Επιστροφή στο Forum : Συζήτηση για την Κοπη Πιτας GAB 2013
Καλησπερα σε ολους,
αντε να μαζευομαστε και μεις με την σειρα μας, να οργανωσουμε το κοπη τη πιτα του νεου ετους!! ΔΕΝ εχει οργανωθει/κανονιστει τιποτα ακομα.
Οσοι πιστοι προσελθετε μπας και βρουμε κανα φλουρι φετος.....
thnx+-8
eimaste aR21rwstoi
10-01-13, 21:43
ειπαμε μεσα εγω και ο πεταλουδας
αντε περιμενουμε να δωσουν το καλο παραδειγμα και οι πιο παλιοι με την συμμετοχη τους
ημουν στο τσακ να ανοιξω θέμα αλλα με πρόλαβες Βασίλη..!! ΜΕΣΑ και εγω...:rolleyes:
eimaste aR21rwstoi
10-01-13, 22:25
;):rolleyes:
και εγω και εγω .... αρκει να μη δουλευω!!! +-8+-8+-8
Και εγω μεσα ειμαι!!!!!Αρκει να μην δουλευω οπως ειπε και ο φιλος Γιωργος
Παιδια, ΟΛΟΙ μεσα ειμαστε λογικο, αυτο που θελω ειναι να μαζευτουμε 3-4 ατομα να το οργανωσουμε το θεμα......
Εχω αδεια τωρα οποτε θες μπορω να βρεθουμε για ενα καφε να βοηθησω οσο μπορω!!!
TRYFONAS K.
10-01-13, 23:01
Μεσα..:-D Αρκει να το κανετε μερα που να μην δουλευουμε οι περισσοτεροι!!!
Χρηστος Ζ.
10-01-13, 23:06
αν το κανονισετε για καμμια κυριακη λογικα θα μπορω και εγω να ερθω.
εγω νομίζω οτι απο τώρα για τις 19 του μήνα ημέρα κυριακή ή 18 ειναι καλα...μενει μια εβδομάδα κενο κι εχουν καιρό τα μέλη να δουν προγράμματα δουλειάς κλπ κλπ....τώρα αν νομίζετε οτι ειναι νωρις το πάμε και πιο μετα...
Θα προσπαθήσω και εγώ να μην δουλεύω, να μεγαλώσω την παρέα! Καλό θα είναι να υπάρχει μια ενημέρωση τουλάχιστον 10 - 15 ημέρες πριν. Η ταπεινή μου γνώμη είναι αυτή. Πάντως σε πρώτη φάση είμαι μέσα!!!
αν δε δουλευω κι εγω μεσα
προτεινω να γινει αρχες Φεβρουαριου ή τελη Ιανουαριου...μεχρι να συντονιστουμε να κανονισουμε πιστευω θα μας παρει μερες....
επισης οπως ειπε ο skydiver πρεπει να υπαρχει τουλαχιστον 10 μερες notice....
Μεσα ειμαι κ εγω αν δεν δουλευω. Εννοειται κ για να βοηθησω οτι χρειαστει
Αν δεν δουλευω, θα ειμαι κι εγω.
Για πιτα μπορει καποιος με εμπειρια στις ομαδικες αγορες, να αναλαβει να μαζεψει χρηματα απο ολους μας.
Ο καθενας μας μπορει να φερει δωρακια απο μονος του και αν δεν φτασουν για ολους, να μοιραστουν με μια υποτυπωδη κληρωση.
Για πιτα μπορει καποιος με εμπειρια στις ομαδικες αγορες, να αναλαβει να μαζεψει χρηματα απο ολους μας.
Ο καθενας μας μπορει να φερει δωρακια απο μονος του και αν δεν φτασουν για ολους, να μοιραστουν με μια υποτυπωδη κληρωση.
Ωραία ιδέα!!!!!!!!!! Είναι ευκαιρία να δώσουμε ότι μας περισσεύει και ίσως είναι χρήσιμο σε κάποιον!!!! Σωστός ο delta!!!!!!!!!!!!!!!!
eimaste aR21rwstoi
11-01-13, 09:19
αντε επιτελους να μαζευομαστε..
ο χωρος υπαρχει ειναι στα φλοκαφε στην κηφισια που αν θυμαμαι καλα ειναι μελος του φορουμ ο ιδιοκτητης(??)
ατομα θα μαζευτουμε σιγουρα κι αλλα
ημερομηνια καλα ειναι προς το τελος 27 ιανουαριου πεφτει κυριακη και εχουμε πανω απο 15 μερες αποσταση
Ωραία... πιστεύω ότι θα πρέπει να κλείσουμε την ημερομηνία για να μην το τρενάρουμε κι άλλο.
Μια χαρά είναι στην Κηφισιά και η ημερομηνία που λέει ο eimaste aR21rwstoi είναι μια χαρά.
ChocolatePuma
11-01-13, 09:37
27/1 ίσως να μπορώ κι εγω!:D
Εγώ είμαι οκ για τις 27, εκτός απροόπτου βέβαια... :smt041
.
για ποσα ατομα περιπου θα ειναι η πιτα?
για ποσα ατομα περιπου θα ειναι η πιτα?
Ας πάρουμε για 20 άτομα... και αν χρειαστεί θα πάρουμε και άλλη
Μπορώ να κανονίσω εγώ για την πίτα εάν θέλετε...
eimaste aR21rwstoi
11-01-13, 10:51
ετσι παιδια να βλεπω συμμετοχες
Παιδιά η ημερομηνία είναι 27/1/2013
vaspiou
eimaste aR21rwstoi
platy
Γιώργος Κ
harmasn
TRYFONAS K.
Χρηστος Ζ.
Skydiver
Nick74
golf4470
delta66
ChocolatePuma
leda
Butterfly
...
...
...
Δουλευω τη Κυριακη .... :(:(:(
Μεσημέρι 14:00-22:00 :smt088:smt088:smt088:smt088
Αν μπορεσω να το αλλαξω θα ηταν καλα .... θα δουμε!!
ChocolatePuma
11-01-13, 12:50
Αν τελικά έρθω...θα ανάρτησω λίστα! Οχι της Λαγκαρντ
Οποίος έχει, ψάχνω κερατοφυλλο και μπόλι για Grindal (Πρασινε αν έρθεις...ξέρεις εσύ...;) )
eimaste aR21rwstoi
11-01-13, 13:11
εχω κι εγω κερατοφυλλο πολυ
ChocolatePuma
11-01-13, 13:12
εχω κι εγω κερατοφυλλο πολυ
Ε τότε να ρθεις! :p
eimaste aR21rwstoi
11-01-13, 13:49
εγω θα ερθω;)
την πιττα μπορω να την φτιαξω εγω εαν δεν φοβαστε:D
γι αυτο και ρωτησα τα ατομα,γιατι δεν εχω φτιαξει ποτε μεγαλη ποσοτητα,αλλα εαν ειναι για τοσα ατομα,το χω!:D
ειπαμε 27/1.
την ωρα,την ειπαμε?πρωι η απογευμα?
προσωπικα με βολευει περισσοτερο το πρωι.
γι αυτον που θα κερδισει το φλουρι,εχω στο μυαλο μου κατι χειροποιητο,
οταν το σιγουρεψω θα σας πω.
δωρακια μπορουμε να φερουμε απο ενα ο καθενας και να μοιραστουν...
α!επισης θελω κι εγω κερατοφυλλο και καμια ανουμπια,μερσι!
ChocolatePuma
11-01-13, 14:36
την πιττα μπορω να την φτιαξω εγω εαν δεν φοβαστε:D
γι αυτο και ρωτησα τα ατομα,γιατι δεν εχω φτιαξει ποτε μεγαλη ποσοτητα,αλλα εαν ειναι για τοσα ατομα,το χω!:D
ειπαμε 27/1.
την ωρα,την ειπαμε?πρωι η απογευμα?
προσωπικα με βολευει περισσοτερο το πρωι.
γι αυτον που θα κερδισει το φλουρι,εχω στο μυαλο μου κατι χειροποιητο,
οταν το σιγουρεψω θα σας πω.
δωρακια μπορουμε να φερουμε απο ενα ο καθενας και να μοιραστουν...
α!επισης θελω κι εγω κερατοφυλλο και καμια ανουμπια,μερσι!
Αν το δώρο που σκέφτεσαι είναι χειροποίητο ενυδρειο...νομίζω πως όλοι θα είναι ευχαριστημένοι!!!:p
Οσο για την χειροποιητη πίτα...πρώτα θα φάνε οι 'πράσινοι' και μετα εμείς!!!!:D
Παίδες σας ζηλεύω γιατί εκτός του ότι βρίσκομαι μακριά δουλεύω στις 27...:(
Αν το δώρο που σκέφτεσαι είναι χειροποίητο ενυδρειο...νομίζω πως όλοι θα είναι ευχαριστημένοι!!!:p
Οσο για την χειροποιητη πίτα...πρώτα θα φάνε οι 'πράσινοι' και μετα εμείς!!!!:D
καλα,αμα φτιαξω εγω χειροποιητο ενυδρειο,εχουμε να παρουμε μια χαρα!!!:D:D:D:D:D
την πιτα θα την παμε με ηλικιακη σειρα,να φευγουν πρωτοι οσοι εφαγαν τα ψωμια τους..χαχαχαχαχαχαχα!!!
ωραια, δηλαδη κλεισαμε για 27. Να σας πω την αληθεια το μερος δεν μου πολυ αρεσει, αλλα δεν πειραζει...αφου εχει χωρο εκει καλως.
