Επιστροφή στο Forum : γλυφτης
lefteris27
21-12-12, 18:35
παιδια πιοσ μπορει να μου πει γλυφτης κανει μεσα σε φυτεμενο ενυδρειο και με γρασιδη?
Κουραμπιές
21-12-12, 18:37
Anistrus cirrhosus sp 3. Προσοχη μη σου δωσουν κανεναν κανονικο πλεκοστομο που γινεται μισο μετρο.
Δεν υπαρχουν γλυφτες http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32647 ... και ως επι το πλειστον δεν πανε σε φυτεμενα ενυδρεια!! Κυριως λογω διαφορετικων παραμετρων στο νερο!!
Θα σου προτεινα να βρεις καποιο παιδι απο το φορουμ και να παρεις ανσιστρους που ειναι δικης του παραγωγης δεν θυμαμαι το ονομα βαλε μια αγγελια παντως
Κουραμπιές
22-12-12, 00:14
Δεν υπαρχουν γλυφτες http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32647 ... και ως επι το πλειστον δεν πανε σε φυτεμενα ενυδρεια!! Κυριως λογω διαφορετικων παραμετρων στο νερο!!
Καλα δεν το ανεφερα για την ονομασια "γλυφτης" γιατι δυστηχως ολοι ετσι τους ξερουν. Γιατι βρε γιωργο δεν πανε σε φυτεμενα;!
gianni zym
22-12-12, 01:05
καλά είναι με το σωστό όνομα γιατί αλλιώς θα μας ξεφύγουν οι άλλοι πονηροί γλύφτες.
εξαρταται πως εννωει ο καθε ενας το φυτεμενο, συμφωνα με τη δικη μου αντιληψη ενα ενυδρειο με 20 εχινοδωρους ειναι οχι φυτεμενο αλλα πυκνοφυτεμενο.
Αλλοι παλι αν δεν ειναι απαιτησεων δεν το θεωρουν φυτεμενο (η παλια "διαμαχη" που ειχαμε με τον Τασο και ακρη δε βγηκε)
(Πια) κοιταω το φυσικο περιβαλλον που ζει καθε ψαρι ... δεν ειναι τυχαιο που πολλα οικοσυστηματα δεν εχουν υδροβια φυτα!!
Στη συγκεκριμενη περιπτωση ο φιλος μας θελει "γρασιδι" οποτε παραπεμπει κατευθειαν σε ενα "υψηλων" απαιτησεων φυτεμενο!! :rolleyes:
Μα βρε Γιωργο βιοτοπικο του φυτο ειναι ο εχινοδωρος (δεν ειπα για γρασσιδια βεβαια)
εξαρταται πως εννωει ο καθε ενας το φυτεμενο, συμφωνα με τη δικη μου αντιληψη ενα ενυδρειο με 20 εχινοδωρους ειναι οχι φυτεμενο αλλα πυκνοφυτεμενο.
Αλλοι παλι αν δεν ειναι απαιτησεων δεν το θεωρουν φυτεμενο (η παλια "διαμαχη" που ειχαμε με τον Τασο και ακρη δε βγηκε) η θέση μου δεν ήταν οτι φυτεμένο θεωρείται μονο ενα ενυδρείο ''απαιτήσεων,αλλα οτι ενα ενυδρείο για να ονομαστεί φυτεμένο πρέπει να πληρεί καποιοες ''προυποθέσεις'' που αυτόματα το εντάσουν στην κατηγορία των ''φυτεμενων''
Στη συγκεκριμενη περιπτωση ο φιλος μας θελει "γρασιδι" οποτε παραπεμπει κατευθειαν σε ενα "υψηλων" απαιτησεων φυτεμενο!! :rolleyes: μεχρι να μας πεί τι εννοεί ''γρασίδι'' μονο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε !
23-12-12, 10:33
παιδες συγνωμη δεν ξεκαθαρισα οντος απο την αρχη θελω να πω ναι για γρασιδι τελικα κανει γλυφτης μεσα ?
αν θελεις ψαρια που διαθετουν "στομα-βεντουζα"....σε ενα φυτεμενο με γρασιδι δε θα διαλεγα την κατηγορια των πλεκο που μπορουν να σου κανουν μανταρα το ενυδρειο. (τους αρεσει να χωνονται σε σημεια..να μετατοπιζουν υποστρωμα κ.τ.λ.)
για γρασιδια και "ευαισθητα" φυτακια..μια ομαδα otto..νομιζω πως θα φερεται με πολυ "σεβασμο" στο ακουασκειπ σου, αν οι παραμετροι στο ενυδρειο σου τους ταιριαζουν.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.