Επιστροφή στο Forum : Aquatlantis φίλτρο πλάτης
Καλησπέρα σε όλους.
Μετά απο πολύ καιρό σε αδράνεια είπα να ασχοληθώ πάλι με το παλιό μου Aquatlantis 60λτ (φαίνεται σε αυτό το θέμα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46527).
Το πρόβλημά μου είναι με το φίλτρο που έχει στην πλάτη του.
Έχει κανείς καμιά ιδέα για το πώς να το βγάλω χωρίς να ραγίσω το τζάμι;+-8
snakepanos
12-01-13, 21:00
Δεν θα ραγίσεις το τζαμι ,,αλλα το ποιο πιθανο ειναι να το γρατζουνίζεις.
Δοκιμασε με μια χορδη απο κιθαρα, η με μια φαλτσετα με προσοχη.
Αλλα γιατι να το βγαλεις ,καλο ειναι,αν βαλεις και εναν κυκλοφοριτη καλο μια χαρα θα εισαι ,,,δεν γλυτωνεις πολλα λιτρα,,και χωρο.
Το θεμα δεν ειναι ο χωρος τοσο πολυ οσο το οτι παλια μπαινανε μεσα στο χωρο φιλτρανσης τα ψαρια και παγιδευονταν.:smt059
snakepanos
12-01-13, 21:42
Μαλλον εννοείς για τον γονο???
Οχι μονο. Και τα μεγαλα :P
Εγώ το είχα βγάλει με φαλτσέτα. Βγάλε το ξυράφι από το εργαλείο και χρησιμοποίησέ το, σπρώχνοντας με τα δυο χέρια. Ήμουν πολύ διστακτικός στην αρχή και δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω. Τελικά ήταν πάρα πολύ εύκολο. Το έβγαλα σε λιγότερο από 5 λεπτά. Η σιλικόνη κοβόταν σαν να ήταν βούτυρο!!! Όση έμεινε κολλημένη στο τζάμι αφού αφαίρεσα το φίλτρο την έβγαλα πάλι με το ξυράφι εξίσου εύκολα. Δεν έγινε η παραμικρή γρατσουνιά. Πραγματικά πανεύκολο. Το οπτικό αποτέλεσμα εξίσου πολύ καλό!!! Μην το σκέφτεσαι καθόλου.
Καλή επιτυχία!!! :D
αδειασε το νερο και με μια φαλτσετα με προσοχη !!! το βγαζεις σιγα σιγα εχεις χρονο μην βιαστεις ;)
Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας.:D Σημερα το πρωι βγηκε επιτυχως. :smt041:smt041
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.