Επιστροφή στο Forum : Guppy με φουσκωμενες κοιλιες
Αγορασα απο πετσοπ 6 θηλυκα γκαπυ, απ τα οποια τα 4 εχουν φουσκωμενες κοιλιες υπαρχει περιπτωση να ειναι ηδη εγκυα? τα αλλα 2 ειναι νορμαλ οι κοιλιες τους ..Γιατι στο πετσοπ ειχαν μονο θηλυκα και πηρα 6 μεχρι να φερουν αρσενικα..
το πιο πιθανο ειναι να ειναι ναι...και η μια η δικια μου ετσι την ειχα παρει.τσεκαρε αν ειναι μαυριζμενοσ ο ποποσ τησ αν ναι τοτε ειναι σιγουρα απ'οτι ξερω.
ναι φιλε ειναι μαυρος εσωτερικα.... και ποσες μερες κανουν να γεννησουν αυταα?
αναλογα ποτε εγινε η δουλεια if you know what i mean... καλο ειναι να προμιθευτεις καβατζεσ,φυτα κατι τετοιο για να καβατζονοντε τα ψαρια που θα γενιθουν γιατι τα μεγαλιτερα τα κυνιγανε.
korasidikos
09-11-12, 16:23
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-w369-korasidikos-mother-guppy.jpg
οσο πιο μαυρισμενο ειναι αυτο το σημειο τοσο πιο κοντα ειναι στη γεννα το ψαρακι
ch_kyriakos
09-11-12, 16:59
ναι φιλε ειναι μαυρος εσωτερικα.... και ποσες μερες κανουν να γεννησουν αυταα?
Άντε καλές γέννες..!!! Full κερατοφυλλάκι και απόλαυσε...!!!!
Ρε παιδια εχει εναν μηνα που ειναι φουσκωμενα, κι οχι απλα φουσκωμενα, κοντευουν να σκασουν και αυτα δεν γεννανε τι παιζει????
το θηλυκο π πηρα σημερα κ γω,μαυρισμενη την εχει την κοιλια....
κανε μια αλλαγη νερου 50%(να πέσει 2 βαθμους η θερμοκρασια) τάισε και λίγο παραπάνω και οπου να ναι θα γενήσουν
δεν θα επιρρεαστουν οι γαριδες που εχω?
μηπως να ριξω λιγο την θερμοκρασια απ τον θερμοστατη??
leandros69
07-12-12, 20:52
μην πειραξεις την θερμοκρασια.αντιθετα κρατα οσο γινεται πιο σταθερες παραμετρους.κατα μεσο ορο θελουν 4 με 5 εβδομαδες αλλα μου εχει τυχει και 6.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.