Επιστροφή στο Forum : ενυδρειο στον κηπο!
janickrules
11-12-12, 23:18
παιδια,θα ηθελα να ρωτησω κατι:
σκεφτομαι να βαλω ενα ενυδρειο στην αυλη (200-300 λιτρα) και αναρωτιεμαι αν θα υπαρξει προβλημα στο γυαλι σχετικα με την παγωνια!
τι λετε;
Το προβλημα θα ειναι ποση θερμοκρασια θα εχει το νερο και ποση εξω?
janickrules
11-12-12, 23:30
δηλ;
το προβλημα λογικα θα ειναι απο την διαφορα θερμοκρασιας που θα εχει το τζαμι μεσα εξω και λογικα φοβο να σπασει δεν θα εχει απλα σιγουρα θα ειναι θολο!ΑΝ σκεφτεις οτι σε ενα μαγαζι εδω εχει ενα διμετρο και το μισο ενυδρειο ειναι εκτεθημενο κανονικα εξω δεν εχει κανενα θεμα και λειτουργει τουλαχιστον 12 χρονια τωρα απλα ειναι συνεχεια θολο το τζαμι απο την διαφορα θερμοκρασιας
janickrules
11-12-12, 23:41
σ'ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!
εχω μια γλαστρολιμηνη με χρυσοψαρα,αλλα εχει διαμετρο μονο 60εκ και γι'αυτο σκεφτομαι να το αντικαταστησω!
σκεφτηκα λοιπον για ενυδρειο,αλλα φοβαμαι μην εχουμε κανενα αντυχημα και σπασει κανενα γυαλι...
Αν σκεφτεις τα παρμπριζ των αυτοκινητων πσοη διαφορα θερμοκρασιας εχουν δεν παθενυον κατι!
Και γιατί δεν φτιάχνεις ένα ξύλινο ενυδρείο, στις διαστάσεις που θες?
janickrules
11-12-12, 23:45
λες να το επιχειρησω δηλαδη,ε;:confused:
Ξύλινο για να μην έχεις και πολλές απώλειες θερμότητας
janickrules
12-12-12, 00:04
μωρε αν υπηρχε και καμια (φοβερα) οικονομικη λυση για μικρη γλαστρολιμνουλα με επαρκες μηκος,ευχαριστως να το εκανα!
eimaste aR21rwstoi
12-12-12, 08:59
δεν θα παθει τιποτα κι εγω εκει που εχω το ενυδρειο ειναι σαν να το εχω εξω απο θεμα θερμανσης και ουτε το τζαμι μ εχει θολωσει ουτε τιποτα!!!
janickrules
12-12-12, 17:37
ok,ευχαριστω παιδια!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.