Επιστροφή στο Forum : Εσεις πως εχετε φυτεμενες τις ντοματιες (Hygrophila difformis)?
Εβαλα προσφατα δυο ντοματιες (thanks Κουραμπιε) οι οποιες εχουν πολυ καλη αναπτυξη. Χτες ψαχνοντας πληροφοριες για το φυτο αυτο επεσα σε ενα βιντεο που ειδα το φυτο φυτεμενο παραλληλα προς το εδαφος και επαθα πλακα με το ομορφο αποτελεσμα. Σε ολα τα ενυδρεια που εχω δει ολοι το βαζουν καθετα το κοτσανι στο εδαφος .
http://www.youtube.com/watch?v=ZevVM-hAg4s (http://www.youtube.com/watch?v=ZevVM-hAg4s)
Κουραμπιές
27-02-13, 15:08
Τιποτα βρε. Εμενα οταν φτανει κοντα στην επιφανεια παροτι την εχω φυτεμενη περνικλις :D και παει οριζοντια και οντως πολυ ωραιο αποτελεσμα, κρεμονται απο κατω τα ριζιδια. :smt023:smt023
πολυ ωραιο!!!..θα το δοκιμασω !
την ειχα και ετσι. βασικα απο μονη της ξεκινησε το ερπινγκ γιατι τα καινουρια κλωναρακια που βγαινουν ειναι κοντα στο βυθο και πιανονται. μου ειχε βγει και εξω απτο νερο!
snakepanos
27-02-13, 15:43
Ωραιο το αποτελεσμα Στεφανε.
Παιδια, σορρυ που επεμβαινω, αλλα εχω φαει τον κοσμο στην Αθηνα για να βρω ντοματια και λες και εχει πεσει περονοσπορος στα φυτα. Τετοια ξεραηλα ......... Τι να πω!
Ξερει κανενας που θα βρω ή ακομα καλυτερα μηπως υπαρχει κανενα κλαδεματακι?
Και παλι σορρυ για το ξεκαρφωτο, το συγκεκριμένο βιντεο το ειχα δει και εγω και εφαγα κολλημα αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα!
Κουραμπιές
28-02-13, 03:05
αν και δεν ξερω αν αξιζει, σου στελνω εγω κανα κλαδεματακι. Ανεβασε ομως καλου κακου μια αγγελια ζητησης αποκλειεται να μην υπαρχει κατω, μονο εγω εχω δωσει σε 3-4.
μολις μεγαλωσει η δικη μου θα σου στειλω ενα πμ αν δεν εχεις βρει μεχρι τοτε
Καλημέρα!
Κουραμπιέ έχεις δίκιο για την αγγελία, αλλά το κακό είναι ότι εκεί θάβεται γρήγορα. Ενώ έγραψα εδώ και βρέθηκε ήδη.
Είναι λάθος βέβαια, σίγουρα, οπότε αν θέλει κάποιος μοντ τα σβήνει αλλά η δουλειά έγινε!!! :D
Α!!! Ευχαριστώ και τον φίλο για την προσφορά του! (Και από εδώ).:smt023
Παιδια, σορρυ που επεμβαινω, αλλα εχω φαει τον κοσμο στην Αθηνα για να βρω ντοματια και λες και εχει πεσει περονοσπορος στα φυτα. Τετοια ξεραηλα ......... Τι να πω!
Ξερει κανενας που θα βρω ή ακομα καλυτερα μηπως υπαρχει κανενα κλαδεματακι?
Αν δεν βρεις κλαδεματάκια, πουλά η άβυσσος.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.