Επιστροφή στο Forum : Μαυρα στιγματα σε δισκους(?)
TRYFONAS K.
01-01-13, 20:17
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!+-8καλη χρονια.
εδω και δυο εβδομαδες 2 δισκοι μου (cobalt & solid turqoise) εχουν βγαλει κατι μαυρα στιγματα!!ποτε εμφανιζονται ποτε εξαφανιζονται!την μια ειναι σε ενα σημειο την αλλη σε αλλο σημειο.(του σωματος τους)
ξερετε τι παιζει μ αυτο???
χωρις φωτογραφια δεν μπορουμε να πουμε τιποτα μαλλον για peppering μου κανει που δεν ειναι τιποτα
TRYFONAS K.
01-01-13, 20:23
δεν εχω φωτο!δεν ειναι peppering σιγουρα!!το peppering ειναι πολυ πολυ μικρα στιγματα οπως εχουν συνηθως οι περισσοτεροι pigeon..αυτα τα στιγματα ειναι λιγο πιο μεγαλα!!
και μενα για πεπερινγκ μου λεει ειναι καπως ετσι?
http://i39.tinypic.com/2wmjq6s.jpg
δεν εχουν στανταρ μεγεθος αλλα και χωρις φοτο μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε που δεν οδηγουν πουθενα.
TRYFONAS K.
01-01-13, 20:28
οχι οχι mike..δεν ειναι πεπερινγκ...εχω κ γω τον pigeon μου με πεπερινγκ.ξερω πως ειναι.
αυτα που σας λεω ειναι σαν κοκκοι ΠΕΡΙΠΟΥ σε μεγεθος φακης..δεν εχω κ φωτο ρε γαμωτο γτ δεν εχω καλη αναλυση.κ να βγαλω δεν θα φαινετε..
απο συμπεριφορα πως πανε ?
http://3.bp.blogspot.com/_fxnYnYdViL4/TT2119wYrmI/AAAAAAAAAm8/CGY5TzyVXbk/s400/Blue_Diamond_Discus_Detail_Pictures.jpg
λες να εχει black spot disease ? δυσκολο μου κανει για χρονια δεν εχουμε κρουσμα στην Ελλαδα
TRYFONAS K.
01-01-13, 20:42
τι να σ πω???απο συμπεριφορα ΟΛΑ φυσιολοογικοτατα!!!!στην φωτο με τον κοπαλτ εχει 2 ειδη στιγματα.τα ψιλουλια και τα πιο μεγαλα σωστα??η κανω λαθος??(στην δευτερη φωτο του mike)
το σιτε που πηρα την φωτο το λεει κομπαλτ πεπεριγκ τωρα για βλακ σποτ μπορει να ναι μιας και δεν ξερουμε απο που εγινε εισαγωγη.
TRYFONAS K.
01-01-13, 20:53
λες να ειναι πεπερινγκ που βγαζουν οι μπλε κ να ειναι διαφορετικο απ αυτο στην φωτο με τον pigeon?
αδερφε χωρις φωτο δεν κανουμε τιποτα ..... βρες μια μηχανη απο φιλο ... δωσε και μετρησεις και πες ρουτινες αλλαγων
TRYFONAS K.
01-01-13, 21:03
pH:6
Γενική σκληρότητα (GH):
Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):
Αμμωνία (ΝΗ3):0
Νιτρώδη (ΝΟ2):0
Νιτρικά (ΝΟ3):10
Αλλαγές νερού:75 ΛΙΤΡΑ ΑΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ
Θερμοκρασία:29C
θα προσπαθησω για φωτο αυριο...
nivadventure
01-01-13, 21:53
Ρε Τρύφωνα μπας και είναι ελιές???:D:D
TRYFONAS K.
03-01-13, 17:04
οχι τσιμπουρια...πεσατε κ οι 2 εξω...:smt021 :smt021 :smt021
τεσπα..στο θεμα μας!σημερα που ηθελα να βγαλω φωτο δεν ειχαν τιποτα.οταν ξαναεμφανισουν θα βγαλω!!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.