PDA

Επιστροφή στο Forum : Νευρικός Μονομάχος

Cristos
17-11-04, 11:36
Καλημέρα σε όλους. Παρατήρησα ότι τις τελευταίες δύο μέρες ο μονομάχος συμπεριφέρεται νευρικά και τον έχω «πιάσει» πολλές φορές να κάθεται ακίνητος μπλεγμένος μέσα στα φυτά. Από τις μετρήσεις του ενυδρείου μου όλα δείχνουν «καλά»: Αμμωνία 0, ΝΟ2: < 0,1, ΝΟ3: 10, ΡΗ: 7,5-8 και θερμοκρασία 26. Τρώει κανονικά και με όρεξη θα έλεγα. Παρατηρώ λόγω της κυκλοφορίας του νερού μου ότι δυσκολεύεται να κολυμπήσει και ότι σπαταλά πολύ ενέργεια για να μπορέσει για να κολυμπήσει. Υπάρχει μέρος όπου η κυκλοφορία είναι μικρή αλλά γενικά κολυμπάει σε όλο το ενυδρείο ακόμη και καμιά φορά κοντά στην έξοδο του φίλτρου. Γνωρίζω ότι δεν θέλει αναταραχή του νερού αλλά υπάρχει ζώνη που μπορεί να ξεκουραστεί. Χθες το βραδάκι είδα ότι για λίγο ξάπλωσε στην επιφάνεια του νερού ( περίπου 10 λεπτά ) και μετά πήγε κ στάθηκε ανάμεσα στα φυτά. Γενικά υπάρχουν και κρυψώνες που καμιά φορά πηγαίνει.

Ευχαριστώ

Alucard
17-11-04, 15:34
1200 lt/h σε 60 λίτρα νερού είναι πολύ (εώς πάρα πολύ) . Εάν το φίλτρο σου έχει ρυθμιστικό ροής θα σου πρότεινα να το ρυθμίσεις στην χαμηλότερη ένταση , ο μονομάχος σου θα το χαρεί ιδιαίτερα!