Επιστροφή στο Forum : Den Braven epoxy resin καταλληλη?
Κολλησα εναν συνδεσμο PVC με την DEN BRAVEN epoxy resin 2 στοιχειων. Αυτη εφοσον στεγνωσει ειναι καταλληλη για το ενυδρειο? Στην αρχη δοκιμασα με τσιμεντοκολλα PVC που ξερω οτι δεν υπαρχει προβλημα, αλλα δυστυχως δεν ειχα το αποτελεσμα που ηθελα.
Ακριβως με τα 2 σωληναρια που ανακατευεις.
αν διαβασεις πανω στο κουτι της ρυτινης λεει οτι ειναι τοξικη .....
Θα το εκανα αλλα μου ετυχε πολωνεζικη συσκευασια!
stelios816
08-12-12, 20:12
και γιατι δεν εβαλες απλα pvc κολλα?
Απλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι οταν στεγνωσει θα συνεχισει να ειναι προβλημα για τα ψαρια. Καθως οδηγιες δεν μπορω να διαβασω. Εχει κανεις εμπειρια με αντιστοιχες κολλες?
-------------------------
και γιατι δεν εβαλες απλα pvc κολλα?
Δεν κολλησε γερα και μονο με την εποξικη ειχα το τελειο αποτελεσμα.
stelios816
08-12-12, 20:28
τι εννοεις δεν κολησε γερα? με αυτη την κολλα ειναι και η αποχετευσης του σπιτιου σου φτιαγμενες . η εποξη ειναι τοξικες παντως να ξερεις και σου εχει και ενα σηματακι απο πισω που το λεει ασχετος γλωσσας.
Το αυτοκόλλητακι λέει ότι είναι τοξική συγκεκριμένα για τα υδάτινα περιβάλλοντα..
Βέβαια εαν δεν σου εχει τρέξει μέσα στην σωληνα και τα δύο κομμάτια έχουνε ματισει, μπορεί να μην έχεις προβλημα..
Τι φτιάχνεις πάλι; Επιστρέφεις; :-):-DB-)
stelios816
08-12-12, 20:52
τι του λες φιλε μου ?θα χανει μονιμος ψαρια και θα κανουμε εδω ολοι τους γιατρους μετα ενω η αιτια θα ειναι απλη.:confused:
έχεις δικιο αλλα αν το pvc εχει ματισει σωστά, δεν θα έχει επαφή με το νερό..
Παντός καλητερα να φτιάξει καινούριο..
Κολησα εξωτερικα PVC με πολυ καλα αποτελεσματα που δεν παιζει ρολο η τοξικοτητα γιατι δεν ειναι καν στο ενυδρειο. Σκεφτομουνα να κολησω και ενα κοματακι που θα ηταν κατω απο το χαλικι (πολυ μικρη κοληση) αλλα αφου σιγουρετηκα οτι δεν κανει το εγκατελειψα και θα το παλεψω με την κολλα PVC.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.