Επιστροφή στο Forum : ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ (και οχι μονο) ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???
Οπως γραφω και στον τιτλο........ μια που αρχισε να φτιαχνει ο καιρος να κανουμε κανενα τραπεζι.......!!!!! και να πιουμε κανενα καφε.......!!!!! giannisqq...... κανε τα κουμαντα σου να οργανωθουμε.........
Αφού πάλι δεν θα έρθεις....
για αυτο λεω να το οργανωσεις εσυ φιλος.......!!!!! 8α ερ8ω.....!!!! θα μαζευτουμε καμια 7-8 ατομα απο ορ/δα, διδ/χο....... μπορουμε να κανουμε στο σουφλι να ανεβουν και οι νοτιοι!!!!!!
Παντελη εγω μεσα είμαι.....+-8+-8+-8
Κλεόβουλος
10-03-13, 09:09
Κι η Τανζανία μέσα :)
Για λέτε μέρες που σας βολεύουν....
κατσε να δουμε ποσοι ειναι μεσα και 8α την βρουμε την μερα!!!!!
Σάββατο μπορω όπου θέλετε,για Κυριακή θα σας πω σύντομα...
Υ.Γ.Αν η συνάντηση δεν περιλαμβάνει τσίπουρο,δεν ερχομαι:D
Αν ειναι Κυριακή μεσα και εγώ
σαββατο μπορω σιγουρα!!! κυριακη παιζει να δουλευω .......!!!!! δευτερα δουλευω σιγουρα!!!!!! αντε γιαννη οργανωσε την ομαδα!!!!!!!
Μπορω Κ Κυριακή...οπότε περιμένουμε απο τους υπόλοιπους....
Σαββατοκύριακο κα γω μεσα είμαι:D:D:D
Ο Κλεοβουλε έκοψε το τσίπουρο??αν πάμε σουφλι εχει και πολλα ψάρια στο ενυδρειο...σχαρα...σχαρα...:D:D
Κλεόβουλος
22-03-13, 19:38
Τι να κόψω...τώρα άρχισα να ποτίζω και τα ψάρια μου..να γίνουν τσιπούρες :D
Ε τοτε να την κάνουμε εκει την συνάντηση!!!!μ αρέσουν οι τσιπουρες...τίποτα σε γαυρακι μπορείς να κανεις?
Κλεόβουλος
22-03-13, 21:38
Μπααα....μπακαλιάρο αν θέλεις, μέρες που είναι :)
Σας βλέπω ψόφιους όμως :rolleyes:
αυριο 8α ξερω για κυριακη.... αλλα κατα 90 τις εκατο δεν 8α δουλευω.....!!!!!
Άρα Κυριακή ποιοι μπορούνε??
-------------------------
Ο στρατηγός δν θα κατέβει καμία βόλτα?ο Πάνος?
Αυριο μεσημερακι για σουφλι??
Για καφε η μεζέ??ποιοι μπορούνε?
Γιάννη γιατί ώρα μιλάμε???
Οτι ώρα θέλετε...1:30 πιστεύω ειναι καλα...αλλα δεν βλεπω συμμετοχή....
Κλεόβουλος
23-03-13, 18:51
Αυριο μεσημερακι για Σουφλι
Για καφε η μεζέ
Οτι ώρα θέλετε...1:30 πιστεύω ειναι καλα.
giannisqq
Κλεόβουλος :)
εμένα μου έτυχε κάτι πολύ έκτακτο και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να είμαι. Θα το ξέρω αύριο το μεσημέρι.
Μαζευτείτε εσείς αν είναι και εγώ θα κανονίσω τελευταία στιγμή αν καταφέρω να έρθω
κι εγω μεσα ειμαι..
:smt021
Κλεόβουλος
23-03-13, 19:04
giannisqq
Κλεόβουλος
douran_p
ignatios?
αν δεν ανεβει ο ιγνατιος απο κομοτηνη...... αν τελικα το κανουμε μαλλον θα πρεπει να ανεβει ο κλεοβουλος ορεστιαδα......
Κλεόβουλος
23-03-13, 21:03
Μονο αυτοί??
το καθυστερήσαμε βρε Γιαννη.
Στέλνω κάνα πμ μήπως κουνηθεί κανείς αλλά μάλλον θα πάει για την άλλη Κυριακή.
Ο Πάνος ο στρατηγός που ειναι αυτοί?εκοψαν τα τσιπουρα?
Γεια σου ρε Παντελή!!!!
Τσιόνογλου Σταύρος
24-03-13, 00:01
Οχι βρε παιδια δεν έκοψα τίποτε γιατι απλώς δεν έπινα ποτε τσίπουρο,απλως λόγω περιπτέρου αναγκαστικά έκοψα πολλα .Κλεόβουλε αν πάνε ολα καλά ισως τελος εβδομάδος αρχές της άλλης σε επισκεφθώ.;)
Οχι βρε παιδια δεν έκοψα τίποτε γιατι απλώς δεν έπινα ποτε τσίπουρο,απλως λόγω περιπτέρου αναγκαστικά έκοψα πολλα .Κλεόβουλε αν πάνε ολα καλά ισως τελος εβδομάδος αρχές της άλλης σε επισκεφθώ.;)
Σταυρο σεχασα..δεν πολυκατεβαινω και γω...καποια στιγμη οταν ερθω θα περασω να τα πουμε
Κλεόβουλος
24-03-13, 19:14
Τελικά πήγα κλάδεψα το αμπέλι (για να 'χουμε παραγωγή και φέτος):D:D
Κλεόβουλος
24-05-13, 20:30
Που είστε βρε ακρίτες?
Την Κυριακή το μεσημέρι θα είμαι στην Ορεστιάδα
(δίνει κάτι εξετάσεις η κόρη).
Θα βρω κανέναν σας ή θα ποτίζετε τα χωράφια?:)
snakepanos
24-05-13, 20:45
Που είστε βρε ακρίτες?
Την Κυριακή το μεσημέρι θα είμαι στην Ορεστιάδα
(δίνει κάτι εξετάσεις η κόρη).
Θα βρω κανέναν σας ή θα ποτίζετε τα χωράφια?:)
Ωρε μπραβο ,,ολοι εχουν δουλείες εκει πανω.
Κλεοβουλε να ερθουμε εμεις ?
Αν δεν ειμαι αλεξ/πόλη για μπανακι Κλεοβουλε!!
Κλεόβουλος
25-05-13, 07:40
Ωρε μπραβο ,,ολοι εχουν δουλείες εκει πανω.
Κλεοβουλε να ερθουμε εμεις ?
Πάνο εκτός απ' τις δουλειές έχουν και άλλους ρυθμούς :D
Να, ο Γιάννης αν είναι να πάει τα κορίτσια για μπανάκι φεύγει σφαίρα :cool:
Καλημερα φιλοι ακριτες. Μιας που σας πετηχα εδω...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=71985
εγω πανω θα ειμαι.....!!! τι ωρα θα ανεβεις????? γιατι εταξα στην πεθερα να παω για φαγητο.....!!! να το ξεκανονισω.....!!!!
aber αθηνα απο που φιλος????? ημουν 5 χρονια κατω.......!!! καλως ηρθες στα μερη μας ....
Κλεόβουλος
25-05-13, 10:07
Εγώ θα είμαι εκεί κατά τις 11.30' και θα αφήσω την κόρη μου για τις εξετάσεις.
Πείτε μας οι ντόπιοι
ένα σημείο συνάντησης να βρεθούμε κατά τις 12 όποιοι βολεύονται.
μπορει και να μην μπορεσω...... γιατι εχω να παω να κοινονισω την κορη..... την βαφτησαμε πριν 2 βδομαδες....... και ειναι να την παω στο χωριο της γυναικας μου...... εκτος και αν αλλαξει κατι μεχρι το απογευμα!!!!
παλι καλα πηρα την γυναικα τηλ να ρωτησω αν ειχαμε κατι για αυριο γιατι το ειχα ξεχασει........ χαχαχαχα 8α ακουγα πολυ σκ@το μετα!!!!!
Κλεόβουλε, θα ερχόμουν εγώ για παρέα, άλλα φεύγω Γερμανία το πρωί. Επομένως NEXT TIME.
Κλεόβουλος
25-05-13, 10:31
Ιγνάτιε να σου πούμε τι να μας φέρεις? :D
Κλεόβουλος
25-05-13, 10:59
Ναι, ευχαρίστως
Λοιπόν...εκτός από μια 2μετρη 25άρα άρειας φυλής για να βγάλω το άχτι μου με την Μέρκελ :D
τα άλλα σε πμ.....
μπορει και να μην μπορεσω...... γιατι εχω να παω να κοινονισω την κορη..... την βαφτησαμε πριν 2 βδομαδες....... και ειναι να την παω στο χωριο της γυναικας μου...... εκτος και αν αλλαξει κατι μεχρι το απογευμα!!!!
