Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ληγμενη σιλικονη??

ανδρεα
24-02-13, 18:26
γεια σας παιδια αγορασα μια κολλα για να ξανα κολησω το diy ενυδρειο και λεει μια ημερομηνια 17/4/8 ηπαρχη περιπτοση να ειναι λιγμενη? η ειναι η ημερομινια απο τοτε που φτιαχτικε?

ευχαριστω πολυ!!

κ.ω.σ.τ.α.ς.
24-02-13, 18:31
4/5 χρωνια, μην την εμπιστευεσαι.;) Πια ειναι?

panos_auk
24-02-13, 18:33
απο δικη μου εμπειρια επαγγελματικη σε μη ενυδρειακες σιλικονες, η ημερ/νια που αναγραφεται στη συσκευασια ειναι παραγωγης, οχι ληξης. βεβαια αν ειναι του 2008 εχει ληξει ετσι κι αλλιως. Πανω απο 2 χρονια δεν υπαρχει νομιζω χρονος αποθηκευσης. Αλλα και να εχει παρελθει αυτος ο χρονος δεν σημαινει οτι δεν λειτουργει. τωρα αν θελεις να την επιστρεψεις, ψαξε να δεις τι χρονο αποθηκευσης δινει πανω η συσκευασια (αν λεει) και καν'το.

ανδρεα
24-02-13, 19:08
δηλαδη ειναι ληγμενη?
-------------------------
απο δικη μου εμπειρια επαγγελματικη σε μη ενυδρειακες σιλικονες, η ημερ/νια που αναγραφεται στη συσκευασια ειναι παραγωγης, οχι ληξης. βεβαια αν ειναι του 2008 εχει ληξει ετσι κι αλλιως. Πανω απο 2 χρονια δεν υπαρχει νομιζω χρονος αποθηκευσης. Αλλα και να εχει παρελθει αυτος ο χρονος δεν σημαινει οτι δεν λειτουργει. τωρα αν θελεις να την επιστρεψεις, ψαξε να δεις τι χρονο αποθηκευσης δινει πανω η συσκευασια (αν λεει) και καν'το.

με εδιαφερει να μην ειναι λιγμενη για να μου κανει την δουλια αλλιος αν δεν ειναι και το καλησο ποιος τα ξανα ξεκολαει
-------------------------
4/5 χρωνια, μην την εμπιστευεσαι.;) Πια ειναι?

AQUA - SILICONE αυτη ειναι η σιλικονη

dimitris21
25-02-13, 11:29
είναι ληγμένη. να μην τη χρησιμοποιήσεις

ανδρεα
25-02-13, 14:22
οκ ευχαριστω