Επιστροφή στο Forum : Επιλογή φιλτρου
Τα φώτα σας και την εμπειρία σας
Μέσα στο επόμενο δίμηνο θα εχω κατα 99% το νέο μου ενυδρειο διαστάσεων 200χ50χ60 φτιαγμενο σε μαγαζί
Έλα όμως που δεν μπορώ να καταλήξω για φίλτρα ;
Το sump δεν παίζει γιατι εχω βάση που δεν το χωράει (αλλα το βρίσκω και υπερβολή για ενυδρειο γλυκού )
Πείτε καμία πρόταση χωρίς να ξεφύγουμε πολυ στα οικονομικά
beeromixalhs
26-01-13, 22:03
με το καλό να το πάρεις το ενυδρείο :D
άποψη μου χωρίς να ξέρω τη θα βάλεις μέσα στο ενυδρείο και οικονομικό για τα λίτρα σου είναι αυτό (http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2268)
σίγουρα eheim 2080 αν και προσωπικά πιστεύω ότι 1 φίλτρο δεν σε καλύπτει. Σε συνδυασμό και με ένα fx5 θα ήσουν καλά.
Στο ενυδρειο θα μπουν τα Όσκαρ μου που τα εχω στο 300αρι
Το εχω σκεφτώ για το συγκεκριμένο που λες αλλα έχει πολυ μεγάλη κατανάλωση και δεν έρχεται με τα υλικα
Επίσης αυτο που θέλω ειναι μεγάλο όγκο βιολογικών και μετά με απασχολεί η ροη
-------------------------
σίγουρα eheim 2080 αν και προσωπικά πιστεύω ότι 1 φίλτρο δεν σε καλύπτει. Σε συνδυασμό και με ένα fx5 θα ήσουν καλά.
Πολυ ακριβό το 2080 μαζί με τα υλικα παει γύρω στα 400 ευρώ
Οταν κάνεις ένα τέτοιο ενυδρείο πρέπει να τα υπολογίζεις αυτά. Και να σκεφτείς ότι εγώ σου είπα το 2080 + fx5. Στο δικό μου που είναι 330 λτ, έχω 2078 + 405.
Οταν κάνεις ένα τέτοιο ενυδρείο πρέπει να τα υπολογίζεις αυτά. Και να σκεφτείς ότι εγώ σου είπα το 2080 + fx5. Στο δικό μου που είναι 330 λτ, έχω 2078 + 405.
Κοιτά και εγω στο δικό μου το 300αρι εχω το 2073 eheim 205 fluval και ένα εσωτερικό της eheim αλλα το εχω φορτωμένο
Κλεόβουλος
27-01-13, 09:49
Οι προτάσεις έγιναν
κι σίγουρα ότι δίνεις-παίρνεις.;)
Επειδή όμως υπάρχουν γενικώς ζόρια υπάρχουν και οι κινέζικες λύσεις (με όλα τα ρίσκα).
Κάποιο (αντιγραφή του Fx5) που λιγουρεύομαι τελευταία http://www.aquatodo.com/odyssea-aquarium-cfs-canister-filter-external-75-100-g-saltwater-cichlid-uv-700-gph-p-83.html
Πολύ δελεαστική η τιμη όμως δεν εχω καμία εμπιστοσύνη στους κινέζους
snakepanos
27-01-13, 10:33
Αν βαλεις μια αγγελια μπορει να βρεις κανενα μεταχειρισμένο
Δυστυχώς εχω καεί απο μεταχειρισμένα και θα το αποφύγω
Εξάλλου όπως θα είδες και στην υπογραφή μου εχω αρχίσει και κάνω τρομερή οικονομία με το κόψιμο του τσιγάρου
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.