Οσο για την πιτα και τα λεφτα ειναι λιγο καπως το θεμα...δηλαδη οποιος θα ερχεται θα πληρωνει και λεφτα...? Αυτο που ηθελα εγω περαν των συμμετοχων να ειναι ανοικτο για τον καθενα...
anyway....αρα πρεπει να παρουμε το μαγαζι να κανονισουμε να εχει χωρο.
Leda, δεν θα ειναι δυσκολο να καθησεις να φτιαξεις πιτα για 30+ ατομα?
δεν υπαρχει προβλημα να παμε να την παρουμε...:)
stelios816
11-01-13, 16:06
μεσα και εγω .
καλα,30 ατομα δεν πιστευω να ειμαστε...μακαρι,αλλα εδω εχουμε δηλωσει ουτε 15 κι αυτοι εαααν δεν δουλευουν...
οπως και να χει,εαν θελετε εγω την φτιαχνω με μεγαλη μου χαρα
(τωρα να υπολογισω και ακριβως τα ατομα δεν μπορω,απλα θα φτιαξω μια μεγαααλη πιττα).
εννοειται οτι δεν θελω χρηματα γι αυτο,θελω ομως πολυ κερατοφυλλο γιατι δεν εχω καταφερει να σταυρωσω κουνουποψαρομωρο τοσους μηνες :D:D
πρωι θα γινει?
παιδια ας συμπληρωσουμε διπλα στην λιστα τι ωρες μπορουμε να δουμε το συνολο!!
οκ πιτα λοιπον απο την Ledaaa!! ευχαριστουμε πολυ...:D:o
Λυδακι τα εξοδα της πιτας ειναι "δικα" μου ... Απλα στειλε μου πμ ποσα θα πανε για να στα στειλω ....
Ειτε καταφερω να ερθω - ειτε οχι ...
no way! ας πουμε πως ειναι ενας τροπος να δειξω κι εγω το ευχαριστω μου,σε οτι βοηθεια πηρα απο το φορουμ..
παει αυτο,τελειωσε...
την ωρα να αποφασισουμε,εξαλλου εαν ειναι πρωι,ολο και θα προλαβεις να εισαι κι εσυ εκει,εφοσον πιανεις δουλεια στις 2..
εγω λεω κατα τις 12 το πρωι..πως το βλεπετε?
μεχρι τις 1 δηλαδη να εχουμε μαζευτει ολοι...
εγω λεω κατα τις 12 το πρωι..πως το βλεπετε?
μεχρι τις 1 δηλαδη να εχουμε μαζευτει ολοι...
Συμφωνώ με την Leda
Οσο για την πιτα και τα λεφτα ειναι λιγο καπως το θεμα...δηλαδη οποιος θα ερχεται θα πληρωνει και λεφτα...? Αυτο που ηθελα εγω περαν των συμμετοχων να ειναι ανοικτο για τον καθενα...
Δεν προταθηκε πουθενα "εισητηριο" για τον χωρο που θα γινει η συναντηση.
Αν εχουμε απαιτηση να εχουμε και πιτα στην ...πιτα, πρεπει καποιος να την προπληρωσει και να την φερει.
Το κοστος της (αν ηταν αγοραστή και ποιος ξερει για ποσα ατομα τελικα θα ειναι) θα καλυπτοταν ειτε ομαδικα, ειτε ατομικα.
Θα αναλαμβανες να το καλυψεις μονος σου για να ειναι "ανοιχτο για τον καθενα"?
ΥΓ Για κλαδεματα κλπ, ας μη γραφουμε εδω, ποιος θελει τι, και ποιος θα φερει.
Δεν προταθηκε πουθενα "εισητηριο" για τον χωρο που θα γινει η συναντηση.
Αν εχουμε απαιτηση να εχουμε και πιτα στην ...πιτα, πρεπει καποιος να την προπληρωσει και να την φερει.
Το κοστος της (αν ηταν αγοραστή και ποιος ξερει για ποσα ατομα τελικα θα ειναι) θα καλυπτοταν ειτε ομαδικα, ειτε ατομικα.
Θα αναλαμβανες να το καλυψεις μονος σου για να ειναι "ανοιχτο για τον καθενα"?
ε δεν ξερω τι θα κανα... λες και το χω ξανα κανει! απλα μου φαινεται δυσκολο (αμα δεν υπαρχει πισω συλλογος,σπονσορας κτλ) να μαζευουμε λεφτα απο ολους που θα ερθουν...φασαρια ειναι....
γιαυτο ανοιξα το ποστ να ριξουμε ιδεες για την οργανωση του...
απο φυση μου δεν ειμαι και το πιο οργανωτικο ατομο ειναι η αληθεια.....
τεσπα, θα το βρουμε στην πορεια....
ChocolatePuma
11-01-13, 18:48
Συμφωνώ και σορρυ...που το "ξεκίνησα"!
Θα ανοίξω νέο ποστ...και θα φτιάξω ΑγιοΒασιλιατικη λίστα...;)
ε δεν ξερω τι θα κανα... λες και το χω ξανα κανει! απλα μου φαινεται δυσκολο (αμα δεν υπαρχει πισω συλλογος,σπονσορας κτλ) να μαζευουμε λεφτα απο ολους που θα ερθουν...φασαρια ειναι....
γιαυτο ανοιξα το ποστ να ριξουμε ιδεες για την οργανωση του...
απο φυση μου δεν ειμαι και το πιο οργανωτικο ατομο ειναι η αληθεια.....
τεσπα, θα το βρουμε στην πορεια....
Το εγραψα.
Δεν ειναι δυσκολο.
Οπως γινονται οι ομαδικες αγορες.
Βαζει οποιος θελει, ενα συμβολικο ποσο σε ενα λογαριασμο και αγοραζεται η πιτα.
Αν περισσεψουν χρηματα βλεπουμε. Μπορει να αγοραστουν και μικρα δωρακια, "για το καλο".
Αν δεν φτασουν θα φαμε κουλουρακια αντι για πιτα :D
Και κανεις δεν θα εχει και παραπονο.
Κι ετσι δεν φορτωνουμε κανενα φορουμ και κανενα συλλογο με τα εξοδα μας.
Ουτε κρεμομαστε απο τα φρυδια κανενος σπονσορα.
Ελεος ουτε μια πιτα δεν μπορουμε να αγορασουμε ομαδικα?
Που να ξαναιδρυοταν κι ο συλλογος και να χρειαζονταν χρηματα απο τα μελη του (που δεν θα πληρωναν συνδρομη οπως ειχα προτενει) για τη διοργανωση σεμιναριων κλπ διοργανωσεων, ετσι ωστε να ειναι αυτονομη η καθε πολη με τα εξοδα της.
Θα παρακαλέσω να μην δώσουμε συνέχεια στο θέμα... για την αγορά της πίτας...!!!
ναι ρε παιδια,κανω καλες πιτες και δωρεαν,γιατι δεν με πιστευετε? :D:D:D:D:D
:o:smt119
εγω εχω μια αλλη απορια...
για το δωρο του φλουριου,σκεφτηκα κατι χειροποιητο,φτιαγμενο ειδικα για το συγκεκριμενο γεγονος (ειναι μοναδικο δηλαδη) και συζηταω με αυτον που θα το φτιαξει για το πως μπορει να γινει...
επειδη ομως θα φτιαχτει εξ αρχης και δεν ειναι κατι ετοιμο να αγοραστει,
συμφωνειτε να το αναλαβω εγω με το δικο μου γουστο δηλαδη?
η εχετε καποια αλλη προταση?
επισης,ποιος αναλαμβανει το δευτερο δωρακι σε περιπτωση που το φλουρι πεσει μισο μισο?
για το δωρο του φλουριου,σκεφτηκα κατι χειροποιητο,φτιαγμενο ειδικα για το συγκεκριμενο γεγονος (ειναι μοναδικο δηλαδη) και συζηταω με αυτον που θα το φτιαξει για το πως μπορει να γινει...
επισης,ποιος αναλαμβανει το δευτερο δωρακι σε περιπτωση που το φλουρι πεσει μισο μισο?
Για το δώρο του φλουριού προτείνω να φέρει όποιος θέλει κάτι και να το δώσει το παιδί που θα το κερδίσει
εγω συμφωνω, θελω δωρο εκπληξη απο Leda!!!!!!!
ChocolatePuma
11-01-13, 19:44
Για το δώρο του φλουριού προτείνω να φέρει όποιος θέλει κάτι και να το δώσει το παιδί που θα το κερδίσει
Εγω σύμφωνω με τον Butterfly!!!!
Θα φέρω την πεθερά μου...! :D:D:D
Εγω σύμφωνω με τον Butterfly!!!!
Θα φέρω την πεθερά μου...! :D:D:D
Άμα είχα πεθερά θα την έφερνα και εγώ...χαχαχα
eimaste aR21rwstoi
11-01-13, 19:52
εγω σε εμπιστευομαι το λαρτζ φοραω:D:D
-------------------------
Το εγραψα.
Που να ξαναιδρυοταν κι ο συλλογος και να χρειαζονταν χρηματα απο τα μελη του (που δεν θα πληρωναν συνδρομη οπως ειχα προτενει) για τη διοργανωση σεμιναριων κλπ διοργανωσεων, ετσι ωστε να ειναι αυτονομη η καθε πολη με τα εξοδα της.
αστο πονεμενη ιστορια:rolleyes:
ολο υποσχεσεις:D:D
τι οποιος θελει κατι μωρε?
κατι θα φερετε ολοι,για να ανταλλαξουμε δωρακια ετσι κι αλλιως.
θα μπουμε στην διαδικασια να βρουμε και ποιος θα φερει κατι πιο "εξαιρετικο" ας πουμε,για τον φλουριτζη?:D
το δωρο αυτο το αναλαμβανω (και χρεωνομαι) εγω
εκτος κι αν θελετε να μπει σαν δωρο κατι αλλο συγκεκριμενο .
