PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΓΚΑΠΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ


ΣΑΡΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
13-12-04, 11:23
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΓΚΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ OΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΥΜΠΕΡΗΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΕΝΝΑ????

jpatou
13-12-04, 12:35
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να πεί με ακρίβεια την ημέρα όπου θα γεννήσει ένα guppy. Εκτός από το έντονο πρύξιμο της κοιλιάς, τα μαύρα στίγματα που ξεχωρίζουν που είναι τα μάτια των μικρών μέσα της. Τώρα από θέμα συμπεριφοράς αυτό που σε ορισμένες περιπτώσεις έχει παρατηρηθεί είναι ότι κάνει κυκλικές κινήσεις από επάνω προς τα κάτω κοντά στα τζάμια του ενυδρείου αλλά δέν είναι γενικός κανόνας.

Markos
13-12-04, 12:45
Συμφωνώ, καθώς επίσης και το ότι είναι πιθανό να κάθεται στον πυθμένα του ενυδρείου κουνώντας λίγο πιο έντονα το σώμα της δεξιά-αριστερά.

sot-zoe
13-12-04, 13:22
Καντε βρε ενα απλο ψαξιμο πριν

Tolis
Administrator


Ένταξη: 29 Νοέ 2002
Δημοσιεύσεις: 1457
Τόπος: Αθήνα
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 04, 2003 03:26 Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

Μη εγγυος θηλυκια http://fishenthusiast.com/images/guppyFbottom.jpg

Εγγυος θηλυκια http://aesdesigns.net/personal/aquariums/tropical_calm/pictures/guppy_pregnant.jpg - δες ποσο πιο φουσκωμενη ειναι η κοιλια, και το μαυρο σποτ κοντα στο γεννητικο της οργανο. Οσο πιο "εξω" βγαινει αυτο το μαυρο σποτ, τοσο πλησιαζει η μερα της γεννας.

Οι cories δεν ειναι αρκετα γρηγοροι για μωρα guppies, αλλά τα μικρα δεν κρυβονται σε σπηλιες ή κλαδια κλπ. Μονο σε φυτα που δημιουργουν θαμνους, και κατα προτιμηση κοντα στην επιφανεια.
Εγω εχω ξαναπει οιτ ειμαι κατα των γεννηστρων.