Επιστροφή στο Forum : κίτρινο νερό
Καλησπέρα,πρίν απο λίγες μέρες παρατήρησα μια ελαφρειά κιτρινίλα στο νερό η οποία όσο πάει σιγά σιγά γίνετε ποιο έντονη.Ακόμη βρίσκετε σε ανεκτά επίπεδα όμως δε μου φαίνεται φυσιολογικο να υπάρχει και δεν μου αρέσει οπτικά για να μην πώ οτι ανησυχώ και για την επίδρασή της στην βιολογία του ενυδρείου!Το ενυδρείο(75lt)"τρέχει"ένα μήνα και έχω μέσα δύο ξύλα red wood,2 ανούβιες και 3 κρυπτοκορίνες καθώς και 3 πέτρες απο το βουνό μή ασβεστολιθικές(και άριστα προετοιμασμένες).Απο ψαρια 1 μονομάχο και 2 ανήλικα zebra danio.Εχει κανεις ιδέα απο πού προέρχετε ο χρωματισμος του νερου?πιστέυω απο τα ξύλα(τα εβραζα ώρες πρίν τα βάλω στο ενυδρείο).
TRYFONAS K.
18-03-13, 21:16
τσεκαρε προσφατο ποστ!
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=70147
(πριν ανοιγεις νεο ποστ,ξεφυλλισε λιγο το forum.μπορει να υπαρχει ηδη απαντηση στο ερωτημα/προβλημα σου)
φιλικα παντα...
το διαβασα φιλε μου το συγκεκριμένο ποστ πριν ανοιξω το θέμα αλλα δεν ηθελα να θεσω το προβλημα μου πανω στο προβλημα αλλου φιλου γιατι οπως ειπα.....τα ξυλα μου τα εβρασα για ωρες!!!...φιλικα πάντα;)
επειδη αναφερεις κατι για την βιολογια του ενυδρειου
να ξερεις οτι αυτη η κιτρινιλα που βγαινει απο τα ξυλα κανει καλο στα ψαρια
ετσι πως το βλεπω σημερα σαν μου αρεσει η κιτρινιλα...μου κανει πιο φυσικο και βοηθαει στον βιοτοπικο προσδιορισμο του(ασια). αυτο χαρη σε εσας που με καθησυχασατε....ευχαριστω
τα ξυλα μου τα εβρασα για ωρες!!!...
βρε μανια να πετατε οτι χρησιμο υπαρχει απο τα ξυλα... και καλα βε παιδες, τα βραζετε, βαλτε και μια αγγελια μηπως θελει καποιος το ζουμι :D
δεν το πεταξα το ζουμι.το κρατησα και κάθε απόγευμα φτιάχνω εξωτικο αφέξημα :D:D:D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.