για το δευτερο τι θα γινει εαν πεσει μισο μισο??
να το παρει ο γιωργος?
κι αν δεν πεσει μισο μισο?
eimaste aR21rwstoi
11-01-13, 19:58
τι οποιος θελει κατι μωρε?
κατι θα φερετε ολοι,για να ανταλλαξουμε δωρακια ετσι κι αλλιως.
θα μπουμε στην διαδικασια να βρουμε και ποιος θα φερει κατι πιο "εξαιρετικο" ας πουμε,για τον φλουριτζη?:D
το δωρο αυτο το αναλαμβανω (και χρεωνομαι) εγω
εκτος κι αν θελετε να μπει σαν δωρο κατι αλλο συγκεκριμενο .
για το δευτερο τι θα γινει εαν πεσει μισο μισο??
να το παρει ο γιωργος?
κι αν δεν πεσει μισο μισο?
δεν ειναι αναγκη να χρεωνεσαι ρε συ:rolleyes:
εγω σε εμπιστευομαι το λαρτζ φοραω:D:D:D
πριιιτς! δεν ειναι αυτοοοο:p
ειναι ας πουμε κατι σαν γουρι...
δεν ειναι αναγκη να χρεωνεσαι ρε συ:rolleyes:
θα τα καααψωωωωωωωω ,τα ρημαδια τα λεφτααα μουυυυυυυυ
eimaste aR21rwstoi
11-01-13, 20:00
ελληνιδα κροισος με 4 γραμματα
:smt043:smt043:smt043
η φτωχια θελει καλοπεραση!
Εγώ προτείνω να βάλουμε ένα ποσό ο καθένας σε έναν λογαριασμό για την βασιλόπιτα κ ότι περισσέψει να το κάνουμε δώροεπιταγή σε ένα ενυδρειακο κατάστημα. Ο νικητής θα εξαργυρωσει την επιταγή σε ότι χρειάζεται. Ετσι δεν θα είναι υποχρεωμένος κάποιος που δεν έχει να φέρει κάποιο δώρο.
οτι θελετε παιδια.
(προβλεπω η δωροεπιταγη να φτανει για ενα αντιχλωριακο και
αν το κερδισει ο νικ βεβαια......για ενα μπουκαλακι βακτηριων..αχαχαχαχαχαχαχα!!!!)
Αν μαζεύουμε πχ 20 άτομα κ πχ βάλουμε απο 10 ευρώ ο καθένας μαζεύονται 200 ευρώ. Αφαιρούμε 50 ευρώ για την βασιλόπιτα κ περισσεύουν κ για δωροεπιταγη 150ευρω. Μπορεί με αυτόν τον τροπο να μας δώσει κ κάτι παραπάνω το κατάστημα. Δεν ξέρεις καμία φορά ;)
Αν μαζεύουμε πχ 20 άτομα κ πχ βάλουμε απο 10 ευρώ ο καθένας μαζεύονται 200 ευρώ. Αφαιρούμε 50 ευρώ για την βασιλόπιτα κ περισσεύουν κ για δωροεπιταγη 150ευρω. Μπορεί με αυτόν τον τροπο να μας δώσει κ κάτι παραπάνω το κατάστημα. Δεν ξέρεις καμία φορά ;)
ναι!! καλα ειναι! αφου για την βασιλοπιτα η leda δεν θελει λεφτα προτεινω να της κανουμε ενα δωρακι συμβολικο για τον κοπο της, και ο,τι μεινει καμια δωροεπιταγη για το φλουρι!!
ουιιιι μανουλα μου αισιοδοξια!
οτι πειτε..
Του Nick θα του κανω ολη τη σειρα βακτηριων δωρο εγω ωστε να μη τον πιασει ματι ποτε!!!!! :p:p:p:D:D:D
Απο μενα ενα 50 ευρω .... για την εκδηλωση .... και αν χρειαστουν πιο πολλα βλεπουμε ....
Για το Flocafe στη Κηφισιά (http://www.stigmap.gr/view17224-flocafe-attiki-kifisia.html) εκλεισε? Να μιλησω με τον ιδιοκτητη?? Τον ξερω (του ειχα δωσει μπολι :D)
Μαλλον θα αλλαξω τη βαρδια με ενα συναδερφο (τον ψηνω) ωστε να παω βραδινος .... δηλαδη ως τις 21:00 θα ειμαι μαζι σας!!!!
αφου για την βασιλοπιτα η leda δεν θελει λεφτα προτεινω να της κανουμε ενα δωρακι συμβολικο για τον κοπο της,
οι πιτες δεν μου πετυχαινουν αμα ειμαι εκνευρισμενη,κανονιστε!!!:D
δεν θελω τιποτα βρε παιδια,απλα αποφασιστε τι θελετε,
για να ακυρωσω και το δωρακι αν ειναι να γινει αλλιως,επειδη ξεκινησε να κανει δοκιμες αυτος που το φτιαχνει..
eimaste aR21rwstoi
11-01-13, 20:30
Εγώ προτείνω να βάλουμε ένα ποσό ο καθένας σε έναν λογαριασμό για την βασιλόπιτα κ ότι περισσέψει να το κάνουμε δώροεπιταγή σε ένα ενυδρειακο κατάστημα. Ο νικητής θα εξαργυρωσει την επιταγή σε ότι χρειάζεται. Ετσι δεν θα είναι υποχρεωμένος κάποιος που δεν έχει να φέρει κάποιο δώρο.
και αυτο ειναι ωραιο!!!
Του Nick θα του κανω ολη τη σειρα βακτηριων δωρο εγω ωστε να μη τον πιασει ματι ποτε!!!!! :p:p:p:D:D:D
Απο μενα ενα 50 ευρω .... για την εκδηλωση .... και αν χρειαστουν πιο πολλα βλεπουμε ....
Για το Flocafe στη Κηφισιά (http://www.stigmap.gr/view17224-flocafe-attiki-kifisia.html) εκλεισε? Να μιλησω με τον ιδιοκτητη?? Τον ξερω (του ειχα δωσει μπολι :D)
Μαλλον θα αλλαξω τη βαρδια με ενα συναδερφο (τον ψηνω) ωστε να παω βραδινος .... δηλαδη ως τις 21:00 θα ειμαι μαζι σας!!!!
20 ευρώ από εμένα
Γιώργο κλείσε το μαγαζί εάν μπορείς
δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα για το φλοκα...αφου δεν εχουν βρει κατι αλλο...να πουν και οι αλλοι....
Αμα μαζευτουμε μπολικοι μπορω να φτιαξω και γω μια πιτα....
η μανα μου βασικα (οποτε μην ανχωνεστε).....
πηγα και στην δουλεια και ξετρελαθηκανε.....
οι πιτες δεν μου πετυχαινουν αμα ειμαι εκνευρισμενη,κανονιστε!!!:D
δεν θελω τιποτα βρε παιδια,απλα αποφασιστε τι θελετε,
για να ακυρωσω και το δωρακι αν ειναι να γινει αλλιως,επειδη ξεκινησε να κανει δοκιμες αυτος που το φτιαχνει..
αααααααααααααααααααααααα δεν ακουω κουβεντα! θα σου κανουμε ενα δωρακι για τον κοπο σου ,για το καλο!!! τωρα για το αλλο δεν ξερω...ολες οι ιδεες μου αρεσουν!! +-8:rolleyes::):D:p
20 ευρώ κ απο μένα αλλά καλύτερα είναι αν συμφωνείτε με την ιδεα μου να φτιάξουμε μια λίστα ποιοι θα συμμετέχουμε κ ποσά χρήματα διαθέτουμε. Αφού μαζευτούν τα χρήματα οποίος έχει καλές σχέσεις με τα μαγαζιά να επικοινωνήσει μήπως κ μας δώσει κάποιο κανένα καλύτερο πόσο.
Εγω ψιφιζω Leda δαγκωτο οτι θελει εκεινη να γινει!!!!!
ακομα 20 και απο μενα!!!!
καποιος λογαριασμος κατι γιατι στην βραση κωλαει το σιδερο!!!!!!
μιας και εκει που το ειχαμε στρωσει,αρχισαμε νεες ιδεες....
δεν το κανουμε παρασκευη η σαββατο βραδυ,σε κανενα σταυλο στο θησειο?:D:D:rolleyes::rolleyes:
εχει και χωρο μονο για μας...εχουμε ξανακοψει πιττα εκει.
Θέλετε να τα μαζέψω εγώ και να τα φέρω?
δεν το κανουμε παρασκευη η σαββατο βραδυ,σε κανενα σταυλο στο θησειο?:D:D:rolleyes::rolleyes:
Πολύ ωραία σκέψη αυτή
Παρακληση.
Με το θεμα μαγαζια το φορουμ αυτο εχει μια ευαισθησια.
Και επειδη το θεμα φερει τον τιτλο "το κοπη το πιτα το GAB" δεν θα ηθελα να πατε σε καποιο καταστημα και να ζητησετε δωρο για την πιτα μας.
Ελπιζω να καταλαβαίνετε.
eimaste aR21rwstoi
11-01-13, 20:57
Παρακληση.
Και επειδη το θεμα φερει τον τιτλο "το κοπη το πιτα το GAB" δεν θα ηθελα να πατε σε καποιο καταστημα και να ζητησετε δωρο για την πιτα μας.
Ελπιζω να καταλαβαίνετε.
τι δωρο δηλαδη?
καμια σερβιτορα???:D:D
δηλωσε κι εσυ το παρων!!
Παρακληση.
Ελπιζω να καταλαβαίνετε.
οχι ρε συ, οτι κανουμε μονοι μας...καλυτερα!!
