Επιστροφή στο Forum : Προταση ψαριών για ανοιχτό ενυδρείο
Καλημέρα παιδιά ! Διαθέτω ένα ενυδρείο το οποίο έχει διαστάσεις 75χ35χ35. Το συγκεκριμένο είναι DIY και κατασκευάστηκε για την χελώνα μου η οποία όμως έχει μεγαλώσει πολύ και με δυσκολεύει καθημερινά πάρα πολύ για να την συντηρήσω. Έχω σκεφτεί που θα την δώσω , απλά πρέπει να πάρω την απόφαση ... Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα να αποκτήσω ένα ενυδρείο με ψάρια και φυτά αλλά μέχρι στιγμής δε μου δώθηκε η ευκαιρία λόγω χώρου και χρόνου. Μιας και θα φύγει όμως απ ότι φαίνεται η χελώνα μου θα μου μείνει χώρος και φυσικά ο εξοπλισμός . Διαθέτω εκτός από το ενυδρείο φίλτρο eheim ecco pro 200 , θερμοστάτη jager 125w και κρεμαστό φωτιστικό με 2 λάμπες Τ5. Τι πιθανότητες μου δίνετε να μπορέσω να κρατήσω αυτό το ενυδρείο χωρίς προβλήματα ? Υπάρχουν ψάρια που θα μπορούσαν να ζήσουν σε τέτοιο περιβάλλον ? Ευχαριστώ για την προσοχή σας :o
Μια χαρά είσαι, και έχεις αρκετές επιλογές..
Αρκεί να μην είναι φτιαγμένο με κάνα 3αρι τζάμι, γιατι δεν μπορεί να γεμίσει μέχρι πάνω..
αν είναι 5αρι κομπλέ..
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54573
Το ενυδρείο είναι κατάγερο με 5άρι τζάμι και κόντρες πάνω κάτω ! (η ασφάλεια πάνω απ όλα)
Βρίσκεται στο γραφείο της δουλειάς μου (γυμναστήριο)
μια χαρά τότε..;)
και ο εξοπλισμός που έχεις είναι οκ..
καλημέρα, για την χελώνα θέλω να σου πω, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις γλαστρολίμνες από πλαστικό που προτείνονται στο φόρουμ είναι πολύ οικονομικές και μπορείς να της φτιάξεις πολύ ωραία κατάσταση με ένα βράχο και λίγο πάπυρο. έχει δοχεία 300λ κάτω από 50ευρώ, εννοείται φίλτρο, θερμαντήρας και λάμπα
Πραγματικά όμως δε μου αρέσουν καθόλου τα χρυσόψαρα. Ίσως κάτι σε φουλ φυτεμένο με κανένα κοπαδάκι από κάποιο μικρό είδος ??? Θα μου άρεσε αν μπορούσα να συνδιάσω και κάποιες γαριδούλες... Έχετε καμία πρόταση ?
Πραγματικά όμως δε μου αρέσουν καθόλου τα χρυσόψαρα. Ίσως κάτι σε φουλ φυτεμένο με κανένα κοπαδάκι από κάποιο μικρό είδος ??? Θα μου άρεσε αν μπορούσα να συνδιάσω και κάποιες γαριδούλες... Έχετε καμία πρόταση ?
το λινκ το ειδες??
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.