Επιστροφή στο Forum : SCHAFFHAUSEN
Τίτλος ενυδρείου:SCHAFFHAUSEN
Διαστάσεις: 35x40x34
Λίτρα:48 Λιτρα
Χρόνος λειτουργίας: 1 χρονο
Ρουτίνα-αλλαγές νερού: 30% καθε εβδομαδα.
Φωτισμός: metal halide 75w4ωρες
Φίλτρανση: Eheim 2213
Θερμοκρασία: 26
Xρήση CO2: 80 φ/λ ph controller milwaukee sms122
Διακοσμητικά υλικά: πετρες βουνου,ξυλα.
Βυθός και υπόστρωμα: χαλίκι Flourite seachem
Λίπανση: seachem
pΗ: 6.8
GΗ: 9
KΗ: 8
Λίστα φυτών: utricularia graminifolia,blyxa japonica,Cabomba piauhyensis.
Λίστα ψαριών και ασπόνδυλων: rasbora espei
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-q573-johnys22pol-teliki.jpg
πολυ ομορφο αποτελεσμα.!
το προηγουμενο μικρο το εχεις ακομα ή ξεστηθηκε?
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ:smt023:smt023:smt023
πάρα πολύ ωραίο!!!
αυτό το άσπρο που κυλάει απ το πέτρωμα τι είναι?
μαλλον υαλοβάμβακας...πολυ ωραίο..πιστευω με ενα ριζόχαρτο απο πίσω και αναλογο φωτισμό θα εδειχνε και πολυ καλυτερο ;)
Κουραμπιές
05-03-13, 19:20
Χαχαχα παρα πολυ ωραιο φιλε και αρκετα κοντινη αναπαρασταση των καταρακτων του ρηνου στο schaffhausen της Ελβετιας. μαγευτικο τοπιο ειδικα αν ανεβεις την μυτη. ;)
να τι προσπαθησε να αναπαραστησει ο φιλος. Και παλι μπραβο μου ξυπνησες μνημες απο εκει.
http://www-user.tu-chemnitz.de/~fischer/it/pics/3.jpg
Παρόλο που παντα προτιμώ ενυδρεια που δινουν εμφαση στον φυσικο βιοτοπο και δεν αναπαριστουν καταρακτες, μονοπατια κτλ το ενυδρειο σου ειναι προσεγμένο και εντυπωσιακοτατο. Ενα μεγάλο μπράβο απο μένα !
Alex_Salonica
05-03-13, 19:41
Εντυπωσιακό! :smt119
Πολλα μπραβο και απο μενα!!!
Η μεγαλη σχολη της Κατερινης καλα κρατει!
Απλά τέλειο. Μήπως κάνεις παρέα με το στρατηγό?
εντυπωσιακο οντως δεν μας κανεις και μια αναλυση diy για τον καταρακτη;):D:smt023
πολύ όμορφο αποτέλεσμα.
πολλά μπράβο :)
πολύ όμορφο!!!
αν και θα το ήθελα χωρίς τον καταράχτη...
Πολυ ομορφο αποτελεσμα και ενυδρειο αν και συμφωνω με τον imichal μπραβο σου που ασχοληθηκες!
πάρα πολύ ωραίο!!!
αυτό το άσπρο που κυλάει απ το πέτρωμα τι είναι?
Λεπτη αμμος;) (ισως ο ενας τροπος)
Κουκλίστικο το μικρό! Πολύ μου αρέσει! :smt023
πολυ καλη δουλεια μπραβο! οσο για την σχολη της Κατερινης εχω να πω συγχαρητήρια μας δινετε παντα να χαζευουμε ωραια ενυδρεια οπως και τα φανταστικα ενυδρεια που εχει φτιαξει ο Giannhs Pol. μπραβο σας παιδια!
Το προηγούμενο το έχω ξεστήσει . Το ίδιο και αυτό που έχω κατεβάσει στον διαγωνισμό.Ετοιμάζω καινούργιο aquascaping ...Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας σχόλια και τις παρατηρήσεις ! Ευχαριστώ επίσης τον φίλο μου Giannis Pol για την σημαντική βοήθεια του να το αναρτήσω στο διαδίκτυο και στον διαγωνισμό !
νομιζω οτι τα ενυδρεία που στελνουμε στο διαγωνισμό πρεπει να ειναι ενεργά..και οχι καποιο ξεστημένο...ας με διορθώσει καποιος αν κάνω λαθος
ειχα την εντυπωση οτι αυτό ελεγαν οι κανονισμοί..μπορείς να μου στείλεις με πμ στελιο τους κανονισμους για το φετινο διαγωνισμό?..
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.