τα λεφτα για ποιο λογο τα μαζευετε ρε παιδια,δεν εχω καταλαβει?
για την πιττα που θελετε να αγοραστει,το δωρο του φλουριτζη και τους καφεδες κλπ εξοδα στο μαγαζι?
για ενα απο αυτα?για ολα?
για μενα?:D:D
Παρακληση.
Ελπιζω να καταλαβαίνετε.
Προσωπικά δεν θα έκανα κάτι τέτοιο χωρίς την έγκριση των ΠΡΑΣΙΝΩΝ
όσο για τα χρήματα καλό είναι να δώσουμε σε αυτόν που θα την φτιάξει και τα υπόλοιπα σε αυτόν που θα κερδίσει το φλουρί
Προσωπικά δεν θα έκανα κάτι τέτοιο χωρίς την έγκριση των ΠΡΑΣΙΝΩΝ
όσο για τα χρήματα καλό είναι να δώσουμε σε αυτόν που θα την φτιάξει και τα υπόλοιπα σε αυτόν που θα κερδίσει το φλουρί
Παιδια αν θελετε μπορω να βοηθησω και στις 2 κατηγοριες!!
Και να φτιαξω την πιτα και να κερδισω το φλουρι+-8+-8:smt048:smt048
Ρε παιδια, απλο ειναι το θεμα.
Μια συναντηση ειναι, να πουμε τα χρονια πολλα απο κοντα και χρειαζοταν και μια πιτα για το καλο του χρονου.
Απο τη στιγμη που "βρεθηκε" η πιτα, περιττευουν τα υπολοιπα.
Οποιος θελει φερνει και δωρακι, μικρο συμβολικο ή μεγαλο.
Τα εξοδα του ο καθενας στο καφε, δικα του.
Θα συμφωνησω με τον Σπυρο.
Οσο πιο πολυ ψηριζουμε την μαιμου ακρη δεν βγαζουμε!!!!!
Θα συμφωνησω με τον Σπυρο.
Οσο πιο πολυ ψηριζουμε την μαιμου ακρη δεν βγαζουμε!!!!!
παντα ισχυει αυτο!! το χουμε εμεις οι Ελληνες αυτο το χουι...δεν μπορουμε να οργανωθουμε με τιποτα!!
και γω θα συμφωνησω με τον Σπυρο.
ΟΚ λοιπον, βαλτε λιστα ονοματων που θα ανανεωνεται αναλογα (να ξερει η leda τι πιτα θα φτιαξει) και οριστε ημερομηνια ωρα και τοπο διαξεγωγης.
Καλο ειναι καποιος που ξερει τον ιδιοκτητη ή μενει κοντα στο χωρο που θα γινει η συναντηση, να τον ενημερωσει κλπ για να εχουμε "πριβε" χωρο στο καταστημα αν γινεται, να μην ενοχλουμε και να μη μας ενοχλουν.
Αλλη τοποθεσια ειναι στο Νεο Φαληρο, το Olympico. (διπλα σε τρενα, λεωφορειια και τραμ)
(ποδοσφαιρο δεν θα εχει, παιζει εκτος ο Ολυμπιακος και μπασκετ παιζει το σαββατο, οποτε θα ειναι ανετα κι απο παρκινγκ κλπ για Κυριακη 27/1)
μου ειναι πολυ μακρια το ολυμπικο και με την πιττα παραμασχαλα δεν ειμαι για τραμ και τρενα:D
μου ειναι πολυ μακρια το ολυμπικο και με την πιττα παραμασχαλα δεν ειμαι για τραμ και τρενα:D
Το κακο ειναι οτι το φλο στην νεα κηφισια (http://goo.gl/maps/zLunP) δεν εχει συγκοινωνια κοντα. Εγω πχ δεν θα μπορεσω να ερθω απο νοτια προαστια αν δεν αλλαξω 10 λεωφορεια.
Δεν εχεις κανενα κοντα με αυτοκινητο να σε φερει μαζι του?
Ή να βρεθει ενα πιο κεντρικο μερος (Αθηνα), να μην εχει δυνατα μουσικη κλπ, με metro κοντα κλπ να ειναι σε ολους προσιτο
Το κακο ειναι οτι το φλο στην κηφησια δεν εχει συγκοινωνια κοντα.
ναι,αλλα εγω μενω χολαργο και δεν θα μου κοστισει τοσο το ταξι:D
εκτος κι αν καποιος που μενει εδω κοντα(χολαργο αγια παρασκευη) με παρει κι εμενα...
ChocolatePuma
11-01-13, 22:04
Αλλη τοποθεσια ειναι στο Νεο Φαληρο, το Olympico. (διπλα σε τρενα, λεωφορειια και τραμ)
(ποδοσφαιρο δεν θα εχει, παιζει εκτος ο Ολυμπιακος και μπασκετ παιζει το σαββατο, οποτε θα ειναι ανετα κι απο παρκινγκ κλπ για Κυριακη 27/1)
Μια χαρά περιοχή είναι η Κηφισιά!!! :D
Ρωτήσατε κι εμάς αν αντέχουμε να πλησιάσουμε στο Νέο Φάληρο... :cool:
Ή να βρεθει ενα πιο κεντρικο μερος (Αθηνα) να μην εχει δυνατα μουσικη κλπ, με metro κοντα κλπ να ειναι σε ολους προσιτο
.........
Προτείνω να βρεθούμε στο NORTH στην Αγία Παρασκευή που δουλεύει ο Jimbit22
εγω μενω γουδι οποτε αμα θες Leda μπορω να ερθω να σε παρω και εσενα Σπυρο αμα ερθεις σε κανα μετρο οπου βολευεσε μπορω να περασω μια βολτα να παρω και εσενα δεν εχω θεμα
Προτείνω να βρεθούμε στο NORTH στην Αγία Παρασκευή που δουλεύει ο Jimbit22
κακουρια το North θα εχουν τσιτα μουσικη αλλα καλυτερα να μας πει ο ειδηκος
ευχαριστω πολυ!πολυ κοντα στη μεσογειων ειμαι,οποτε σε βολευει πιστευω.
θα συννενοηθουμε μεχρι τοτε:)
O Σταυλος (η καποιο μαγαζι εκει γυρω τεσπα) ηταν νομιζω η πιο τιμια προταση που καλυπτει σχεδον ολους τους κατοικους του πλανητη (και μερικων ακομα πλανητων)...
Το Οlympico σιγουρα συμφερει περισσοτερο ολους εμας τους νοτιους (αλλα ειναι πιστευω πολυ προσιτοτερο για ολους σε σχεση με την Κηφισια που ακουστηκε) απο την αλλη η Κηφισια συμφερει μαλλον αποκλειστικα μονο τους βορειους...
Σκοπος ειναι να γινει σε σημειο που να ειναι προσιτο για οσο περισσοτερο κοσμο γινεται οποτε το Θησειο μαλλον ειναι η καλυτερη επιλογη.
Εναλλακτικα θα προτεινα το Hard Rock Cafe στο Συνταγμα που ειναι επισεις παρα πολυ προσιτο απ ολο τον κοσμο, η μουσικη που παιζει ειναι απο αγαπημενη εως ανεκτη απ ολους (τεσπα κανεις δε θα βγαλει σπυρια οπως πχ απο καπου που να παιζει μπιτιες η ελληνικα) πιτα εχει ξανακοπει, χωρο εχει και γενικα εχει πολυ ομορφο περιβαλλον.
Σχετικα τωρα με την ωρα, αν γινει πρωι πισευω θα ειναι δυσκολοτερο για πολυ περισσοτερους απο οτι αν γινει βραδακι...
ΥΓ ευχαριστω το Γιωργο και τη Leda για τα βακτηρια, κι εγω με τη σειρα μου θα τους φερω τη θαυματουργη εικονιτσα απο ενα θαυματουργο γκουραμι-ιεροεξεταστη (μεγαλη η χαρη του) που δακρυζει, ματωνει, φτυνει και θεραπευει το ick και τη δυσκιλιοτητα :D
κλαιωωωωωωωωω....................
Parking σε συνταγμα και Θυσιο;;;Και καλα ολοι οι υπολοιποι παιρνουμε μετρο και ερχομαστε τη Leda την φανταζεσαι μεσα στο μετρο με την πιτα να πηγαινοερχεται....
θα βρεθει και κανας αστεγος και παει και η πιτα
"το κοπη του ψιχουλου" θα κανουμε
αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαααααααααααααααααα
κακουρια το North θα εχουν τσιτα μουσικη αλλα καλυτερα να μας πει ο ειδηκος
Επειδή γνωρίζω τον ιδιοκτήτη του NORTH μπορώ να του πω για την μουσική... αν και τσίτα είναι το βράδυ στο εσωτερικό του μαγαζιού και όχι στον πρώτο χώρο
καλό ειναι να ανοίξει και το θέμα με το ''οτι μπορει ας φέρει ο καθένας''...για ώρα πιστεύω οτι απογευμα πρός βραδυ ειναι πολύ καλα..αναλογα και το πρόγραμμα των περισσοτέρων...η πίτα παιδια εαν φτιαχτεί DIY απο κάποιο μέλος...δεν θα στιχοισει και πολλά χρήματα...
TRYFONAS K.
12-01-13, 10:25
Καλημερα κ καλο σ/κ!τι θθα λεγατε για dream city north???
εγω λεω ,η κυριακη πρωι προς μεσημερακι σε μια καφετερια (φλοκαφε,ολυμπικο ,οποια σας βολευει,εγω θα την βρω την ακρη να ερθω,η πιττα δεν ξερω εαν θα φτασει μεταξυ φθορας και αφθαρσιας:D)
η σαββατο βραδυ σε καποιο μπαρακι στυλ οποιο θελετε παλι,να βγουμε σαν ανθρωποι να διασκεδασουμε και λιγο ...
