Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : to 1o m diy οδευει προσ το τελικα σταδιο τ

marajohn1990
04-01-13, 20:43
γεια σας παιδια θα ηθελα να σας παρουσιασω το 1ο μ ενυδρειο (diy) 94λιτρα με φωτισμο led....μερικες αλλαγες θα γινουν με την προσθηκη μερικων βραχων...ακουω προτασεις για βελτιωση...και οφειλω ενα μεγαλο ευχαριστω στον χρηστη manemi για τα κλαδεματα που μ εδωσε

ChocolatePuma
07-01-13, 18:19
Μ αρέσει!!!:D
Δεν συμπαθώ την άμμο, δεν συμπαθώ τα καράβια...αλλά αυτό που βλέπω αρέσει στο μάτι μου!
Κι απο κοντά είμαι σίγουρος πως είναι ακόμη καλύτερο!
Λιγο το spray bar μου κάνει κάπως. Έχεις ενώσει 2 διαφορετικά κομμάτια?

Κάνε τις αλλαγές που θέλεις και περιμένουμε μια πιο λεπτομερή παρουσίαση!

marajohn1990
07-01-13, 22:07
οχι φιλε μ πηρα μια βαση σε σχημα ορθογωνιου...οσο για το καραβι ειναι προσωρινο γτ σκεφτομαι να το αλλαξω με πετρες ..οσο για την αμμο δεν μπορουσα να βαλω κατι αλλο πιστευω λογο φυτων τα οποια να μην τα ματιασω μεγαλωνουν πολυ γρηγορα σχετικα καθε βδομαδα και καινουργιο κλωναρακι....

delta66
07-01-13, 23:26
Μ αρέσει!!!:grin:
Δεν συμπαθώ την άμμο, δεν συμπαθώ τα καράβια...αλλά αυτό που βλέπω αρέσει στο μάτι μου!Εγω αντιθετα συμπαθώ την άμμο, συμπαθώ και τα καράβια, επισης συμπαθω και τα μπλε φωτα...αλλά αυτό που βλέπω δεν αρέσει στο μάτι μου! :D

Τα καραβια ειναι για το λιμανι, τα μπλε φωτα ειναι για καμια ντισκοτεκ.Η αμμος παει παντου :p

marajohn1990
07-01-13, 23:43
δεν μπορω να καταλαβω την ειρωνεια σου....και επισης μπορεις να ρωτησεις για πιο λογο το εβαλα αλλα ο καθενας με την ειρωνεια στο στομα...
-------------------------
Εγω αντιθετα συμπαθώ την άμμο, συμπαθώ και τα καράβια, επισης συμπαθω και τα μπλε φωτα...αλλά αυτό που βλέπω δεν αρέσει στο μάτι μου! :D

Τα καραβια ειναι για το λιμανι, τα μπλε φωτα ειναι για καμια ντισκοτεκ.Η αμμος παει παντου :p

και επισης τα ψαρια ειναι για την θαλασσα ρτα ποταμια και της λιμνες

nikolakis94
07-01-13, 23:45
Γιατι ρε παιδια εδω σε μερικα ποταμια που ζουν τα ψαρια εχει πτωματα και εσας σας πειραζει το καραβι?:D

delta66
07-01-13, 23:52
δεν μπορω να καταλαβω την ειρωνεια σου....
Οπα φιλε, cool. Λιγο χιουμορ εκανα. :cool:
-------------------------
Γιατι ρε παιδια εδω σε μερικα ποταμια που ζουν τα ψαρια εχει πτωματα και εσας σας πειραζει το καραβι?:D
Mου βαζεις ιδεες :smt112

marajohn1990
07-01-13, 23:56
black εως καταblack to χιουμορ σ να το κοιταξεις

nikolakis94
07-01-13, 23:56
Σκεψου το,:D ειναι πρωτοτυπο και θα εχεις ακριβεις συνθηκες βιοτοπου.

delta66
07-01-13, 23:59
black εως καταblack to χιουμορ σ να το κοιταξεις
Οκ θα κοιταξω να το βελτιωσω.
Καλη συνεχεια. :cool: