Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Σπασμενος Θερμοστατης

koreos
21-12-12, 19:14
Παιδια παρειγγειλα εναν θερμοστατη απο εβαυ και οταν τον ανοιξα ηταν σπασμενος. Υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να τον λειτουργησω?
Το ενδεχομενο αντικαταστης το αποκλειω, περιμενα ηδη 3-4 βδομαδες για τον θερμοστατη, χρειαζομαι εναν για την γεννηστρα μου..τι μπορω να κανω? :(

Γιώργος Κ
21-12-12, 19:15
Σε καμια περιπτωση μη το βαλεις να λειτουργησει ....
Δυστυχως πρεπει να το αντικαταστησεις ....

stelios816
21-12-12, 19:45
:smt018:smt018:smt018:smt018:smt018 με τιποτα.

snakepanos
21-12-12, 19:54
Καμια φορα καλα ειναι να αγοραζουμε και απο εδω.
Βαλε μια αγγελια μηπως εχει κανενας κανεναν που δεν το χρειάζεται.
Και βαλε την γεννηστρα κοντα σε ενα καλοριφέρ μεχρι να παρεις αλλον.

Κοιτα μην τυχον το βαλεις να δουλεψη ,,,ουτε για πλακα.

maikl
21-12-12, 21:00
Αν δεν εστειλες feedback στειλε του με μειλ μια φωτο με την συσκευασια και μεσα της τον σπασμενο θερμοστατη...Αν εχει ψηλο ποσοστο δε θα θελησει να το χαλασει και το πιο πιθανο να σου το αντικαταστησει δωρεαν.;)
Παρομοια περιπτωση ειχα με μια αυτοματη ταιστρα...

antricos
21-12-12, 21:52
Άσχετο με το feedback... Του μιλάς του λες ότι ήταν σπασμένος και αν δεν σου στείλει τα λεφτά πίσω μπορείς μέσω paypal να κανείς dispute και να διεκδικήσεις τα λεφτά σου. (έχεις περιθώριο 45 μέρες από την ημερομηνία αγοράς) Εγώ που έκανα 2 φορές dispute γιατί δεν έβγαζα άκρη πήρα τα λεφτά μου πίσω.

vaspiou
21-12-12, 23:43
οπως και απο πανω, αμα δεν εχεις κανει feedback (ποτε δεν βιαζομαστε για feedback, oι κινεζοι σεβονται το feedback και το φοβουνται επισης, ειναι εργαλειο στα χερια μας) μιλα του με mail. αμα δεν βρειτε ακρη
dispute. ολα λυνονται! μην ανησυχεις....

Κουραμπιές
22-12-12, 00:47
Πωωωω για να εσπασε πρεπει ναφαγε γερο σουτι. Εμενα τις προαλλες επεσε ο καβαντζοθερμοστατης μου απτο πλυντηριο που τον ειχα ξεχασει εκει πανω(οταν εστιβε και εκανε βολτες το πλυντηριο στο μπανιο) και δεν εσπασε. Δεν το πιστευα.

nikolakis94
22-12-12, 00:50
Πωωωω για να εσπασε πρεπει ναφαγε γερο σουτι. Εμενα τις προαλλες επεσε ο καβαντζοθερμοστατης μου απτο πλυντηριο που τον ειχα ξεχασει εκει πανω(οταν εστιβε και εκανε βολτες το πλυντηριο στο μπανιο) και δεν εσπασε. Δεν το πιστευα.

Τον εβαλες σε λειτουργια απο τοτε?

Κουραμπιές
22-12-12, 01:23
Ναι μαυτον ζεσταινω το νερο της αλλαγης.