Επιστροφή στο Forum : Ενυδρειο
Το ενυδρειο μου !100Χ40Χ40=160ΛΤ.:smt036
ΨΑΡΙΑ
3 BARB ALT TINFOIL ΒΑRB
6TIGER BARB
1HYPOSTOMYS PLECOSTOMU
3 EPALZ BICOLOR
1GEOFAGO
2LIPIN SPOTTED
TEST
N03=50
NO2=0
KH=18D
PH=6,4
CL2=0
Εχω 7 πλαστικα φιτα και αλλα πραγμματα!
ΦΙΛΤΡΟ:eheim biopower 200
ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ:EHEIM
BUBLES:ΕΗΕΙΜ
ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:confused:
Kyriakos15
26-11-12, 18:06
Το ενυδρειο μου !100Χ40Χ40=160ΛΤ.:smt036
TEST
N03=50 Αρκετά μεγάλος αριθμός
NO2=0
KH=18D
PH=6,4
CL2=0
Εχω 7 πλαστικα φιτα και αλλα πραγμματα! Πιθανόν τα νιτρικά σου να προέρχονται από τα πλαστικά φυτά. Τα άλλα πράγματα τι είναι????
ΦΙΛΤΡΟ:eheim biopower 200
ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ:EHEIM
BUBLES:ΕΗΕΙΜ
ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:confused:
Δεν μας είπες για αμμωνία (που θεωρητικά είναι οκ το φίλτρο, αφού μετράς νιτρικά) και ρουτίνες αλλαγής νερού.
Αφού δεν έχει αλλάξει κάτι και τα έχουμε γράψει τόσες φορές, τι άλλο θες να πούμε και ανοίγεις καινούργιο θέμα;
Εχουν αλλαξει τα τεστ!!!και αμωνια δεν γραφει η κορδελα
βάλε και καμια φώτο :smt079
αλλαγές νερου καθε πότε και πόσο κάνεις;
αλλαγες νερου καθε 2 ευδομαδες και οταν λες φώτο ενοεις φωτογραφεια του ενυδρειου:confused::confused:ομως οταν εκανα κοπη την φοτογραφεια και πηγα να κανω πειστ δεν με αφηνε γιατι????
stelios816
26-11-12, 18:22
το ph με το kh καμια σχεση με τι μετρας λακι ?ολες η μετρησης σου ειναι λαθος αγορινα μου.
ναι :p
του ενυδρείου, των ψαριών...
ναι :p
του ενυδρείου, των ψαριών...
Metrav me easy test:smt036:smt036
stelios816
26-11-12, 18:26
γιαυτο λοιπον οι μετρησης αυτες λακη
γιαυτο λοιπον οι μετρησης αυτες λακη
WHAT:confused::confused::confused:/
Dimitris77
26-11-12, 18:28
Με αυτο εδω εχει καμια σχεση?
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=65522
Με αυτο εδω εχει καμια σχεση?
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=65522
ΔΙκο μου ειναι το ενυδρειο αυτο στο σαιτ:smt036:smt036:smt036:smt036ηδηφεβ
Για την ηλικεια σου οντως πολυ ωραιο στησιμο, εχεις βγαλει τα πλαστικα φυτα?
οι μετρησεις σου οπως σου εχω ξαναπει δε λαμβανονται υπ οψη οποτε μιλαμε για ενυδρειο που ΔΕΝ γνωιζουμε τιποτα για τη χημεια του νερου του. ΑΝ ειναι ευκολο να το διορθωσεις αυτο θα ειναι ενα πολυ καλο βημα
Καλησπερα ειναι ενα πολη ωραιο ενυδρειο και ειδικα για ενα 10χρονο παιδι αλλα 3 tinfoil που φτανουν γυρο στα 35 cm περιπου δεν ειναι πολλα γιαυτο το ενυδρειο η κανω λαθος;;;
KΟΙΤΑ φιλε μου το ξερο οτι τα τιφονειλ πανε 35 ποντους ομως αφου δεν εχουνε χωρο δεν μεγαλονουν τελος παντων γιατι με ρωτας αν εχω βγαλει πλαστυκα φυτα αγου στο παραπανω κειμενο γραφω οτι εχω μονο πλαστυκα;):smt084:smt042:smt065
-------------------------
κανεις:confused::smt032-+9+-8:smt074:smt059:smt085:smt088
ξύλο έβαλες κάτω από το ενυδρείο για να μην έχεις κανένα ατύχημα :confused:
Κουραμπιές
27-11-12, 17:10
KΟΙΤΑ φιλε μου το ξερο οτι τα τιφονειλ πανε 35 ποντους ομως αφου δεν εχουνε χωρο δεν μεγαλονουν
Καλυτερα πριν πας να "την πεις" σε καποιον να σκεφτεις πρωτα γιατι ρωταει. Αυτο που λες "αφου δεν εχουν χωρο δεν μεγαλωνουν" τι παει να πει? Ψαξε για την εννοια "νανισμος" τι σημαινει στα ψαρια και τι επιπτωσεις εχει. Προφανως και πρεπει να τα δωσεις καποια στιγμη η να πας σε ΠΟΛΥ μεγαλυτερο ενυδρειο.
Το οτι δεν μεγαλωνουν σωματικα δεν σημαινει πως δεν μεγαλωνουν εσωτερικα με αποτελεσμα να βασανιζοντε με φριχτους πονους και να ψοφανε αν ψαξεις μεσα στο φορουμ θα βρεις αρκετες συζητησεις πανω σαυτο το θεμα καθε ψαρι πριν το αγορασουμε πρεπει να κοιταμε το χωρο και τις απαιτησεις αλλο αφρικη και αλλο ασια για παραδειγμα στο λεω γιατι την εχω πατησει ασε κιολας που τα τινφοιλ ειναι νευρικα εγω αναγκαστικα και το εδωσα γιατι ετρωγε τα πτερυγια των ψαριων.
-------------------------
Οταν λεω εσωτερικα εννοω τα οργανα τους.
ωραια αμα μεγαλοσουνε 35 ποντους που θα πανε αφου δεν εχουν χωρω να κουνιθουνε :smt079και νε ξυλο εβαλα αποκατω γιτι μου ελεγαν οτι θα ραγιζε και μετα:smt039
Καταλαβενε τι σου λεω το που θα πανε ειναι δικο σου θεμα δηλαδη ειτε σε μεγαλητερο ενυδρειο ειτε σε καποιον αλλο χομπιστα η πετ σοπ ειτε θα ψοφισουν οποτε πεταμα στα σκουπιδια η με το καζανακη στην αποχετευση πρεπει να καταλαβεις πως καθε ζωω εχει δημιουργηθει σημφωνα με τις φυσικες απαιτησεις του φυσικου τους περιβαλοντος και οχι του ενυδρειου οποτε ενας σωστος χομπιστας πρεπει να πληρει τις σωστες συνθηκες διαβιωσης του καθε οργανισμου.
ΚΑλα οπως λες:smt019:mrgreen:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.