PDA

Επιστροφή στο Forum : Ερωτηση για εσωτερικα φιλτρα

moufas1973
22-02-13, 22:02
Καλησπερα
Εχω ενα ενυδρειο 60 λιτρων με μεσα χρυσοψαρα

Διαθετω δυο εσωτερικα φιλτρα

1)το Eheim Pick Up 2012 που ηδη δουλευει
2)το Eheim Pick Up 2008 το οποιο εδω κι ενα διμηνο το εχω παροπλισμενο στην αποθηκη

μπορω να εκμεταλλευτω αυτα τα δυο φιλτρα ,να εχω στο ενα σφουγγαρι και στο αλλο βιολογικο κι αν ναι σε ποιο θα εχω τι και πως

ευχαριστω

platy
22-02-13, 22:04
ποσα χρυσοψαρα εχεις στο ενυδρειο !

moufas1973
22-02-13, 22:58
Τρια κι εναν πεκο αλλα το ενα ειναι αρρωστουλι. Πηρε θεραπεια δεν ξερω αν θα τα καταφερει. Δειχνει οπτικα να θεραπευεται.

Καλα σημερα που μιλησα με εναν υπαλληλο σε πετ σοπ καταλαβα οτι ζω στην κοσμαρα μου

Του λεω οι σκουπες τι λενε;
Μου απαντα ε ενταξει βοηθανε για το καθαρισμα
Μα εγω οταν αλλαζω το νερο με μια λεκανη το κανω τη βουταω στο ενυδρειο και πηγαινε ελα κτλ
Μου εξηγησε πως γινεται κι ενιωσα πιστεψτε με προιστορικος. Στα δεντρα με μπανανες.
Ελεγα κι εγω οταν αδειαζα το νερο τι χαμος καφε χρωμα σηκωνοταν κι ηθελε μιση μερα να φιλτραριστει απο το εσωτερικο φιλτρο αυτη η λασπη

Οτι να ναι. Απορω πως ζουν ακομα τα χρυσοψαρα. Μιλαμε σκυλια τα φουκαριαρικα

platy
22-02-13, 23:10
τα λιτρα σου ειναι λιγα φιλε μου για τα ψάρια που εχεις...πρεπει πρώτα να κοιτάξεις αυτα και μετα τα φίλτρα !

moufas1973
22-02-13, 23:16
Το ξερω αλλα δεν δινεται τιποτα γιατι υπαρχει ασθενεια. Οποτε βαδιζω οπως μπορω... Για αυτο ειπα δεν εχω επιλογες. Ουτε μπορω να μπω σε εξοδα τοσα να παρω νεο ενυδρειο

delta66
22-02-13, 23:24
Εγω λεω να βαλεις και το 2008 στο ενυδρειο να φυλαξεις το 100αρικο που προοριζες για φιλτρο και να περιμενεις να "σκασει" καμια καλη αγγελια για ενυδρειο 120-180 λιτρα και πανω (80 εκ μηκος και πανω).
Μετα πουλας το 60αρι κλπ, και συμπληρωνεις κι αυτα στα εξοδα
ή το κανεις ανταλλαγη με μεγαλυτερο

tsala
22-02-13, 23:50
Εγω λεω να βαλεις και το 2008 στο ενυδρειο να φυλαξεις το 100αρικο που προοριζες για φιλτρο και να περιμενεις να "σκασει" καμια καλη αγγελια για ενυδρειο 120-180 λιτρα και πανω (80 εκ μηκος και πανω).
Μετα πουλας το 60αρι κλπ, και συμπληρωνεις κι αυτα στα εξοδα
ή το κανεις ανταλλαγη με μεγαλυτερο
:smt023

yannis
22-02-13, 23:57
Καλησπερα
Εχω ενα ενυδρειο 60 λιτρων με μεσα χρυσοψαρα

Διαθετω δυο εσωτερικα φιλτρα

1)το Eheim Pick Up 2012 που ηδη δουλευει
2)το Eheim Pick Up 2008 το οποιο εδω κι ενα διμηνο το εχω παροπλισμενο στην αποθηκη

μπορω να εκμεταλλευτω αυτα τα δυο φιλτρα ,να εχω στο ενα σφουγγαρι και στο αλλο βιολογικο κι αν ναι σε ποιο θα εχω τι και πως

ευχαριστω

Θα τα εκανα και τα 2 το ιδιο, μηχανικα/βιολογικα φιλτρα.