Επιστροφή στο Forum : 200λιτ πιρανχα ????????????
Αγαπιτοι φυλοι θα ειθελα να αχολιθω με αυτο το ειδος γιατι συμφονα με οσα διαβασα με ενδιαφερει. Θελω την βοιθιασας διοτι ειμε εντελος ασχετος με το ιδος. Σκευτομε να ξεκινισω με 200 λιτ. Τι προτινετε :?:
Αγαπιτοι φυλοι θα ειθελα να αχολιθω με αυτο το ειδος γιατι συμφονα με οσα διαβασα με ενδιαφερει. Θελω την βοιθιασας διοτι ειμε εντελος ασχετος με το ιδος. Σκευτομε να ξεκινισω με 200 λιτ. Τι προτινετε :?:
Σάν καλή κατηγορία για ξεκίνημα προτείνω την Pygocentrus και ποιο συγκεκριμένα τα Pygocentrus Nattereri τα γνωστά σε όλους ως 'Red Belly'.Σε 200 λίτρα μπορείς να βάλεις 3 ψάρια ή και 4 (με δυσκολία) ανάλογα με το φιλτράρισμα που θα έχεις,τις ακριβές διαστάσεις του ενυδρείου αλλά και την διακόσμηση του.
Καλό κατά την άποψη μου είναι να πάρεις μικρά ψάρια (2-3 εκατοστά) έτσι ώστε να έχεις μεγαλύτερη δυνατότητα στο να κατανοήσεις τις ανάγκες αυτών των ψαριών αλλά και να τους 'μάθεις' (όσο είναι αυτό δυνατό για αυτά τα ψάρια) στην συνέχεια, τους δικούς σου τρόπους ταΐσματος αλλά και συμπεριφοράς.
Τώρα άν πάμε στο κεφάλαιο "Πιράνχα και Συγκάτικοι στο Ενυδρείο" θέλουμε ώρες αμέτρητες σε συζητήσεις.... :lol:
Αγαπητε συναδελφε σε ευχαριστω :D Θα ειθελα μερικες πλιροφοριες ακομι που ειναι συμαντικες για το στισιμο του ενυδρειου. :arrow: 1,την θερμοκρασια του νερου 2,το ph 3, τι υποστρομα να χρισιμοποιησω :?: , και οτι αλο νομιζεις οτι θα ηταν αναγκεο να γινει για αρχη. :!: :!: :!: :!: :!:
Αγαπητε συναδελφε σε ευχαριστω :D Θα ειθελα μερικες πλιροφοριες ακομι που ειναι συμαντικες για το στισιμο του ενυδρειου. :arrow: 1,την θερμοκρασια του νερου 2,το ph 3, τι υποστρομα να χρισιμοποιησω :?: , και οτι αλο νομιζεις οτι θα ηταν αναγκεο να γινει για αρχη. :!: :!: :!: :!: :!:
α)Θερμοκρασια 27,5
β)PH 6,5-7,2
γ)Προσωπική άποψη να χρησημοποιήσεις λεπτό χαλαζιακό λίγο ποιό χοντρό από την άμμο.
δ)’ν θα βάλεις και συγκατίκους προτήμησε να είναι σε αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος από τα πιράνχα και να μήν ξεχνάς το καθημερινό ταΐσμα για να μήν έχεις απρόοπτα.Με τον καιρό θα συνηθήσουν και δέν θα πειράζουν τα υπόλοιπα ψάρια. :wink:
Αγαπητε συναδελφε husky jim χαρικα πολυ που σε γνορισα απο κοντα :!: και πρεπει επισεις να σου πω οτι γιρισα στην Κερκυρα πολυ πορομενος με τα πιρανχα :!: εχω βρει κιολας τον χορο για να στισω το κενουριο ενυδρειο υπολογιζω γιρο στα 200 λιτ ισος και λιγο παραπανο τεις επομενες μερες θα ξεκινισω την κατασκευη του :lol: . Μεχρι τον ιανουαριο πιστευω να ειναι ετιμο, ειπαρχει περιπτοση να μου βρεις ψαρια και να στιλω τον Στεφανο να τα παρει και με την ευκερια που θα ερθει στην κερκυρα να μου τα φερει :?: :?: Η να μας πεις απο ποιο μαγαζι θα μπορουσε να παει να τα παρει :idea:
Στείλε πμ όταν είσαι έτοιμος και θα τα κανονίσω!!!!! :wink:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.