Επιστροφή στο Forum : Μονομαχο απο γεννα!!
Γεια σας σε ολους ψαχνομαι για το ενυδρειο που εχω στησει εναν αρσενικο μονομαχο αλλα δεν θα ηθελα απο καποιο πετ-σοπ δεν εμπιστευομαι αυτους που τα εχουν (αρρωστιες κλπ).. Ο μονομαχος θα σταλει Ροδο με τα μεταφορικα δικα μου, ελπιζω να βρεθει .. Δεν το εβαλα στις αγγελιες γιατι θα χαθει σε 3 λεπτα το ποστ εδω θα το δουν περισσοτεροι ενδιαφερομενοι του ειδους
εγω θα σου ελεγα να παρεις απο το πετ σοπ οχι για να δωσεις τα λεφτα εκει οχι για να φωρτωθεις ενα αρρωστο ψαρι οπως σεφτεσαι αλλα για να σωσεις ενα!!!
Κ αυτο το εχω σκεφτει αλλα φοβαμαι οτι μπορει κ να μην το σωσω
εγω θα σου ελεγα να παρεις απο το πετ σοπ οχι για να δωσεις τα λεφτα εκει οχι για να φωρτωθεις ενα αρρωστο ψαρι οπως σεφτεσαι αλλα για να σωσεις ενα!!!
Για καθε ενα ψαρακι που "σωνετα" απο το ποτηρακι, εκτρεφονται χιλια που θα προσπαθησουν να μπουν στο αδειο πλεον ποτηρακι.
Kανενας ε? Μαλλον με βλεπω απο πετ σοπ :confused: Αν εχει καποιος ας στηλει η πμ η εδω
Για καθε ενα ψαρακι που "σωνετα" απο το ποτηρακι, εκτρεφονται χιλια που θα προσπαθησουν να μπουν στο αδειο πλεον ποτηρακι.
Ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος απ οτι φενεται το συγγεκριμενο ζητημα
εγω θα προτοιμουσα να κανω αυτο που ειπα και ας μου πεθαινε θα ηξερα οτι εκανα οτι μπορουσα για εκεινο και εμενα προσωπικα θα με εκανε ποιο χαρουμενο να εχω ενα τετοιο ψαρι
Ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος απ οτι φενεται το συγγεκριμενο ζητημα
εγω θα προτοιμουσα να κανω αυτο που ειπα και ας μου πεθαινε θα ηξερα οτι εκανα οτι μπορουσα για εκεινο και εμενα προσωπικα θα με εκανε ποιο χαρουμενο να εχω ενα τετοιο ψαρι
Ναι φυσικα, προσωπικη επιλογη ειναι.
Αλλα το οτι θα πεθανουν χιλια στη θεση του "σωμενου", ειναι δεδομενο, δεν ειναι επιλογη.
Δλδ να μη κοιμαται κι ονειρευεται οτι "το πρωι παντρευεται", ή οτι εκανε και την καλυτεροτερη των καλων του πραξεων με αυτην την επιλογη.
Σπυρο αντικειμενικα εχεις δικιο, ομως... πολλες φορες δεν ειναι ευκολο να πεις οχι οταν βλεπεις κατι κακομοιρα να παρακαλανε να φυγουν απο τα κ...ποτηρα που τα βαζουν.
Ο μονος σωστος τροπος αντιμετωπισης ειναι το εμπαργκο
ChocolatePuma
05-01-13, 23:22
Ναι φυσικα, προσωπικη επιλογη ειναι.
Αλλα το οτι θα πεθανουν χιλια στη θεση του "σωμενου", ειναι δεδομενο, δεν ειναι επιλογη.
Δλδ να μη κοιμαται κι ονειρευεται οτι "το πρωι παντρευεται", ή οτι εκανε και την καλυτεροτερη των καλων του πραξεων με αυτην την επιλογη.
Σπύρο κι αδέσποτα ζώα θα συνεχίσουν να υπάρχουν για πάρα πολλά χρόνια!
Τι σημαίνει αυτό? Πως δεν θα πρέπει να φροντίζουμε αυτά που κυκλοφορούν ήδη ανάμεσα μας ;)
Κάνε το καλό και ρίξτο στο...ενυδρείο σου, λέω εγώ! Χωρίς να σκέφτεσαι ούτε τα χίλια που θα ακολουθήσον ούτε τπτ! Ουτε φυσικά να φτάνεις στο άλλο άκρο και να μεγαλοποιείς τη συγκεκριμένη πράξη...
Ούτε με το εμπάργκο συμφωνώ. Γιατί πάντα θα υπάρχουν άτομα ανενημέρωτα που θα κάνουν "του κεφαλιού τους" και θα "ενισχύουν" κάθε τέτοιο μαγαζι
Τέτοιες ενέργειες, ειναι στην κυριολεξία προσωπικές επιλογές:D και ο καθένας το βλέπει τελείως διαφορετικά
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.