νεα παιδια εισστε ωρε,τι σας πειραζει η δυνατη μουσικη?
ενυδρειακο μπουρου μπουρου κανουμε και απο το σπιτι μας:D
ας βγαλουμε μια ακρη ομως και ας δουμε και καμια συμμετοχη ακομη στην λιστα:cool:
.η πίτα παιδια εαν φτιαχτεί DIY απο κάποιο μέλος...δεν θα στιχοισει και πολλά χρήματα...
αααααα,για σε παρακαλω! τα καλυτερα υλικα βαζω,τι με περασες,για συνοικιακο ζαχαροπλαστειο με αρπα κολα πλαστικες πιττες τιγκα στις μαργαρινες,βουτυροκρεμες και την σκονη αυγων? :rolleyes::D
ChocolatePuma
12-01-13, 13:38
Αντέ να καταλήγουμε...!!!
Νομίζω πως το κέντρο είναι η ιδανική λύση, γιατί και μετρό έχει και η απόσταση θα είναι "ίδια" για τους περισσότερους
Αν η συνάντηση γίνει Κυριακή, προτείνω να γίνει πρωι προς μεσημερι...
δεν σας βλεπω ζωηρους παντως....
καμια γυναικα,θα φερετε μαζι,η θα ειμαι η μονη?? :D
Γεια σας. Με θελετε κι εμενα? :p
Ολύμπικο ψηφιζω, λογω ευκολης προσβασης με τραινο, τραμ, αυτοκινητο.
δεν σας βλεπω ζωηρους παντως....
καμια γυναικα,θα φερετε μαζι,η θα ειμαι η μονη?? :D
εχω 1 θυληκο σκαλαρι! να το φερω!??
Αφεντικό μόνο αν δεν έχεις κουρευτεί!
Γεια σας. Με θελετε κι εμενα? :p
Ολύμπικο ψηφιζω, λογω ευκολης προσβασης με τραινο, τραμ, αυτοκινητο.
Εννοείται!!!! Θα ειναι χαρα μας να σε δουμε
Αν ειμαι Ελλαδα αυτο το Σ/Κ μεσα κι εγω...
Βαλτε μεσα και τον -κουκλακι ζωγραφιστο-Rottbea...
Bαλτε μεσα και τον -αρραβωνιαρη- Αντωνελα...
Αφου θα ερθει και ο Δικτατωρ εχουμε και εναν λογο παραπανω να ειμαστε εκει.
ΠΙΤΑ GAB 2013
Κυριακη 27 Ιανουαριου 2013, ωρα 5.30 μμ
Καντε copy και συμπληρωστε ο καθενας στο ποστ του, τη δηλωση συμμετοχης στο καφε της προτιμησης του, κι οποιο εχει τις περισσοτερες συμμετοχες παμε εκει.
- Δηλωση οσοι ειναι για Flocafe Kηφισια
ChocolatePuma
- Δηλωση οσοι ειναι για Olympico Πειραια
Tolis
delta66
stelios816
12-01-13, 20:55
olympiko:D
Καντε ενα τσεκ,νομιζω οτι το ολυμπικο ειναι κλειστο.
ΠΙΤΑ GAB 2013
Καντε copy και συμπληρωστε ο καθενας στο ποστ του, τη δηλωση συμμετοχης στο καφε της προτιμησης του, κι οποιο εχει τις περισσοτερες συμμετοχες παμε εκει.
ChocolatePuma
Butterfly
Tolis
delta66
Butterfly
stelios816
12-01-13, 21:05
ΠΙΤΑ GAB 2013
ChocolatePuma
Butterfly
Tolis
delta66
Butterfly
stelios816
Καντε ενα τσεκ,νομιζω οτι το ολυμπικο ειναι κλειστο.
Προσωρινα ειναι μονιμα?
ChocolatePuma
Butterfly
leda
Tolis
delta66
Butterfly
stelios816
παιδια,εγω δυσκολα θα μπορεσω στις 5.30.
κατα πασσα πιθανοτητα θα ερθω κατα τις 7,ελπιζω να μην ειναι προβλημα αυτο...
ChocolatePuma
Butterfly
leda
Tolis
delta66
Butterfly
stelios816
nick74
ΠΙΤΑ GAB 2013
ChocolatePuma
Butterfly
leda
Tolis
delta66
Butterfly
stelios816
nick74
Skydiver
ΠΙΤΑ GAB 2013
ChocolatePuma
Butterfly
leda
Tolis
delta66
Butterfly
stelios816
nick74
Skydiver
με συγχωρειτε αλλα ετσι δουλεια δεν γινετε!! Θελουμε ολοι να ερθουν/ερθουμε και πηγαμε και βρηκαμε τις 2 ακρες! τι να πω.....
Συγκοινωνια υπαρχει για ολες τις περιοχες της Αθηνας, δεν πειραζει να ξεβολευτουμε λιγο ΑΝ θελουμε να πραγματοποιηθει αυτο το event.
Δηλαδη τωρα τι περιμενουμε να βγει απο ολο αυτο?
Καλυτερα να βρουμε καποιο μερος κεντρο που να ειναι προσβασιμο απο τους περισσοτερους. Ας εχει ΜΕΤΡΟ τουλαχιστον!!
ChocolatePuma
12-01-13, 22:11
με συγχωρειτε αλλα ετσι δουλεια δεν γινετε!! Θελουμε ολοι να ερθουν/ερθουμε και πηγαμε και βρηκαμε τις 2 ακρες! τι να πω.....
Συγκοινωνια υπαρχει για ολες τις περιοχες της Αθηνας, δεν πειραζει να ξεβολευτουμε λιγο ΑΝ θελουμε να πραγματοποιηθει αυτο το event.
Δηλαδη τωρα τι περιμενουμε να βγει απο ολο αυτο?
Καλυτερα να βρουμε καποιο μερος κεντρο που να ειναι προσβασιμο απο τους περισσοτερους. Ας εχει ΜΕΤΡΟ τουλαχιστον!!
+1!!!
Το εγραψα και πιο πανω. Αν υπάρχει μαγαζι στο κεντρο, ειναι το ιδανικό
Αν πιασουμε τα ακρα, θα έχουμε απωλειες...
Αν καποιος ξέρει κάποιο μαγαζι στο κεντρο, στο οποιο μπορεις να πιεις εναν καφε και να πεις και μια κουβεντα...ας το προτεινει
Αρκεί να μπορεί να δεχτεί 20+ άτομα, που θα κουβαλάνε κερατόφυλλα, σαλιγκάρια, πεθερές, μπόλι, κλπ :D
Και όποιος μπορεί έρχεται...
εχει και χωρο μονο για μας...εχουμε ξανακοψει πιττα εκει.
Εγω προτεινω γιατι πιστευω βολευει πολλους γιατι εχει ησαπ αλλα και λεωφορεια να το κανουμε στον Σταυλο ή σε καποιο αλλο εκει γυρω.
Απλα για να παρω τηλ να κανονισω με το μαγαζι ΠΡΕΠΕΙ να ξερουμε ποσοι θα ερθουν σιγουρα.
συμφωνω κι εγω,αλλα το ΣΙΓΟΥΡΑ ,ειναι πολυ σχετικο,στο φιναλε δεν παμε να ζητησουμε και πρωτο τραπεζι πιστα στην πρεμιερα του παπακωνσταντινου:rolleyes::cool:(αληθεια,παμε εκει?τι λετε?καλα σκαω!)
20 πελατες θα ειμαστε,δεν θα εχει χωρο να μας βαλει?
οχι οτι δεν θα ηταν καλυτερο να ξερουμε ακριβως τα ατομα βεβαια.
ΟΚ.
Βρειτε ενα χωρο στο κεντρο, που
να μην εχει δυνατα μουσικη,
να ειναι ευρυχωρο
και αν ειναι δυνατον να εχει καποια πριβε γωνιά (για προφανεις λογους),
να εχει ευκολη συγκοινωνια.
κανονιζεται as we speak...
Χριστόφορος Μίχας
13-01-13, 01:08
Δηλώνουμε κι εμείς συμμετοχή (+ Αλεξάνδρα Κατσούρη) άν είναι Κυριακή απογευμα. Θα προτιμουσαμε το Φλοκαφέ στην Κηφισιά, αλλα βλέπουμε....
gianniwpopi
13-01-13, 01:09
και εγω μεσα για κηφισια.... για πειραια η αλλου δεν ξερω αν μπορω....
παιδια δηλωστε συμμετοχη εδω
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=68144
Θησειο που εχει και ΗΣΑΠ, σας βολευει και τους δυο απο οσο βλεπω...
περυσι,ειχατε κοψει πιτα?καλε,απαντηστε μου!:smt091
Τσου! Βασικά δεν ξέρω αν έχουμε ξανακόψει ως φόρουμ ποτέ στην Αθήνα.
.....σιγα βρε παιδια για ολα υπαρχει μια πρωτη φορα...:rolleyes::D
Μολις εμαθα οτι Κυριακη 27 εχω μια γιορτη το μεσημερι (παιδικο παρτυ).
Οποτε αν γινει τοτε ειμαι out.
Αν δεν εχω γινει παπουτσι εως το απογευμα ισως να σας προλαβω το βραδυ...
Σαν φόρουμ δεν γνωρίζω..πάντως 1-2 φορες που ετυχε να παρευρεθώ σε κοπή πίτας γινοταν απο τον ΠΣΦΕ στα γραφεία του (κορυδαλλό) την τελευταία φορα (πριν κλείσουν τα γραφεία νομίζω 2011) η συμμετοχή ηταν πολύ μεγαλη..και οπως καταλαβαίνετε ηρθαν και ατομα που δεν τα βόλευε η περιοχη....
