Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Αλγη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

LAKI
28-12-12, 12:44
Καλημερα χρονια πολλα και καλη χρονια!!!
εΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!Πανω σε κατι θαλασσινες πετρες που εβαλα στο ενυδρειο μου,εχει λιγο χορτο νομιζω ο,τι αυτο ειναι η @λγη!(η αλγη κανη καλο η βλαπτει:confused::confused:αμα κανει κακο να μου πειτε πως να την ξεφοτοθω!;);););););););););)(και κατι ακομα εχω ακουσει ο,τι τα σαλιγκαρια τρονε την αλγη εισχει η οχι:confused::confused::confused::smt027::smt027:s mt027

Nick74
28-12-12, 14:41
οι πετρες λιγο δυσκολο να ποιασουν αλγη, μηπως ειναι κυανοβακτηριο?

η αλγη κανη καλο η βλαπτει

Οι αλγες συνηθως κανουν κακο στην αισθητικη και δεν ταιριαζουν με τα γουστα των περισσοτερων χομπυστων... Κατα τ αλλα ενα ειδος φυτου ειναι, τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο...

LAKI
28-12-12, 15:43
οι πετρες λιγο δυσκολο να ποιασουν αλγη, μηπως ειναι κυανοβακτηριο?

Οι αλγες συνηθως κανουν κακο στην αισθητικη και δεν ταιριαζουν με τα γουστα των περισσοτερων χομπυστων... Κατα τ αλλα ενα ειδος φυτου ειναι, τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο...
Βασικα πανω στης πετρες εχει χορταρακι οπως στους τιχους(ξερεις εχει λιγο)και πως να την βγαλω αππο της πετρες αυτο το χορταρακι:confused::confused::confused::confused:: confused:το κυανοβακτηριο τι ειναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;

Nick74
28-12-12, 16:00
ειναι κανονικο τριχοειδες χορταρακι η κατι σα γλιτσα?
Αν ειναι το πρωτο, οταν εβαλες την πετρα μεσα το ειχε η αναπτυχθηκε στο ενυδρειο μεσα?

exelix
28-12-12, 16:03
Δες εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38816

Πάντως καταλαβαίνουμε την ερώτηση και με λιγότερα emoticons και ερωτηματικά.

LAKI
28-12-12, 17:49
ειναι κανονικο τριχοειδες χορταρακι η κατι σα γλιτσα?
Αν ειναι το πρωτο, οταν εβαλες την πετρα μεσα το ειχε η αναπτυχθηκε στο ενυδρειο μεσα?
Σωρη για τα (;;;)!ναι ειναι σαν γλιτσα ,οκ καλυφθικε η απορια μου ;);););););););););););)