Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : σαλιγκαρια physha?

savvasko
29-12-12, 22:33
καλησπερα παιδες και χρονια πολλα σε ολους!!!!μαζι με κατι φυτα επιφανειας που αγορασα πηρα και δωρο αυτα τα σαλιγκαρια.....στην αρχη ελεγα οτι ειναι λαθρεπιβατες αλλα μετα που τα ειδε ο αδερφος μου(poet)μου ειπε οτι ειναι αυτο το ειδος το οποιο περριτο να πω ειναι εκνευριστικα γιατι ειχα ενα στην αρχη και εχω καταληξει με αποικια εγω το θελω φυτεμενο μονο με τα ψαρακια μου και ΤΕΛΟΣ τιποτα παραπανω εχω βαλει τωρα καποια anentome helena που μου προτειναν για εξοντωση και βλεπουμε.....εχετε κατι αλλο να προτεινετε????τα φωτα σας παρακαλω ευχαριστω:confused:::smt027

platy
29-12-12, 22:53
τροφη με φειδώ..και αν θες πιο σίγουρα αποτελέσματα βάζεις 2 πιατάκια του καφε το ενα πανω απο το άλλο και αναμεσα μια μικρι πετρα ισα ισα να τα κρατάει λιγο ανοιχτα ωστε να χωράει το σαλιγκάρι,βάζεις λιγο καροτο ζεματισμένο ή καμια ταμπλέτα για βυθόψαρα (το βραδυ αυτα) και το πρωί μαζεύεις τα σαλιγκάρια που θα εχουν μπει εκει...με 2-3 φορες θα εχεις απαλαχτεί

Κουραμπιές
30-12-12, 00:47
Καλη μαγκια τασο για οσους δεν θελουν τα ραμσχορν και αλλα. Προσωπικα δεν με ενοχλουν εχουν γελιο, πρεπει ναναι καμια 150αρια...:p ριχνουν και σκληροτητα ;) οταν πολλαπλασιαστουν κιαλλο θα ακολουθησω τον τροπο σου.

gianniwpopi
30-12-12, 01:13
τι σας ενοχλουν ρε παιδια... μονο καλο κανουν...

savvasko
30-12-12, 11:14
τι σας ενοχλουν ρε παιδια... μονο καλο κανουν...

χαχαχαχαχαχα καλημερα να στα δωσω????εχω αρκετα:D:D:D

gianniwpopi
30-12-12, 12:59
δεν με χαλανε καθολου...
αεριζουν τον βυθο και τον κρατανε υγιη.
εχω και καμποσες ελενες που κρατανε τον πλυθησμο τους σε αισθητικο επιπεδο.
η κουνιαδα μου που ειχε πολλα πηγαινα και τα εβγαζα με το χερι και τα εβαζα στο δικο μου ενυδρειο...:D

genecr
02-01-13, 13:38
χεχε... που να δείτε πως γούρλωσε τα μάτια του πετσοπάς όταν του είπα ότι θέλω από αυτά τα μικρά σαλιγκαρακια που έρχονται με τα φυτά, το τι μου είπε για να μην βάλω.... μέχρι ότι τρώνε και φυτά.

savvasko
02-01-13, 14:02
χεχε... που να δείτε πως γούρλωσε τα μάτια του πετσοπάς όταν του είπα ότι θέλω από αυτά τα μικρά σαλιγκαρακια που έρχονται με τα φυτά, το τι μου είπε για να μην βάλω.... μέχρι ότι τρώνε και φυτά.
καλη χρονια σε ολους!!!!!και βεβαια τρωνε τα φυταα......εμενα μου εχουν ρημαξει τα φυτα επιφαφανειας μου στο μικρο φυτεμενο που εχω.....δεν θυμαμαι ονομασια τωρα