψιμο φεύγει?

Οχι δεν ξεβαφει ετσι.

than
20-03-13, 13:46
Καλησπέρα,
Εγώ κόλησα μεμβράνη (την πιο σκούρα) για φιμέ τζάμια αυτοκινήτων και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Κουραμπιές
20-03-13, 13:57
Για πιο λογο να βαλεις φιμε στο πισω τζαμι; Αυτο και αν δεν βγαινει ευκολα και δεν προσφερει και καμια τρελη καλυψη, σιγουρα θα περναει κατι, και υποθετω εννοεις μαυρη.

Γνωμη μου ειναι οτι αν σε ευχαριστει το χαρτονι η καποια αφισα για πισω, να μεινεις σαυτην. Σιγουρα το αυτοκολλητο εχει ΠΟΛΥ καλυτερο αποτελεσμα αλλα ΑΝ το βαρεθεις και εχεις μεγαλο ενυδρειο που δεν μετακινιτε ευκολα η δεν εχεις καν προσβαση απο πισω...δυσκολα τα πραγματα.

paris_athens
20-03-13, 14:11
Απο την σκουρα την μεμβρανη δεν περναει τιποτα. Εχει 95% απορροφηση ηλιακης ακτινοβολιας. Ειναι πολυ καλη περιπτωση την εχω χρησιμοποιησει και εγω πολλες φορες. Επεισης ξεκολαει ευκολα.

Μην το βαψεις το ενυδρειο σε καμια περιπτωση, υπαρχουν καλυτερες λυσεις και πιο συνχρονες χωρις να χρειαζεται να φτανεις σε τετοιες λυσεις.
Για μενα βαλε η μαυρο αυτοκολητο η φιμε σκουρα μεμβρανη!

exelix
20-03-13, 14:44
Μια χαρά θεωρώ το βάψιμο. Ομοιόμορφο, εύκολη εφαρμογή, τέλεια κάλυψη, εύκολη αφαίρεση.

vaspiou
20-03-13, 14:54
Καλησπέρα,
Εγώ κόλησα μεμβράνη (την πιο σκούρα) για φιμέ τζάμια αυτοκινήτων και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

ποσο σου πήγε όμως τόση μεμβράνη?

jimmis1974
20-03-13, 15:16
τι μπλεκόσαστε με μεμβρανες και ιστοριες ?:D
ρολο αυτοκολιτο που ντυνουν τα ντουλαπια απο το σουπερ μαρκετ !!
ρολο 2 μετρα χ μισο μετρο 1.70 ευρω !!:D
Και σε οτι χρωμα θες και τελειο κολημα και αθανατο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΕΛΟΣ!!!

Christophoros
20-03-13, 19:30
για βαψιμο τι πογια
λαδομπογια η ακριλικη

το πλεονεκτιμα τισ μπογιασ ειναι οτι αν σου περνα μπορισ να κανεισ και αποχροσισ και να δοσισ αλλη εσθιση αλλα πρεπει να εισαι πολι καλοσ γτι θα ειναι στιν πλατι και απο τιν αντι8ετι για να πετιχισ ομορφεσ αποχροσισ

exelix
20-03-13, 19:41
Πλαστικό χρώμα.

delta66
20-03-13, 21:08
Οπως ειπα πιο πανω, πλαστικο χρωμα (πολυ οικονομικο και χρειαζεται ελαχιστο) για να αλλαζει ευκολα αν μετανοιωσουμε ή βαρεθουμε το χρωμα του. (ξεβαφουμε με βρεξιμο με πανι και μετα απαλα με σπατουλα)

Πιο κατω στα βιντεο, ειναι το ιδιο ενυδρειο με διαφορετικο φοντο.
Το πρωτο το πηγα για καφε φοντο αλλα με τα φωτα εδειξε πολυ ανοιχτη η αποχρωση, (οπως προειδοποιησα πιο πανω).
Μετα το εβαψα μαυρο (3 χερια με ρολακι). Το φοντο δειχνει μασιφ χωρις κενα κλπ, Τα ψαρια δειχνουν καλυτερα χρωματα με το μαυρο και ξεχωριζουν και καλυτερα.
Παλιοτερα εχω δοκιμασει τις κλασσικες αφισες αλλα δεν μου καθησαν καλα (φαινονταν "νερα", κενα αερος κλπ) οσο και αν προσπαθησα ακομα και με λαδι ή βαζελινη.

http://www.youtube.com/watch?v=WhS-s_O7a5Y
http://www.youtube.com/watch?v=fgeXSJCCfvE

ΥΓ Καλες περιπτωσεις μπορει να ειναι και οι αλλες φυσικα, μεμβρανες κλπ οπως και αφισα εκτπυωμενη σε καμβα κλπ.
Απαντησα απλα στην ερωτηση περι βαψιματος αν ειναι καλη ιδεα και το πως γινεται.

nikosn
20-03-13, 22:32
Η αν θες το lidl εχει μεμβρανες διαφανεις σαγρε οπος αυτες που βαζουν στα κινητα πολυ καλες 2μ χ0.66 6.99 ευρω

LAKI
24-03-13, 09:57
Ποια είναι η άποψη σας στο να βάψει κανείς την πλάτη του ενυδρείου αντί να προσαρμόσει κάποια αφίσα ή κάποια αυτοκόλλητη μεμβράνη?
Ενωεις χηροποιητο 3D φοντο:confused:
__________________-
:smt043:smt043:smt043:smt043