παλι καλα πηρα την γυναικα τηλ να ρωτησω αν ειχαμε κατι για αυριο γιατι το ειχα ξεχασει........ χαχαχαχα 8α ακουγα πολυ σκ@το μετα!!!!!
Οπως κατάλαβες Κλεοβουλε πέφτει παντοφλα!!!χαχαχα
Κλεόβουλος
25-05-13, 11:20
douran να σας ζήσει η κορούλα
και μην ακούς τον Γιάννη (θα ΄ρθει κι η σειρά του :))
Μάλλον δεν βλέπω πάλι να πίνουμε καφέ με τον ντόπιο πληθυσμό,
αλλά ίσως βρεθούμε οι μετανάστες :p Aber κι εγώ
Θα σε τηλ εγω αν δεν πάω θάλασσα το πρωι...
Γιάννη εγώ λέω να το κανονίσουμε για Αλεξ/πόλη να πάμε να φάμε και κανα ψαράκι....Να κάνουν και τα μικρά κανα μπανάκι...;)
Κλεόβουλε αν εννοείς την αυριανή Κυριακή θα έρθω και γω....Ορεστιάδα είμαι και επιτέλους δεν δουλεύω αύριο!
Γιάννη εγώ λέω να το κανονίσουμε για Αλεξ/πόλη να πάμε να φάμε και κανα ψαράκι....Να κάνουν και τα μικρά κανα μπανάκι...;)
Κλεόβουλε αν εννοείς την αυριανή Κυριακή θα έρθω και γω....Ορεστιάδα είμαι και επιτέλους δεν δουλεύω αύριο!
Στέλιο αυριο θα πάω για μπανακι...
κυριακη ειναι ρε γαμωτο!!!!?????? ο γιαννης κανει μπανιο καθε κυριακη και μονο!!!!
κυριακη ειναι ρε γαμωτο!!!!?????? ο γιαννης κανει μπανιο καθε κυριακη και μονο!!!!
Χαχαχα
Τσιόνογλου Σταύρος
25-05-13, 18:20
Βλέπω έχετε πολύ ελευθερο χρόνο ;)
αντε....αν ερθετε αλεξανδρουπολη αυριο.....σφυριξτε! ;)
Μπα μόνο τον Γιάννη θα δεις αύριο φίλος δυστυχώς εγω δεν θα μπορέσω!Αλλα ο Γιάννης κάνει για δέκα....Γυαλί φουλ λάδι.....ε Γιάννη?>?>?:cool::smt028
Μπα μόνο τον Γιάννη θα δεις αύριο φίλος δυστυχώς εγω δεν θα μπορέσω!Αλλα ο Γιάννης κάνει για δέκα....Γυαλί φουλ λάδι.....ε Γιάννη?>?>?:cool::smt028
Και δυο μαύρες για αερα:D:D
Τελικα τι ωρα θα συναντηθειτε? Μαλλον θα μπορεσω να ερθω
Ακόμα περιμένω τηλ απ τον Κλεόβουλο.Aber μάλλον οι δυο μας θα πιούμε καφεδάκι τ απόγευμα.
Κλεόβουλος
26-05-13, 18:09
Παιδιά συγγνώμη αλλά καθυστέρησα αρκετά με την κόρη μου (είχε και μια φίλη της μαζί και θέλανε μετά να φύγουνε :confused:) και με παιδομουρμούρα
δεν γίνεται ψαρο-συζήτηση.
Θα το κάνουμε άλλη φορά να είμαστε πιο χαλαροί ;)
Σε καταλαβαίνω απόλυτα Κλεόβουλε.Θα το κανονίσουμε για άλλο σαβ/κυριακο να αλλά να μαζευτούμε όλοι!
Αντε να δούμε ποτε!!!!ειμαστε και μακρυα...
Δεν ξέρω για εσένα Κλεοβουλε ,αλλα στην παραλία ήταν καλα;)
θα παμε μια μεγαλη μερα σουφλι......!!!!! θελω να παρω κατι σαλιγκαρια απο τον κλεοβουλο.....
θα παμε μια μεγαλη μερα σουφλι......!!!!! θελω να παρω κατι σαλιγκαρια απο τον κλεοβουλο.....
Μέχρι να κανονισουμε....
Ας τα στείλει οδικός...
Μέχρι να κανονισουμε....
Ας τα στείλει οδικός...
δεν εχεις και αδικο.... πιο γρηγορα 8α ερθουν χαχαχαχααχαχαχ
Κλεόβουλος
27-05-13, 07:19
Όχι οδικώς.....και βάδην να τα στείλω πάλι πιο γρήγορα θα έρθουν :D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.