Επιστροφή στο Forum : ιδεα για DIY background
Vangelis21
17-12-12, 18:58
Βλεποντας σημερα ενα επεισοδια των mythbusters για κατι εντελως ασχετο με τα ενυδρεια, ειδα αυτο (δειτε απο το 05:36 και μετα) και νομιζω ειναι πολυ καλη ιδεα. Εγω σιγουρα μολις βρω τον χρονο θα το δοκιμασω!
dOhTBl4KqCc
Η γνωμη σας?
Δεν κατάλαβα τι θέλεις να κάνεις..
Vangelis21
17-12-12, 20:14
το βιντεο το ειδες? αυτο για εξωτειρκη πλατη πισω απο το ενυδρειο. Δεν θελω να το κανω ντε και καλα, απλα μου φανηκε ωραιο
Δεν ξετρελαθηκα κι όλας..
Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις τον χόρο για περισσότερα λίτρα..
Vangelis21
18-12-12, 13:20
πως ακριβως να το κανεις αυτο δηλαδη? υποτιθεται οτι εχεις ηδη ενα στανταρ ενυδρειο. Τελοσπαντων, κανεις δεν ξετρελλαθηκε, αλλιως θα το αειχα φτιαξει κιολας! απλα μου φαινεται γουστοζικο σαν ιδεα
Εγώ πειράζει που ακόμα δεν κατάλαβα?
Εγώ πειράζει που ακόμα δεν κατάλαβα?
Απλά ο φίλος λέει να βάλει ένα έξτρα ενυδρείο πίσω από το κανονικό. Το έξτρα θα είναι στενόμακρο όπως αυτό του βίντεο και να βάλει μέσα το ανάλογο υγρό για να έχει μια πλάτη με αυτό το "εφέ".
Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον. :roll:
Απλά ο φίλος λέει να βάλει ένα έξτρα ενυδρείο πίσω από το κανονικό. Το έξτρα θα είναι στενόμακρο όπως αυτό του βίντεο και να βάλει μέσα το ανάλογο υγρό για να έχει μια πλάτη με αυτό το "εφέ".
Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον. :roll:Αυτό εννοει..
ισως να εδειχνε ωραιο σε θαλλασινο.αν γινοτανε με πλεξιγκλας με τα τοιχωματα πολυ κοντα μεταξυ τους και μια μικρη αεραντλια να κανει φουσκες μεσα στο λαδι.αλλα δεν τοχω δοκιμασει και δεν ξερω:Dσε γλυκο νερο δε νομιζω πως θα εδειχνε το ιδιο.
αλλα πολυς κοπος για το τιποτα μου φαινεται.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.