Εχει καταλήξει τελικά για πού και πότε ;
Εχει καταλήξει τελικά για πού και πότε ;
Σταματη μιλαω με κανα δυο μαγαζια προς Θησειο μερια που βολευει πολλους.
27 θα γινει. αυριο θα ξερω απο οτι πιστευω....προς το απογευματακι
mpoumpoula
15-01-13, 00:11
Δόξα τω Θεώ! Να γίνει και μια συνάντηση στο κέντρο!
Δόξα τω Θεώ! Να γίνει και μια συνάντηση στο κέντρο!δεν το καταλαβα αυτο:rolleyes:
mpoumpoula
15-01-13, 00:17
Είναι πιο δίκαιο βρε Μιχάλη έτσι για όλους μας! Αυτό εννοώ...:p
Είναι πιο δίκαιο βρε Μιχάλη έτσι για όλους μας! Αυτό εννοώ...:pμμμμμμ οκ δλδ για να εχουμε καλο ερωτημα εσυ θα ερθεις?:rolleyes:η:cool::cool::cool:
mpoumpoula
15-01-13, 00:27
Ω ναι!!!!!!!!!!! Έτσι λέω!
.....ελπιζω να μην εχει αντιρρηση να ειναι παρων και ο συμπαθεστατος συζηξ....ολο και κατι θα βρει για να μην πληξει ο χριστιανος;):D:D:D
mpoumpoula
15-01-13, 00:36
Δε θα ερχόταν και ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:Dβρε αμα θελετε εσεις οι γυναικες......ελα καλα αντε πλακα κανω μην τον πιεζεις τον ανθρωπο αν ειναι και θελει.....-+9-+9-+9:smt023
29. Μaverick (αν γίνει σύντομα ;))
επειδη δεν μπορω να κανω εντιτ στο αρχικο ποστ και ξεχασα να το γραψω,(το εχουμε αναφερει ομως στο αναλογο τοπικ που εχει ανοιχτει)
η συναντηση θα ειναι στις 27 /1 ,απογευμα κυριακης .:)
dimitris21
15-01-13, 15:51
επειδη δεν μπορω να κανω εντιτ στο αρχικο ποστ και ξεχασα να το γραψω,(το εχουμε αναφερει ομως στο αναλογο τοπικ που εχει ανοιχτει)
η συναντηση θα ειναι στις 27 /1 ,απογευμα κυριακης .:)
τι θέλεις να γράψεις στο αρχικό ποστ? να το γράψω εγώ.
εσυ Πράσινε κοιτα να εισαι εκει :D:D !!!
τι θέλεις να γράψεις στο αρχικό ποστ? να το γράψω εγώ.
την ημερομηνια της συναντησης :)
το σημείο συνάντησης έχει αποφασιστεί? αν και είμαι μακριά, όπου και να γίνει θα έρθω καθώς έχω πάρει μεγάλη βοήθεια απο το φόρουμ.
Σταματη μιλαω με κανα δυο μαγαζια προς Θησειο μερια που βολευει πολλους.
27 θα γινει. αυριο θα ξερω απο οτι πιστευω....προς το απογευματακι
;);););) Σημερα θα ξερω, αν ολα πανε καλα....
το σημείο συνάντησης έχει αποφασιστεί? αν και είμαι μακριά, όπου και να γίνει θα έρθω καθώς έχω πάρει μεγάλη βοήθεια απο το φόρουμ.
οχι ακομη,αλλα κινουμαστε μαλλον προς σταυλο στο θησειο,η καποιο αλλο μαγαζι εκει κοντα,στο κεντρο παντα.
θα μας πει ο vaspiou συντομα,που ανελαβε το θεμα:)
α νατος! καραδοκει!:D
Σβήστηκαν κάποια μηνύματα που θεωρώ ότι δεν προσφέρουν κάτι θετικό. Παρακαλώ ας παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο θέμα.
Θα πω στη γυναίκα μου να φέρει καμιά φιλη της αν μου υποσχεθείτε ότι θα 'στε φρόνιμοι :P
Αν η φιλη-ες της γυναικας σου ειναι ομορφη-ες υποσχομαι οτι ο Στελιος μας θα ειναι φρονιμος! :D
Εγώ ψέματα δε λέω!:smt083
Αν η φιλη-ες της γυναικας σου ειναι ομορφη-ες υποσχομαι οτι ο Στελιος μας θα ειναι φρονιμος! :D
ΧΑΡΑΚΑΑΑΑΑΑΣ:D:rolleyes:
Τους αλλους που κοιτανε - Αντωνελα και ο Γιγαντας του σεξ,του Κατς και του Καρατε,rottbea - μην τους φοβασαι,ειναι δεμενοι...+-8
σας παρακαλω επισης παρα πολυ ,να μην χαθουμε κι εδω με διαλογους,οτι θελουμε να πουμε υπαρχει το σχετικο τοπικ,.....
;)
eimaste aR21rwstoi
15-01-13, 20:15
Τους αλλους που κοιτανε - Αντωνελα και ο Γιγαντας του σεξ,του Κατς και του Καρατε,rottbea - μην τους φοβασαι,ειναι δεμενοι...+-8
ενταξει οχι κι ολοι:cool:
νομιζω πως στην ενοτητα που ηταν το τοπικ,θα ειχε μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα,σε μελη που δεν το ειχαν δει ακομη και ενδιαφερονται να ερθουν...
εστω κι αν τυπικα σε αυτην ειναι "σωστοτερο" να ειναι.
τουλαχιστον ας μπει με μεγαλα εντονα γραμματα και στα δυο τοπικς,
το σημειο συναντησης,ωρα και ημερομηνια (θα μας τα πει ο vaspiou),στο πρωτο τους ποστ,ωστε να ειναι ευκολα ορατα σε οσους διαβαζουν τα τοπικς:)
Οταν μαθουμε τον τοπο συναντησης και την ωρα θα κανουμε ακομα ενα νεο θεμα...:D
Προς το παρον δηλώνουν ολοι την διαθεση να παρεβρεθουν χωρις να ξερουν που θα ειναι ο χωρος συναντησης και η ωρα αυτης!
Vaspiou ο χωρος που θα κλεισεις πρεπει να ειναι για 40-50 ατομα :smt064,να μπορουμε να καπνισουμε:smt033,να μην εχει τρελη ενταση η μουσικη :smt035 και επισης σε αυτο το μαγαζι να συχνάζουν ομορφες γυναικες :smt061 :smt112...
Αν θυμηθώ τιποτα αλλα θα ξαναποσταρω... :smt024
ναι,αλλα αυτα τι σχεση εχουν με αυτο που ειπα?:D
εδω διαβαζει ενας πχ και στο παντως επιστητου 30 ..χαχα!
αντε ρε πιου! ποσταρε τα καθεκαστα,μ εσκασες +-8
ναι,αλλα αυτα τι σχεση εχουν με αυτο που ειπα?:D
Ολα σχετικα ειναι στην ζωη...:smt016
H κοπη πιτας GΑΒ 2013 θα πραγματοποιηθεί στις 27/1 ημερα Κυριακη
στο μαγαζι Σταβλος (stavlos.gr) που βρισκετε στο Θησειο και ωρα 18:00
Η διεύθυνση ειναι Ηρακλειδων 10, θησειο. Ειναι το στενακι με τις πολλες καφετεριες.
Θα εχουμε καποιο χωρο για την συγκεντρωση μας.
+-8+-8+-8
YEEEEEEEEEEAAAAAHHHHHHHHH!!!!+-8+-8+-8
Οσοι περιμενατε να δειτε που και πως θα γινει,ωρα να δηλωσετε την παρουσια σας! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=68222
Αχχχχ παλια ο Σταυλος ηταν Δημοτικο σχολειο!!! Εκει ειχα παει για καποια περιοδο!!! :smt118:smt118:smt118:smt050:smt050:smt050:smt050
vas vas ελπιζω ο χωρος να ειναι για καμια 50αρια ατομα ε...
Μην μας εχει κλεισει απλα καμια γωνιτσα και μετα ακροβολιστούμε αλλου για αλλου...:smt091
Αχχχχ παλια ο Σταυλος ηταν Δημοτικο σχολειο!!! Εκει ειχα παει για καποια περιοδο!!! :smt118:smt118:smt118:smt050:smt050:smt050:smt050
Ναι το εχω διαβασει αυτο...Μετα την μεταπολίτευση ομως εγινε καφε :smt016
vas vas ελπιζω ο χωρος να ειναι για καμια 50αρια ατομα ε...
Μην μας εχει κλεισει απλα καμια γωνιτσα και μετα ακροβολιστούμε αλλου για αλλου...:smt091
θα προσπαθησω για το καλυτερο!! Αισιοδοξος μου εισαι και συ! θα κανω και αυτοψια απο αυριο...
Δεν ειναι θεμα αισιοδοξιας,απλα καλυτερα να παμε 30 και να εχουμε χωρογια 40,το μαγαζι θα τον δωσει στους υπολοιπους θαμωνες του,αλλα αν παμε 40 και εχουμε χωρο για 20 τι κανουμε?
Δεν ειναι θεμα αισιοδοξιας,απλα καλυτερα να παμε 30 και να εχουμε χωρογια 40,το μαγαζι θα τον δωσει στους υπολοιπους θαμωνες του,αλλα αν παμε 40 και εχουμε χωρο για 20 τι κανουμε?
under control!! δεν παμε και αυριο! εχουμε χρονο για προσθηκες...
