PDA

Επιστροφή στο Forum : Ημερομηνία λήξης σιλικόνης Bison

nazgul
17-11-12, 11:47
Παιδια ξερετε ποτε ληγει η σιλικονη Bison? Πηρα μια αλλα μαλλον την πατησα, γραφει "BI0311". Λογικα ληγει σε 18 μηνες απο την ημερομηνια παραγωγης, αλλα δεν βρηκα κατι σιγουρο ψαχνοντας. Θελω να κολλησω ενυδρειο, μην το ρισκαρω για μια σιλικονη.

manolischania
17-11-12, 12:05
Μα το γραφουν οι οδηγίες πάνω στην σιλικόνη ότι το προϊόν αντέχει για 24 μήνες σε κλειστή συσκευασία από την ημερομηνία κατασκευής τις .

nazgul
17-11-12, 12:08
Αντι να δω το προφανες (τη συσκευασια), εψαχνα στο ιντερνετ. Ε ρε γλεντια. Ευχαριστω Μανωλη, στραβωμαρα.

Οι mods αν θελουν ας το σβησουν το θεμα.

korman709
17-11-12, 13:30
εμενα παντως αντεξε 2 μερες ¨) ¨) ¨) . δε μπορεσα να "ζουληξω" το σωληναριο και το εκοψα στη μεση,δεν το συνιστω σε κανενα...το εκανα λογω βιασυνης.(κακο πραγμα η βιασυνη).

nazgul
17-11-12, 14:56
Εγω λεω για σφραγισμενη ποσο κραταει απο την ημερομηνια παραγωγης της. Αυτο που λες συνεβη και σε εμενα οταν πηγα μετα απο καιρο να τη χρησιμοποιησω. Καπου διαβασα τροπο για να μη συμβει αυτο, αλλα δεν του εδωσα σημασια και τωρα δε θυμαμαι που το διαβασα.

Nick74
17-11-12, 16:00
εμενα παντως αντεξε 2 μερες ¨) ¨) ¨) . δε μπορεσα να "ζουληξω" το σωληναριο και το εκοψα στη μεση,δεν το συνιστω σε κανενα...το εκανα λογω βιασυνης.(κακο πραγμα η βιασυνη).

χαχα ελεος, ενα πιστολι σιλικονης δεν κανει πανω απο 2-3 ευρω (ισως και ενα αν πας σε κανενα κυριακατικο παζαρι)
Αν και βασικα αποκλειεται να υπαρχει ανθρωπος που να μην το χει κανει αυτο που λες ουτε μια φορα στη ζωη του (τουλαχιστο ανθρωπος που να εχει σχεση με χρηση τετοιων υλικων) ομως για κολλημα ενυδρειου δε θα το εκανα γιατι η μυτη βολευει πολυ καλυτερα στο κολλημα απο οτιδηποτε αλλο

korman709
17-11-12, 16:48
φιλε μου συμφωνω,,,εαν δεν μπει ομως "δαχτυλο" δε γινεται δουλεια....

υ.γ οχι εκ του πονηρου !

Nick74
17-11-12, 21:07
tip μετα το κολλημα βρεχεις το χερι σου με λιγο υγρο πιατων και στρωνεις τη σιλικονη με το δαχτυλο οπως λες.
Ετσι η σιλικονη δεν κολλαει στο χερι.
Για το κολλημα ομως η μυτη βολευει περισσοτερο απο το δαχτυλο, τουλαχιστο αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη

manolischania
17-11-12, 22:06
tip : Διαβάζουμε οδηγίες τα γραφουν όλα !! και ποτε λήγουν και για σαπούνια και για δάχτυλα