Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Απορεία για νέο σύστημα ΑΟ

psuxopompos
20-01-13, 12:12
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα!
Πήρα πριν λίγες μέρες αυτό (http://waterwaves.gr/index.php?target=products&product_id=30167)το σύστημα αντίστροφης όσμωσης από την waterwaves και αύριο θα το εγκαταστήσω και έχω την εξής απορεία...
Αμέσως μετά το πρώτο φίλτρο στερεών των 5mic πρέπει να τοποθετήσω αυτό του κοκκοειδούς άνθρακα και μετά του συμπαγούς όπως τα έχει γραμμένα στο site ή πρώτα του συμπαγούς και μετά του κοκκοειδούς; Ή δεν παίζει ρόλο η σειρά αυτών των 2;

Επίσης σκέφτηκα πριν τη σύνδεση του συστήματος με την κεντρική παροχή να του βάλω είτε ένα γενικό φίλτρο νήματος να κρατάει τα χοντρά, είτε αντί για το φίλτρο νήματος να του βάλω από το σύστημα αυτό των στερεών των 5mic και στη θέση του (των 5mic) να του βάλω ένα άλλο του 1mic.
Ποιο από τα 2 είναι καλύτερο;

kingrim
20-01-13, 12:32
φιλε καλυτερα παρε ενα τηλ αυριο τα παιδια οχι απο το waterwaves ειναι οι καλυτεροι στον τομεα τους και παρα πολυ εξυπηρετικοι

Kasper
21-01-13, 12:36
Απορία, γίνεται κάποιος να βάλεις ΑΟ που χρησιμοποιείται για τον άνθρωπο και να την έχει και για ενυδρειακή χρήση;:confused:

exelix
21-01-13, 12:52
Ναι, απλά εάν στο τέλος έχει φίλτρο εμπλουτισμού ιχνοστοιχείων τότε θα παίρνεις με ένα σωληνάκι πριν από αυτό.

Kasper
21-01-13, 12:59
Οκ, ευχαριστώ.Το νερό μας γίνεται ολοένα χειρότερο και πρέπει να φροντίσουμε την υγεία μας και των ψαριών μας...

exelix
21-01-13, 13:01
Άμα γίνεται τόσο χάλια πρώτα να ανησυχήσουμε για τη δική μας! Έχεις ήδη όσμωση για το σπίτι ή σκέφτεσαι να πάρεις μία για να τα καλύψεις όλα;

Kasper
21-01-13, 13:28
Θέλω να πάρω μία και για μένα και για το ενυδρείο που έχω μέσα γκουραμάκια και kubotai botia να ρίξω επιτέλους το ph αλλα και να έχω λιγότερα νιτρικά απο το νερό βρύσης...