Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με ενυδρείο RIO 300

malko_linke
26-02-13, 15:58
Καλησπέρα

Χθές κάνοντας την αλλαγή νερού στο ενυδρείο μου (RIO 300 lt) παρατήρησα ότι οι δύο κάθετες τραβέρσες στο πάνω μέρος του ενυδρείου (οι οποίες συνδέουν τις δύο μεγάλες πλευρές του ενυδρείου) από την μία πλευρά, στα σημεία επαφής με το τζάμι, τείνουν να ξεκολήσουν.

Θα παρακαλούσα όποιος γνωρίζει, να μου υποδείξη με ποιό τρόπο και με τί υλικό, θα μπορέσω με ασφάλεια να ξανακολήσω τα δύο σημεία τα οποία έχουν ξεκολήσει.

Επισυνάπτω φωτογραφία με το σημείο επαφής της τραβέρσας με το τζάμι.

Ευχαριστώ.

kostas78
26-02-13, 16:06
καλησπερα.ειναι κατι που εχει εμφανιστει αρκετες φορες σε σχεση τα Juwel ενυδρεια.
να εχεις εγγυηση τοτε επικοινωνεις με το καταστημα για αντικατασταση.
αν οχι θα πρεπει να τοποθετησεις μονος σου δυο κοντρες απο τζαμι.
ριξε μια ματια εδω σε ενα αναλογο θεμα.

http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=62191&highlight=%F0%F1%EF%E2%EB%E7%EC%E1+%EA%EF%ED%F4%F1 %E5%F2+rio

malko_linke
26-02-13, 18:08
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..
Δυστυχώς είναι εκτός εγγύησης οπότε θα αναγκαστώ να τοποθετήσω τις κόντρες.

Γνωρίζει κάποιος αν η συγκεκριμένη ζημιά είναι επικίνδυνη για το ενυδρείο?? Κινδυνεύω να το πάρω στο χέρι??

bloskas
26-02-13, 19:31
επειδη τα συγκεκριμενα δεν εχουν αλλες κοντρες θα σου συνηστουσα να το αδειασεις τουλαχιστον τα 2/3 και να κολλησεις γιατι τωρα μαλλον η πιεση πεφτει στις σιλικονες..

malko_linke
28-02-13, 15:43
Σκέφτομαι να κολλήσω τα σημεία που έχουν ξεκολήσει καθώς και να βάλω και 2 κόντρες για επιπλέον ασφάλεια (έχω και μωρά παιδιά που παίζουν στο σαλόνι κάτω από το ενυδρείο)

Οι 2 κόντρες σε ποια σημεία του ενυδρείου πρέπει να μπούν ??

Ευχαριστώ