Επιστροφή στο Forum : ΕΠΕΙΓΟΝ....ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ
γειας σασ
το ballon mollyμου ειναι εγγυοσσ και σημερα το εβαλα μεσα στην γεννηστρα γτ φοβαμεμην τα φανε τα αλλα ψαρια εκανα σωστα???
επιπλεον να σασ ενημερωσω οτι αυτη την βδομαδα πιστευω 9α γεννησει!!!
ναι, καλά το έκανες. αλλά νομίζω ότι αν έχεις αρκετές κρυψώνες, δε χρειάζεσαι τη γεννήστρα. Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για τα απλά μόλυ (διαστάσεις σαν γκάπυ, αλλά πιο μονόχρωμα ε???) αν μιλάμε για αυτά, είχα παλιώτερα, και με τη γεννήστρα έζησαν όλα. μετά θα πάρεις μία τροφή για μωρά ή θα τρίβεις πολύ καλά τις νυφάδες που ρίχνεις έτσι κι αλλιώς στο ενυδρείο σου. Καλή τύχη!!!
το molly που εχω ειναι γυρω στα 4-5cm(κιτρινο με 2-3 κουκιδακια μαυρα)....και στο ενυδρειο μου δεν εχω πολλεσ κρυψωνες και γι αυτο το εβαλα στν γεννηστρα!!!
αν τουσ ριξω τρυμμενη τροφη σε φυλλαρακια(σαν αυτη που ταιζω το μολυ) θα ειναι σιγουρα κομπλε τα μικρα???
ευχαριστωω :D
το molly που εχω ειναι γυρω στα 4-5cm(κιτρινο με 2-3 κουκιδακια μαυρα)....και στο ενυδρειο μου δεν εχω πολλεσ κρυψωνες και γι αυτο το εβαλα στν γεννηστρα!!!
στη γεννηστρα στρεσαρεται η μανα
μπορει να βγαλεις περισσοτερα (αλλα μπορει να χασεις και τη μανα προτου γεννησει) οπως στη φυση επιβοιωνουν τα δυνατα και εξυπνα αυτο ζηταμε και στο ενυδρειο μας
σαν γεννηστρα παντα εκανα ενα διαχωριστικο ενυδρειου στο 1/3 με σιτα απο λεπτες πολυ τρυπες
μη βιαζεσαι μολις παρουν μπρος σε γεννες δεν θα ξερεις τι να τα κανεις
εγώ έτσι τα τάιζα πάντα, υποτίθετε ότι η τροφή για μωρά, είναι για να έχουν καλύτερη ανάπτυξη, και να είναι έτοιμη τριμμένη (μην κουράζεσαι βρε παιδί μου...λολ). Εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω αν έχει όντως διαφορά από την άλλη τροφή!!!
-------------------------
στη γεννηστρα στρεσαρεται η μανα
μπορει να βγαλεις περισσοτερα (αλλα μπορει να χασεις και τη μανα προτου γεννησει) οπως στη φυση επιβοιωνουν τα δυνατα και εξυπνα αυτο ζηταμε και στο ενυδρειο μας
σαν γεννηστρα παντα εκανα ενα διαχωριστικο ενυδρειου στο 1/3 με σιτα απο λεπτες πολυ τρυπες
μη βιαζεσαι μολις παρουν μπρος σε γεννες δεν θα ξερεις τι να τα κανεις
Μαζί σου!!!survival of the fittest!!!
δηλ λετε να το βγαλω απ την γεννηστα??
αστην ελευθερη για να δεις και την ολη διαδικασια
κοίτα, εγώ τι θα πρότεινα... Το καλύτερο από φυσικής πλευράς είναι να την αφήσεις ελεύθερη, και να γίνει η γέννα και η επιβίωση των απογόνων με φυσικό τρόπο. Από την άλλη, αν το ενυδρείο σου έχει λίγα ψάρια, τότε άστη στη γεννήστρα, για να αποκτήσεις περισσότερα ψάρια ;). Από εκεί και μετά καλό είναι να γεμίσεις κάποιες κρυψώνες, π.χ. κερατόφυλλο, ή κάποιο πικνό φυτό, κάνουν και αφού γεννήσουν θα επιβιώσουν αυτά που κρίβονται καλύτερα, άρα και καλύτερα γονιδιακά. Επί της ουσίας, χρειάζεσαι δυνατά γονίδια, γιατί θα έχεις θέματα με αρρώστιες, ανωμαλίες γεννετικές κτλ...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.