PDA

Επιστροφή στο Forum : Απαιτήσεις κρυποτοκορίνας

sarpijk
29-01-13, 11:07
Αγορασα μια κρυπτοκορίνα για το ενυδρείο μου κρύου νερού. Υποστρωμα για φυτα δεν εχω και ο βυθος μου ειναι περιμου 4 εκατοστα βαθος. Επειδη τα μονα φυτα που εχω ειναι microsorum και anubias δεν εχει χρειαστει να φυτεψω. Το χαλικι που εχω επαρκει για να αποκτησει ριζικο συστημα το φυτο? Επισηες σε ενυδρειο 80 λιτρα με 30 watt φωτισμο συνολικα (daylight 6500k και μια κιτρινη περιπου 3000k) ποσες ωρες να εχω φωτισμο? Τωρα εχω 6 ωρες γιατι φοβαμαι οτι περισσοτερο θα οδηγησει σε αλγες.

snakepanos
29-01-13, 11:21
Αγορασα μια κρυπτοκορίνα για το ενυδρείο μου κρύου νερού. Υποστρωμα για φυτα δεν εχω και ο βυθος μου ειναι περιμου 4 εκατοστα βαθος. Επειδη τα μονα φυτα που εχω ειναι microsorum και anubias δεν εχει χρειαστει να φυτεψω. Το χαλικι που εχω επαρκει για να αποκτησει ριζικο συστημα το φυτο? Επισηες σε ενυδρειο 80 λιτρα με 30 watt φωτισμο συνολικα (daylight 6500k και μια κιτρινη περιπου 3000k) ποσες ωρες να εχω φωτισμο? Τωρα εχω 6 ωρες γιατι φοβαμαι οτι περισσοτερο θα οδηγησει σε αλγες.

Ποσό καιρό τρεχη το ενυδρείο σου αυτο,???
Τη υποστρωμα εχεις???
Εχεις μεσα χρυσοψαρα??
Σε φυτεμενο ενυδρειο το φως πρεπει να ειναι ανοικτο απο 8 και πανω ωρες με το καλυτερο 12.
Αλγη θα εχεις θες δεν θες .
Εγω θα ελεγα να βαλεις φυτα ταχειας αναπτυξεις για αρχη να στρώσει και ο βυθος σου.
Λογικα δεν εχεις υποστρωμα κατω απο το χαλίκι ?
Δες εδω για φυτα ,,http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46412

Οτι εχουμε θα σε δωσουμε αρκεί να μας πεις .

sarpijk
29-01-13, 11:27
Πανο το ενυδρειο τρεχει 10 μερες. Εχει μεσα ενα χρυσοψαρο. Εχω βαλει και πιστια που πηρα απο τη συναντηση. Η κρυπτοκορινα ειναι στον πινακα με τα φυτα αρχαριων. Το βαθος του βυθου που εχω ειναι αρκετο?

stav
30-01-13, 07:37
[QUOTE=snakepanos;730765]Ποσό καιρό τρεχη το ενυδρείο σου αυτο,???
Αλγη θα εχεις θες δεν θες .

Με συγχωρεις γιατι θα εχει οπωσδηποτε αλγη;

snakepanos
30-01-13, 09:34
Πανο το ενυδρειο τρεχει 10 μερες. Εχει μεσα ενα χρυσοψαρο. Εχω βαλει και πιστια που πηρα απο τη συναντηση. Η κρυπτοκορινα ειναι στον πινακα με τα φυτα αρχαριων. Το βαθος του βυθου που εχω ειναι αρκετο?

Θελει τουλάχιστον 6 ποντους η 3 δακτυλα χαλίκι ,τη εχεις δεν ξερω,,αλλα δεν θα την δαγκάσει το χρυσοψαρο??

sarpijk
30-01-13, 10:43
Θα φανει στη νεκροψια!