Ειναι πολυ μεγαλο θα εχει χωρο λογικα πολυ ....
Εβαλα και στο φατσοβιβλιο .... https://www.facebook.com/events/464698223595999/ +-8+-8+-8
Ειναι πολυ μεγαλο θα εχει χωρο λογικα πολυ ....
Εβαλα και στο φατσοβιβλιο .... https://www.facebook.com/events/464698223595999/ +-8+-8+-8
ναι εχει, θα ειμαστε στο club λεει. δεν θα εχει κοσμο εκεινη την ωρα.
για περαιτέρω λεπτομέρειες οταν παω και δω τι παιζει απο κοντα!!
Ναι το εχω διαβασει αυτο...Μετα την μεταπολίτευση ομως εγινε καφε :smt016
:smt019:smt019:smt019:smt019:smt019
:smt047
mpoumpoula
15-01-13, 22:14
Αν μπορέσω θα παρω και καμια τρελλοφιλενάδα μαζί μου! Τόσοι άντρες θα είστε!!!!!!!!:D
για παιδια δεν νομιζω οτι ειναι καταλληλος χωρος...
(κατα τ αλλα,τρεχατε ποδαρακια μου και κοτες μου γεννηστε πολλα αυγα γιατι θα σας καρυδωσω!χαχαχαχαχαχα)
Αν μπορέσω θα παρω και καμια τρελλοφιλενάδα μαζί μου! Τόσοι άντρες θα είστε!!!!!!!!:Dαργησες αλλα....τελικα το σκεφτηκες....:D
παιδια,να σας ρωτησω κατι..μου ηρθε μια ιδεα,αν την βρισκετε μπιπ,κανενα προβλημα...
επειδη εγω δεν γνωριζω παρα μονο 2-3 μελη,και πιστευω πως και για αλλους θα ισχυει το ιδιο πανω κατω,μηπως θελετε να φτιαξουμε τιποτα καρτελακια με το νικ που εχουμε εδω στο φορουμ και απο κατω το ονομα μας,ωστε να "γνωριζομαστε" αμεσως και να θυμομαστε ποιος ειναι ποιος?
Δεν ειναι κακη ιδεα...:smt031
παιδια,να σας ρωτησω κατι..μου ηρθε μια ιδεα,αν την βρισκετε μπιπ,κανενα προβλημα...
επειδη εγω δεν γνωριζω παρα μονο 2-3 μελη,και πιστευω πως και για αλλους θα ισχυει το ιδιο πανω κατω,μηπως θελετε να φτιαξουμε τιποτα καρτελακια με το νικ που εχουμε εδω στο φορουμ και απο κατω το ονομα μας,ωστε να "γνωριζομαστε" αμεσως και να θυμομαστε ποιος ειναι ποιος?
αμερικανια αλλα δεν κακο...
αααα,αν ειναι αμερικλανια,το παιρνω πισω,δεν το ξερα...μπρρρρ :smt027:smt027
(τι κανουν δηλαδη αυτοι?)
αν θελετε ομως να το κανουμε,καποιος πρεπει να προσφερθει να τα φτιαξει σε ενα προγραμματακι και να τα τυπωσει(απλο ειναι για καποιον που ξερει..εγω δεν εχω ιδεα απο αυτα,απλα το ειχαμε παντα σε αλλες συναντησεις πιτας και μας βολευε )
αααα,αν ειναι αμερικλανια,το παιρνω πισω,δεν το ξερα...μπρρρρ :smt027:smt027
(τι κανουν δηλαδη αυτοι?)
αν θελετε ομως να το κανουμε,καποιος πρεπει να προσφερθει να τα φτιαξει σε ενα προγραμματακι και να τα τυπωσει(απλο ειναι για καποιον που ξερει..εγω δεν εχω ιδεα απο αυτα,απλα το ειχαμε παντα σε αλλες συναντησεις πιτας και μας βολευε )
το να το κανουμε δεν ειναι τιποτα...απλα δεν πρεπει να τυπωθει σε αυτοκολλητο χαρτι? το να το τυπωσω σε απλο Α4 τι θα λεει?
δεν ξερω εαν ειναι ευκολο να το τυπωσεις σε αυτοκολλητο,θα ηταν και καλυτερο,εμεις παντως τα φτιαχναμε μεσα σε πλαστικο διαφανο καρτελακι που ειχε πανω παραμανακι η κλιψακι...
δεν ξερω,σκεψου το κι εσυ καλυτερα...
εγω εχω αλλα θεματα να σκεφτω (μαμα μου!:D)
α,το δωρο της πιτας ειναι ετοιμο, αυριο θα το δω!+-8
δεν ξερω εαν ειναι ευκολο να το τυπωσεις σε αυτοκολλητο,θα ηταν και καλυτερο,εμεις παντως τα φτιαχναμε μεσα σε πλαστικο διαφανο καρτελακι που ειχε πανω παραμανακι η κλιψακι...
δεν ξερω,σκεψου το κι εσυ καλυτερα...
εγω εχω αλλα θεματα να σκεφτω (μαμα μου!:D)
α,το δωρο της πιτας ειναι ετοιμο, αυριο θα το δω!+-8
σαν συνεδριο star trek θα ειμαστε με τα καρτελακια!! αχαχχαχα!!
εμενα δεν μου αρεσει. αν θελει καποιος αλλος, ευπροσδεκτος ειναι....
αχαχαχαχα,σταρ τρεκ λεει ...χαχαχα!
ενα μικρουλι ρε συ,αυτοκολλητο ,διακριτικο πολυ,σαν σηματακι θα ειναι...
μικροτερο απο σπιρτοκουτο..για ξανασκεψου το:D
eimaste aR21rwstoi
16-01-13, 10:05
εγω παλι καρτελακι σορυ αλλα δεν βαζω
Εσυ λαμπεις Μπαμπη!:smt016
καλα, βαλε μια φανελα της αεκ. :smt016
θα βαλεις -τελος!γιατι ειμαστε εξωγηινοι,σε εχουμε απαγαγει και πρεπει να σε καταχωρησουμε στη βαση δεδομενων!
θα βαλεις -τελος!γιατι ειμαστε εξωγηινοι,σε εχουμε απαγαγει και πρεπει να σε καταχωρησουμε στη βαση δεδομενων!
Εσυ να προσεχεις τι θα βαλεις στην πιτα γιατι γιαλιζει το ματι σου!!!!!!:rolleyes:
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-xx360-paranoisi-images_zpsddc02ff2.jpg
θα ειναι πολυ νοστιμη η πιττα...απο δυο κομματια θα φατε!
snakepanos
16-01-13, 21:25
Νομίζω οτι μετα απο αυτήν την μεγαλειώδες συναντησει [ετσι οπως εξελίσσετε] θα πρεπει να καθιερωσετε και μια συναντησει καθε 15 μερες για εναν καφε και μια ψαροκουβεντα οπως κανουμε και εμεις εδω στην Θεσσαλονικη .
Καλα να περασετε στην κοπη της πιτας απο την δικη μας παρεα εδω στην Θεσσαλονικη.
Έχεις δίκιο Πάνο, είναι μια καλή αφορμή!
snakepanos
16-01-13, 21:48
Ετσι νομηζω και εγω Στελιο αρκει να γινη κουβεντα στην πιτα .
Και νομίζω οτι αμα βρητε το μερος οπου θα μαζεύεστε για τον καφε ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους .
Πρεπει να ειναι καπου στην μεση για να σας βολευη ολους ,,αλλα εσεις εχετε και το Μετρο,,μια χαρα ειστε μην μιλάτε καθολου.
οι κοτες μου,το εχουν παρει πολυ πατριωτικα το θεμα +-8
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-xx360-paranoisi-005-1.jpg
:D:D
Ελα η καλη η πιτα με αυγο απο κοτα αλανιαρα!!!!!!!
eimaste aR21rwstoi
17-01-13, 13:46
δεν φερνεις και καμια ομελετα πλακα πλακα:D
θα φερει ο καθενας κι απο ενα δωρακι οπως ειχε πει ο δελτα?
θα ανοιξουμε αλλο τοπικ για να σας πω οτι θελω (πολυ :D)κερατοφυλλο και καμια ανουμπια η οτιδηποτε δεν μασουλιεται απο χρυσοψαρα?
αν το φλουρι πεσει μισο μισο,τι θα γινει?
αυτα προς το παρον:D
Οποιος θελει φερνει και οτι θελει φερνει.
Αν πεσει μισο μισο σε δυο μελη, θα βαλουν τους μονομαχους τους στο ιδιο ενυδρειο, κι οποιος νικησει θα παρει το δωρο. :D
Αλλιως μπορει να γινει κληρωση,
ChocolatePuma
17-01-13, 20:04
Οποιος θελει φερνει και οτι θελει φερνει.
Αν πεσει μισο μισο σε δυο μελη, θα βαλουν τους μονομαχους τους στο ιδιο ενυδρειο -δέχομαι! :p -, κι οποιος νικησει θα παρει το δωρο. :D
Αλλιως μπορει να γινει κληρωση,
:D:D:D
eimaste aR21rwstoi
17-01-13, 20:19
θα φερει ο καθενας κι απο ενα δωρακι οπως ειχε πει ο δελτα?
θα ανοιξουμε αλλο τοπικ για να σας πω οτι θελω (πολυ :D)κερατοφυλλο και καμια ανουμπια η οτιδηποτε δεν μασουλιεται απο χρυσοψαρα?
αν το φλουρι πεσει μισο μισο,τι θα γινει?
αυτα προς το παρον:D
κερατοφυλλο θα σου φερω εγω
ChocolatePuma
17-01-13, 20:24
κερατοφυλλο θα σου φερω εγω
Γκου χου...γκου χου...;)
πως παμε εδω σαραντα παλικαρια??ολα καλα?ολα ανθηρα?
