Επιστροφή στο Forum : Μικροτερο επιπλο κατα 1 εκατοστο
:confused::confused::confused::confused:
οπως αναφερω θελω να παρω ενα ενυδρειο με διαστασεις 80*35*45(μ π υ)
και εχω ενα επιπλο με διαστασεις 85*34 (μ π) πιστευεται θα εχω προβλημα;
μεγαλωνουν οι πιθανοτητες να ξεκωλησει κανα τζαμι;;;;;
stelios816
16-12-12, 22:28
δεν νομιζω κανενας να σου εγγυηθει το αποτελεσμα το σωστο ειναι να παταει ο πατος ομοιομορφα κοψε λοιπον ενα ξυλο ακομα στις διαστασεις σου και βαλτο προσθετο στο υπαρχον για να κοιμασαι ησυχος φιλε μου.
δεν νομιζω κανενας να σου εγγυηθει το αποτελεσμα το σωστο ειναι να παταει ο πατος ομοιομορφα κοψε λοιπον ενα ξυλο ακομα στις διαστασεις σου και βαλτο προσθετο στο υπαρχον για να κοιμασαι ησυχος φιλε μου.
:smt023:smt023
κοψε λοιπον ενα ξυλο ακομα στις διαστασεις σου και βαλτο προσθετο στο υπαρχον για να κοιμασαι ησυχος φιλε μου.
+1
.
.
Χρηστος Ζ.
16-12-12, 23:57
Νικο κοψε ενα κομματι ξυλο στις διαστασεις που σου ταιριαζουν και βαλτο πανω στο επιπλο που εχεις. ειναι η πιο γρηγορη και φθηνη λυση και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.
Μου τεριαζει πολυ καλυτερα αυτο :D α ρε χρηστο εισαι μυαλο δεν μου ειχε κοψει καν!!!!! παω να δω τσακι τσαν :smt041
Χρηστος Ζ.
17-12-12, 00:04
προσεχε μονο με τις καρατιες μην σπασεις και το αλλο ενυδρειο.
Μου τεριαζει πολυ καλυτερα αυτο
Γιατι ο Στελιος πιο πανω σου ειπε κατι διαφορετικο που δεν σου ταιριαζε? :roll:
Δικιο εχεις απλα οταν διαβασα του Στελιου καταλαβα να παρω ενα ξυλο 2 εκατοστα πχ και να το βαλω ορθιο απο την πισω πλευρα και να καλυψω ετσι το ενα εκατοστο δεν το καταλαβα εξ αρχης..... σορυ
dimitris21
18-12-12, 22:49
αν τα περιμετρικά τζάμια πατάνε πάνω στον πάτο δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. βάλε το ενυδρείο πάνω μοίρασε τις όποιες διαφορές μπροστά και πίσω και κοιμήσου ήσυχα.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.