Επιστροφή στο Forum : για ηλεκτρολογους
crazydiver
14-03-13, 12:52
παιδια τη βοηθεια σας.σε ενα κινεζικο 60 λιτρα που εχω τα νεον μου συνεχεια καιγεται η λαμπα.οταν λεω συνεχεια καθε 2 με 3 μηνες.στην αρχη ξεκιναει να μισοαναβει κ οταν τη στριψω λιγο στα ακροφυσια περνει κανονικα.αλλα μετα καιγεται τελειως.τι μπορει να φταιει εχετε ιδεα?να αλλαξω starter και ballast μηπως ειναι απο κει?
TRYFONAS K.
14-03-13, 13:02
Μαλλον απο αυτα ειναι..αν κ νομιζω το μπαλαστ πιο πολυ φταιει..τι λαμπες βαζεις?
παιδια τη βοηθεια σας.σε ενα κινεζικο 60 λιτρα που εχω τα νεον μου συνεχεια καιγεται η λαμπα.οταν λεω συνεχεια καθε 2 με 3 μηνες.στην αρχη ξεκιναει να μισοαναβει κ οταν τη στριψω λιγο στα ακροφυσια περνει κανονικα.αλλα μετα καιγεται τελειως.τι μπορει να φταιει εχετε ιδεα?να αλλαξω starter και ballast μηπως ειναι απο κει?
Σιγούρεψε τα ακροφισια οτι ειναι στεγανά και δεν παίρνουν απο καπου υγρασια, αν συνεχίσει άλλαξε το ballast και το σταρτερ
snakepanos
14-03-13, 13:08
Αν ειναι τ8 ειναι φτηνα τα μπαλαστ και το σταρτερ,,,το σταρτερ δινη εκκινήσει στην λαμπα,το μπαλαστ σου ειναι χαλασμενο,,δες αμα τρεμόσβησα η λαμπα σου .
Δες για υγρασία πρώτα, και αν όχι δες το μπάλαστ..
crazydiver
14-03-13, 16:37
παιδια ειναι τ8 sera η λαμπα που βαζω.τα ακροφυσια τα βλεπω στεγανα.αρα μαλλον το μπαλαστ ειναι ε?θα παω να παρω ετσι κ αλλιως να δουμε
beeromixalhs
14-03-13, 17:18
υποθέτω πως τα μπάλαστ-στάρτερ είναι σωστά για τη λάμπα που βάζεις
crazydiver
14-03-13, 17:22
υποθέτω πως τα μπάλαστ-στάρτερ είναι σωστά για τη λάμπα που βάζειςναι την καλυπτουν απλα τωρα που εκανα κατι πειραματακια με τη παλια λαμπα κ μια καινουργια που εχω μου κανει τα εξης.οταν βαζω τη παλια αναβει στο κεντρο κ τρεμοσβηνει.οι ακρες εχουν μαυρισει.οταν βαλω τη καινουργια ολα πανε καλα.αλλα κ παλι μετα απ κανα μηνα θα τη καψει κ αυτην.+-8ειναι η τριτη λαμπα που αλλαζω μαμωτο
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.