Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Aσταθης ενδειξη ΡΗ κοντρολερ

petros
16-12-12, 14:25
Καλημερα
Μολις εστησα τον ph controller της Dennerle, o oποιος ηταν εκτος λειτουργιας για πανω απο 1 χρονο .Πηρα νεο ηλεκτροδιο της pinpoint.
Αυτο που παρατηρω ειναι η ενδειξη δεν ειναι σταθερη σε μια τιμη , δειχνει πότε 7,32 και ποτε 7,33 κατι που παλια δεν το εκανε .Τι λετε να φταιει???Προβλημα στο ενυδρειο δεν νομιζω να δημιουργει γιατι ειναι μικρη η διαφορα (οταν βαλω co2....)
Ευχαριστω Πετρος

Skydiver
16-12-12, 14:35
Καλημερα
Μολις εστησα τον ph controller της Dennerle, o oποιος ηταν εκτος λειτουργιας για πανω απο 1 χρονο .Πηρα νεο ηλεκτροδιο της pinpoint.
Αυτο που παρατηρω ειναι η ενδειξη δεν ειναι σταθερη σε μια τιμη , δειχνει πότε 7,32 και ποτε 7,33 κατι που παλια δεν το εκανε .Τι λετε να φταιει???Προβλημα στο ενυδρειο δεν νομιζω να δημιουργει γιατι ειναι μικρη η διαφορα (οταν βαλω co2....)
Ευχαριστω Πετρος

Δεν ξέρω γιατί μπορεί να στο κάνει αλλά η διαφορά στις τιμές που λες μπορεί να χαρακτηριστεί ως μη υπολογίσιμη. Και παλιά pinpoint χρησιμοποιούσες;

petros
16-12-12, 14:43
Δεν ξέρω γιατί μπορεί να στο κάνει αλλά η διαφορά στις τιμές που λες μπορεί να χαρακτηριστεί ως μη υπολογίσιμη. Και παλιά pinpoint χρησιμοποιούσες;
Οχι ειχα της Dennerle
Eυχαριστω

maikl
16-12-12, 14:50
Το καλιμπραρισες?

Skydiver
16-12-12, 14:57
Οχι ειχα της Dennerle
Eυχαριστω

Μπορεί το καινούργιο να δημιουργεί αυτή τη μικρή αστάθεια που κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να σε ανησυχεί.

petros
16-12-12, 15:32
Το καλιμπραρισες?
Nαι .Καλιμπραρει στο 4 και στο 7 .Επειδη για το 7 δεν βρηκα υγρο το εκανα με το υγρο που ειχα απο παλια .Υπαρχει προβλημα???Χαλανε τα υγρα καλιμπραρισματος????
Ευχαριστω

delta66
16-12-12, 16:53
Καλημερα
Ευχαριστω Πετρος
Δεν τρεχει τιποτα για 0.01 παιξιμο.
Απλα μπορει το πεχα να ειναι 7.324 και να δειχνει (λογο στρογγυλοποιησης) 7.32 και οταν παει 7.326, να δειχνει 7.33

Nick74
16-12-12, 20:46
κι εμενα κανει παιζει μονιμα 6.44 6.45, κανενα προβλημα, ειναι φυσιολογικοτατο