Επιστροφή στο Forum : απορια αρχαριου...
Θελω να ρωτησω αν σε ενα ενυδρειο που υπαρχει παπαγαλοψαρο, γινεται να μπουν και αλλα πιο μικρα. Θα επιζησουν ή θα....Επισης υπαρχει μεσα ενα oscar 20cm. Και τελος αν αφηνουν απειραχτα μεσα ζωντανα φυτα...
Χρηστος Ζ.
30-11-12, 15:14
μα γιατι να αγορασεις αυτα τα αλιεν? σου αρεσουν ψαρια που δεν μπορουν να κολυμπησουν και ειναι σαν μπουγελοφατσες? να μου πεις γουστα ειναι αυτα. ασε που χαραμιζεται τσαμπα και το ενυδρειο, διαβασε εδω στο φορουμ γιατι πρεπει να αποφευγουμε αυτα τα ψαρια.
υπαρχουν ενα σωρο πανεμορφα ψαρια.
εννοειται οτι πρεπει να μαλακωνεις το νερο (για το οσκαρ) και να εχεις τα καταλληλα λιτρα και ενυδρειο, ετσι?
τα φυτα δεν νομιζω να αντεξουν και πολυ, θα τα ξεριζωνει το οσκαρ. (απο οσα εχω διαβασει στο λεω και οχι απο προσωπικη εμπειρια).
θα πουλησω τοτε τις μπουγελοφατσες οσο οσο.....
Εδω κολαει το τραγουδι http://www.youtube.com/watch?v=JM5mjvZcOYs .......
Εμενα ενας νωστος μου απο την δουλεια που εχει παπαγαλοψαρο σε ενα 80αλιτρο το ψαρι εχει γινει τεραστιο πραγματικα ειχε ενα πλαστικο φυτο μεσα και το εβγαλε γιατι το εποιανε με το στομα του και το πεταγε στα τζαμια του ενυδρειου αφου το εβγαλε επερνε φορα και εσκαγε στο καπακι του ενυδρειου και κλασικα κουτουλαει τα τζαμια θα σε τυρανισει πααααααρα πολυ γιατι χερι δεν μπορεις να βαλεις μεσα να καθαρισεις ο δικος μου μια μερα ηρθε με το χερι ψιλο μελανιασμενο απο τις δαγκωνιες.....αυτη ειναι η εμπειρια μου για παπαγαλοψαρα
Εδω κολαει το τραγουδι http://www.youtube.com/watch?v=JM5mjvZcOYs .......
:smt023 :D
Τα παπαγαλοψαρα ειναι κατι σαν τα ορκ που εφτιαχνε ο Saruman χρησιμοποιοντας elfs...
Προκειται για υβιδιο πειραγμενο οσο δεν παει, τεχνητα βαμμνο, φτιαγμενο με διαφορες διασταυρωσεις ειδων που ουτε κι αυτοι που τα φτιαχνουν δεν ξερουν τι εχουν κανει... και δεν αποκλειεται να εχει υποστει και εγχειρησεις για να αποκτησει την τελικη του μορφη...
Απο την εμφανιση υποθετω πως πιθανων χρησιμοποιουνται και καποιες κιχλιδες.
Το θεμα ειναι πως προκειται για ψαρι που δεν υπαρχει στη φυση, και προφανως ειναι υπαρξη που υποφερει, και φυσικα δε μπορουμε να ξερουμε ουτε καταλληλες παραμετρους γι αυτο ουτε τιποτα.
Απο την αλλη το Οσκαρ θελει μαλακο οξινο νερακι...
Τα παπαγαλοψαρα ειναι κατι σαν τα ορκ που εφτιαχνε ο Saruman χρησιμοποιοντας elfs....
χαχαχαχαχα!:D αμα ειναι και βαμμενα θαναι uruk hai :D
για πόσα λίτρα μιλάμε?.....
και συγνώμη κιολας αλλα τα οσκαρ δεν ειναι μπουγελόφατσες....
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.