PDA

Επιστροφή στο Forum : Ενυδρειο 96lt

pulsedia
28-12-12, 16:52
Η πρωτη αποπειρα.
Σε λιγο θα βαλω και τα υπολοιπα στοιχεια

Skydiver
28-12-12, 18:54
Πολύ ωραίο :D !
Νομίζω πως τις ανούμπιες πρέπει να τις βγάλεις απο το χαλίκι και να τις δέσεις στο ξύλο σου.

pulsedia
28-12-12, 21:43
Το θεμα ειναι οτι ειναι δυσκολο τωρα να βγει το ξυλο λογω του οτι εχει κοντρες πανω.
Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που πρεπει να βγουν?

exelix
29-12-12, 00:38
Γιατί αν μείνει θαμένο το ρίζωμα απλά θα σαπίσουν.

Επίσης δεν πρέπει να είναι σωστή και η ψαροσύνθεσή σου. Κάνε αν θες μια αναλυτική παρουσίαση να τα πούμε καλύτερα.

delta66
29-12-12, 07:26
Και ο φωτισμος θελει λιγη βελτιωση
'Η μαλλον βγαλε πρωτα καμια φωτο οταν νυχτωσει και χωρις αλλα φωτα εκτος του ενυδρειου αναμμενα. Και χωρις φλας.

diamanths
30-12-12, 01:09
πολλη καλο μπραβο σου και εγω για της ανουμπιες να της δεσεις καπου.

pulsedia
30-12-12, 01:56
Θα το παλεψω να τις δεσω πανω στο ξυλο.
Σε 3 πετσοπ που πηγα και τα αγορασα οταν τους ρωτησα πως τα βαζω μου ειπαν πως ή τα δενω πανω σε ξυλο ή βραχο ή τα φυτευω.
Γι'αυτο μου εκανε εντυπωση.
Απο ψαρια εχω 6 guppy, 1 molly, 3 platy, 2 danio (αν το γραφω σωστα), 1 ancistrus cirrhosus (αν δεν κανω λαθος), 2 γατοψαρα που δεν ξερω πως τα λενε και αλλο ενα που δεν ξερω κι αυτο πως το λενε (θα βαλω φωτο να μου πειτε αν ξερετε).

Skydiver
30-12-12, 02:04
Θα το παλεψω να τις δεσω πανω στο ξυλο.
Σε 3 πετσοπ που πηγα και τα αγορασα οταν τους ρωτησα πως τα βαζω μου ειπαν πως ή τα δενω πανω σε ξυλο ή βραχο ή τα φυτευω.
Γι'αυτο μου εκανε εντυπωση.

Αφού δεν σου είπαν πως φυτεύονται και σε γλάστρα στο μπαλκόνι για να στα πουλήσουν πάλι καλά...

pulsedia
30-12-12, 02:59
Και μαλιστα ο ενας ειναι και γνωστης μιλαμε ΓΝΩΣΤΗΣ! Ολοι τον παραδεχονται εδω.
Τελικα το τελευταιο ψαρακι που δεν ηξερα ποιο ειναι, ειναι το Microgeophagus ramirezi El.blue.

Skydiver
30-12-12, 10:48
Τελικα το τελευταιο ψαρακι που δεν ηξερα ποιο ειναι, ειναι το Microgeophagus ramirezi El.blue.

Ναι το έμαθα και εγώ τώρα! :D

exelix
30-12-12, 11:42
Τα ζωοτόκα πάνε σε χαρέμι. Τα danio ποια ακριβώς ειναι; Το αγκιστράκι θέλει πιο μαλακό νερό. Τα υπόλοιπα γατόψαρά σου (ποια; ) λογικά κι αυτά Αμαζονίου, οπότε επίσης πιο μαλακό νερό και κατά προτίμηση σε άμμο, σε κοπάδι και όχι σε νεοστημένο ενυδρείο. Το ραμιρέζι για δες μόνος σου από πού είναι μην το πω εγώ κι αυτό!:D

Στις ανούμπιες μπορείς να φυτέψεις μόνο τα ριζίδια, όχι το κεντρικό ρίζωμα.

pulsedia
30-12-12, 13:15
Θα προσπαθησω να κανω διορθωσεις.

delta66
30-12-12, 17:22
Και μετα τις διορθωσεις, μελετα καθε ζωντανο ή αντικειμενο ΠΡΙΝ το αγορασεις και το βαλεις στο ενυδρειο ... για να μη ξανατρεχεις.
Τα μεγαλυτερα προσοντα που πρεπει να εχει ενας ενυδρειοφιλος, ειναι η ΥΠΟΜΟΝΗ και η ΜΕΛΕΤΗ.
;)