Τι εγινε τελικα, βρηκαμε χωρο? ή θα το κανουμε σε κανενα παρκο?
αααα,καλααααααααααα....(παστα φλωρα:D)
Ασε και να ξερες τι παθαμε σε σταυλο θα το κανουμε....
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=68222
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=68222
Ευχαριστω.
Δεν διαβασα αν εχει γινει καποια συννενοηση με το καταστημα και θα υπαρχει χωρος για εμας.
Ή δεν υπαρχει θεμα?
Ειπε ο vaspiou οτι εχει κονε...
Ειπε ο vaspiou οτι εχει κονε...
εχω μιλησει με τον υπευθυνο του καταστηματος και εχω κλεισει. απο Τεταρτη που βγαινω σε αδεια θα παω και απο το μαγαζι για inspection...:p
ετοιμο και το δωρο του φλουρατζη
και αυριο παω για τα υλικα της πιτας (αλευρια,ζαχαρες,πλατανοφυλλα,βουτυρα,μος,βανιλιες ,τυρφη κλπ κλπ)
+-8
και αυριο παω για τα υλικα της πιτας (αλευρια,ζαχαρες,πλατανοφυλλα,βουτυρα,μος,βανιλιες ,τυρφη κλπ κλπ)
+-8:smt071:smt018-+9-+9-+9:smt117:smt106:smt082:smt082:smt082:smt082:smt05 6:smt056:smt056:smt056:smt056....μια χαρα αν θες βοηθεια πες μου ε?
Τα κατάπα μην ξεχάσεις εεεεε!!!!! Μη στραβώσει η πίτα και έβγαλαν τόσες υπερωρίες οι κότες σου!
yRIMlBoMJXE
καλα,οι κοτες μιλαμεεεε...ξε...χμ ναι!αυτο!
:smt082:smt082:smt082-+10-+10-+10
+-8
Καταλαβα. Ολα τα ενυδρειακα τα φορτωνεις στα εξοδα του σουπερ μαρκετ. :D
αχαχαχαχαχχα,μακαρι να ειχε και γυαλες!
λιγο λιγο,θα την κανονιζα την δουλεια..
με βλεπω με καμια βιτρινα απο τα αλλαντικα για ενυδρειο στο τελος :D:D:D
Μη ξεχασεις να παρεις και τις grolux απο τα κρεατα.
:smt082:smt082:smt082:smt082:smt082 πλακα πλακα,με λιγη σιλικονιτσα........-+10
Φερτε και κανα κλαδεματακι να ανταλλαξουμε για το καλο του χρονου.
τωρα για να καταλαβω,θα ερθετε οοολοι εσεις η κανετε πλακα?:D
(αμα δεν φτασει η πιττα,θα φαμε κερατοφυλλο..αχαχαχαχα):smt118
Κερατοφυλλο με φλουρι πρωτη φορα θα δουμε.
Μη σκας. Τα κοβουμε πιο μικρα τα κομματια :cool:
εγω για 40-50 το πολυ ατομα περιπου κανονισα,δεν σκαω αλλα μην μπουκαρετε ξαφνικα καμια 70αρια ατομα και παθω εγκεφαλικο χαχα!
να σας βαλω να δειτε το δωρο του φλουριτζη,η θελετε να ειναι εκπληξη?
Σπυρο να φερω και τα "σφουγγαράκια" του eheim να τα παρεις?
Σπυρο να φερω και τα "σφουγγαράκια" του eheim να τα παρεις?
Ναι επιτελους :cool:
B.B.'Bear'
24-01-13, 11:03
+ Genirous
+ capetanakis (ελπιζω να μη κανω λαθος απο το facebook)
+ B.B.'Bear' (ελπιζω να μη κανω λαθος απο το facebook)
+ αλλο ενα ατομο απο μενα με ερωτηματικο ...
....για εμένα ισχύει Γιώργο.
Μόνη περίπτωση να μην έρθω ....είναι οι φασαρίες από το στήσιμο του νέου ενυδρείου...που θα γίνει από το Σάββατο το πρωί και όσο πάει. Νερά, βαρέλια.... μεταφορά ψαριών...... τα παιδιά που έρχονται για να πάρουν τα δικά μου....!!!
Επειδή μένω μόνος .......θα χρειαστεί όλα τα 'μαζέματα' να τα κάνω εγώ.
Αν μενεις Ηλιουπολη οπως λεει στο προφιλ σου, δεχεσαι επισκεψεις, θελεις βοηθεια και κερνας καφε, μπορω να διαθεσω μερικες ωρες του σαββατου.
Δεν ξερω αν θελει να δηλωσει και κανενας αλλος εθελοντης να τον ξεπεταξουμε στα γρηγορα.
delta θα εισαι στην πιτα φανταζομαι ??? ε??
No. 11
(ετσι λεω, αν δεν τυχει κατι σοβαρο)
αααααααα πολυ ωραια :D
θα ερθω με τις αποριες μου :D
B.B.'Bear'
24-01-13, 13:09
Αν μενεις Ηλιουπολη οπως λεει στο προφιλ σου, δεχεσαι επισκεψεις, θελεις βοηθεια και κερνας καφε, μπορω να διαθεσω μερικες ωρες του σαββατου.
Δεν ξερω αν θελει να δηλωσει και κανενας αλλος εθελοντης να τον ξεπεταξουμε στα γρηγορα.
Bάζω απόσπασμα από το PM που σου έστειλα, για να μην χαλάω το θέμα που αφορά την πίτα:
".......θα είναι μεγάλη μου χαρά λοιπόν, να σε γνωρίσω.....:), να σε δω, να βοηθήσεις, να κουβαλήσεις.....:D, να βραχείς....:D, να σφουγγαρήσεις....:D, να συνδέσεις, να προτείνεις, να φέρεις καμιά ρίζα γιατί είμαι άδειος.....:(, να δέσεις σε κανά ξύλο........να συνεχίσω....?"
Από αυτό ...καταλαβαίνετε...όλοι την απάντηση.
Δυστυχώς δε θα είμαι εδώ, ίσα ίσα θα προλάβω να γυρίσω για την πίτα, αλλιώς ερχόμουν να βάλω ένα χεράκι εύκολα.
Τελικα εκατσε η στραβη. :smt087
Το ΣΚ θα εχω προβες και λαιβ.
Δεν ξερω, ισως προλαβω να περασω για λιγο απο την πιτα, πριν παω να παιξω. :smt035
Το ιδιο και εγω.Κατι ετυχε και θα παιξω με την ωρα μηπως και προλαβω!!
Αρχισατε τις λαλακιες ε......:smt076
Βρεστε λυση και ελατε!:smt027
Η δικη μου δουλεια τα εχει αυτα.
Δεν υπαρχουν Κυριακες και γιορτες.
Τελευταια στιγμη μπορει να ειδοποιηθεις για δουλεια.
Και αυτες τις εποχες δεν λενε "οχι".
eimaste aR21rwstoi
24-01-13, 23:54
Το ιδιο και εγω.Κατι ετυχε και θα παιξω με την ωρα μηπως και προλαβω!!
αμα δεν ερθει ο θειος δεν ερχομαι ουτε εγω(πλακα κανω)
ChocolatePuma
25-01-13, 08:16
Δυστυχώς εμείς είχαμε τρελό ξενυχτι χθες με τον μικρό άρρωστο σε αρκετά δύσκολη φάση :(
Οπότε δεν με βλέπω...να σας βλέπω! Εκτός κι αν τις επόμενες δυο μέρες βελτιωθεί αρκετά...
Ειδωμεν
Περαστικά στον Δημητράκη σας! Άμα νιώσει καλύτερα ξέρεις πού θα μας βρεις.
Παιδιά ελπίζω να μην έχουμε καμιά απεργία Κυριακάτικα...:confused:
ChocolatePuma
25-01-13, 11:43
Περαστικά στον Δημητράκη σας! Άμα νιώσει καλύτερα ξέρεις πού θα μας βρεις.
Να σαι καλα Στέλιο
Μακάρι να καταφέρω να έρθω τελικά
eimaste aR21rwstoi
25-01-13, 13:14
Δυστυχώς εμείς είχαμε τρελό ξενυχτι χθες με τον μικρό άρρωστο σε αρκετά δύσκολη φάση :(
Οπότε δεν με βλέπω...να σας βλέπω! Εκτός κι αν τις επόμενες δυο μέρες βελτιωθεί αρκετά...
Ειδωμεν
περαστικα στον μικρουλη να ειναι και δεν πειραζει!!
ChocolatePuma
25-01-13, 22:26
περαστικα στον μικρουλη να ειναι και δεν πειραζει!!
Να σαι καλα... είναι δεδομένο ότι δεν χανόμαστε :)
Απλά είναι μια καλή ευκαιρία να τα πούμε με πολλούς, από κοντά
Θα δείξει...μέχρι την Κυριακή
Καλησπερα εχω καποια πραγματα που δεν τα χρησιμοποιω να τα φερω να τα παρει κανενας ειναι αμαρτια να χαλασουν (χωρις χρηματα) ειναι και δυσκολοι καιροι ...
1)τροφη σε flakes αχρησιμοποιητη
2)τροφη σε pellets χρησιμοποιημενη
3)υγρο λιπασμα χρησιμοποιημενο
4)τροφη για γατοψαρα σε ταμπλετες
Γενικα οποιος εχει κατι να προσφερει ας το φερει...
ετοιμη και η πιταρα +-8
Όλε!!!! :smt041
ενα eheim aquaball απο μ ενα δεν το εχω δουλεψει ποτε 4 καλαθακια και με υλικα
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.