Επιστροφή στο Forum : Ακρυλικα τζαμια? χρωματιστα τζαμια?
Ξερει κανεις τι ειναι τα ακρυλικα τζαμια και σε τι θερμοκρασιες αντεχουν?
Βασικα δεν τα θελω για ενυδριακη χρηση αλλα για λαμπατο ενισχυτη που θα εχει καποιες σχετικες θερμοκρασιες και γι αυτο θελω να αποφυγω το πλεξι.
Επισεις σκεφτομαι ειτε να αποφυγω το τζαμι λογο οτι οπως να χει ειναι ευθραυστο, αλλα δε θα με χαλαγε κατι σε χρωματιστο...
Χρωματιστα τζαμια (ελαφρως χρωματιστα σε χρωμα πχ οπως ειναι ενα ενυδρειο με τυρφη) αρκετα χοντρα (πχ 12-15) που βρισκει κανεις?
Επισεις -πρηξιδια, ξερω- μηπως ξερει κανεις καμια τιμουλα στο περιπου?
Απο όσο ξέρω ακρυλικα η plexi ειναι το ίδιο
καποιος -δεν ξερω αν εχει γνωσεις η οχι- μου ειπε οτι τα ακρυλικα τζαμια αντεχουν σε υψηλες θερμοκρασιες ενω το πλεξι λυωνει...
Τωρα αν ειναι το ιδιο πραγμα δεν εχω ιδεα (θα το ψαξω κι εγω λιγο, απλα ειπα πως εδω με τοσους diy fan ενυδριαδες θα υπαρχει καλη πληροφορηση)
Για τι θερμοκρασιες μιλαμε?? φαντάζομαι δεν θα τις κλέισεις αεροστεγώς.. Πώς θα ψύχονται?
αεροστεγως οχι βεβαια αλλα δε θελω να βαλω ανεμιστηρακια...
Συνηθως εκανα ανοιχτες τετοιες κατασκευες αλλα θελω να φτιαξω κατι λαμπιτσες που εχουν γυμνο καπελακι ανοδου οποτε δεν ειναι λογικο να εχω 750 volt ανοιχτα στο σαλονι αλλα ουτε θελω και να τις φυλακισω
νικο εσυ το εφτιαξες τον λαμπατο ή τον πηρες ετοιμο για δωσε στοιχεια:D:D:D
τα τζαμια δεν με νοιαζουν χαχαχαχα
Δεν κατάφερα να βρω αν είναι διαφορετικό απο το πλεξι..
http://www.bosch-do-it.com.gr/bosch-do-it.com.gr/%CE%95%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%AD%CF%87%C E%BD%CE%B5%CF%82/houseofbosch/8657/houseofbosch.shtml
Ούτε τιμή δεν κατάφερα να βρώ
νικο εσυ το εφτιαξες τον λαμπατο ή τον πηρες ετοιμο για δωσε στοιχεια:D:D:D
δεν θα ειναι ο πρωτος λαμπατος που φτιαχνω...
Αλλα θα ειναι ο πρωτος με ΕL360 ;) (Τουλαχιστο 15 χρονια τις φλερταρω και ποτε δεν ετυχε να τις βρω ευκολα, και μια που ειχα βρει παλια την εκανα πομπο χιχι)
-------------------------
E130L ηθελα να πω
(οι αλλες που μου εχουν γινει εμμονη ειναι οι EL50 - ΕL51)
Πάντως πλέξι 15-20mm που θελεις. δεν σκευρώνει απο θερμοκρασία..
ok, θα δικιμασω μαλλον πλεξι, ευχαριστω
ok, θα δικιμασω μαλλον πλεξι, ευχαριστω
http://www.nikospetropoulos-plexiglas.gr/
Κοιτά λίγο εδώ ,απαντάει και στα email γρήγορα
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.