Επιστροφή στο Forum : Βοιθεια πρόβλημα με ικ σε κιχλιδες
Μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία με το αλατι και τι Αλατι να χρησιμοποιήσω
manolischania
06-12-12, 15:23
πρέπει να βρείς την αιτια που έχεις ich και όχι την διαδικασία του αλατιού που το ποιο πιθανό είναι να στρεσάρεις τα ψαρια , άρα φτιάξε πρώτα τα νερά του ενυδρείου και μετά όλα τα υπόλοιπα , Για θεραπεία ich e.t.c εγώ προτείνω να πάρεις ένα μπουκαλάκι από το φαρμακείο μπλε του μεθυλενίου και ανάλογα τα λίτρα σου να ρήξεις κάποιες σταγόνες.
Πρέπει να δημιουργήθηκε το πρόβλημα απο ένα ψαρακι που πήρα απο το πετ της γειτονιάς
manolischania
06-12-12, 15:59
Άρα από νερό υποθέτουμε είσαι ok , πάρε όπως είπαμε μπλε του μεθυλενίου υπολόγισε στα 100 λίτρα 2 σταγόνες ρίχνεις ξανά μετά από 3 ημέρες άλλες 2 σταγόνες και το ich θα εξαφανιστεί .
Παναγιώτης Κ
06-12-12, 16:13
Τι κιχλίδες είναι?
Δές αυτό:http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36618
Δεν θα χρειαστεί να κάνω κάποιες αλλαγές νερού, θα έχω κανένα πρόβλημα με τις βαλισνεριες που έχω μέσα?? Είναι 5 labido Kai 5 asei
Παναγιώτης Κ
06-12-12, 17:08
Δεν θα χρειαστεί να κάνω κάποιες αλλαγές νερού, θα έχω κανένα πρόβλημα με τις βαλισνεριες που έχω μέσα?? Είναι 5 labido Kai 5 asei
Eρώτηση ή κατάφαση είναι αυτό? Επίσης απο ποιο πράγμα να έχουν πρόβλημα οι βαλισνέριες?
ερωτηση ειναι για της αλλαγες νερου. λεω μηπως θα χουν προβλημα απο το μπλε του μεθυλενίου. (ερωτηση αρχαριου)
-------------------------
την θερμοκρασια να την ανεβασω καθολου?
Παναγιώτης Κ
06-12-12, 17:50
όχι δεν θα έχουν πρόβλημα!
Αν θες ανέβασε την λίγο.(1,2 βαθμούς)
κανε την μεγαλη αλλαγη που ειπαμε και μετα ριξε το φαρμακο ανεβαζοντας και την θερμοκρασια!Το inc προηλθε απο εναν μικρο pleco ο οποιος ειναι σε χαλια κατασταση!Αλλα πριν λιγο μετρησαμε και αμμωνια και ηταν στο 10 με υγρα τεστ sera!
Το έκανα. Άντε να δούμε τώρα. Ποτέ θα φανούν τα αποτελέσματα αν όλα πανε καλά με το φάρμακο
Κλεόβουλος
07-12-12, 09:08
και βγάλε τον πλέκο...δεν έχει καμμιά δουλειά εκεί μέσα ;)
Το ξέρω ότι δεν έχει καμία δουλειά απλά οι βαλισνεριες είχαν γεμίσει άλλη και τον έβαλα μπας και τις καθαρίσει και βλέπω ότι κάνει καλή δουλειά
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.