Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : 94 λιτρα diy φυτεμενο

marajohn1990
17-12-12, 18:46
γεια σας εδω και λιγο καιρο ειχα μπει στην φαση να φτιαξω ενα ενυδρειο για να διακοσμησει την βιβλιοθηκη μ το οποιο και τρεχει εδω και εναν μηνα περιπου και ελπιζω σε κανα μηνα απο τωρα να το κανω οπως το εχω σκεφτει γτ τωρα ειναι αδειο λογω κρισης ακοθω και μερικες προτασεισ σας για το τι μπορω να κανω

saleas
17-12-12, 19:06
ΜΠΡΑΒΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Σ ΕΥΧΟΜΑΙ.. ΖΗΤΑ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ Σ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.. Η ΒΑΛΕ FULL ΚΕΡΑΤΟΦΥΛΛΟ. Κ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΣΟΥ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΞΗ ΝΕΡΟΥ Κ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΑ ΟΞΥΓΩΝΟΥ ΝΑ ΓΛΗΤΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΡΕΥΜΑ!!!:smt041

marajohn1990
17-12-12, 19:11
ΜΠΡΑΒΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Σ ΕΥΧΟΜΑΙ.. ΖΗΤΑ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ Σ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.. Η ΒΑΛΕ FULL ΚΕΡΑΤΟΦΥΛΛΟ. Κ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΣΟΥ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΞΗ ΝΕΡΟΥ Κ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΑ ΟΞΥΓΩΝΟΥ ΝΑ ΓΛΗΤΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΡΕΥΜΑ!!!:smt041

εχω βαλει μια αγγελια φιλε μ για κλαδεματα απο πατρα και αγρινιο ελπιζω να βρω εστω και λιγα ωστε να φτασει ενα αξιοπρεπες επιπεδο....να σου πω την αλη8εια ετσι το ειχα και το μου ειπαν να το κατεβασω