Επιστροφή στο Forum : sos καινουριο εξωτερικο φιλτρο-προβλημα!
παιδια μου ηρθε σημερα ενα εξωτερικο φιλτρο της elite το crystal flo 20 , κανω ολες τις συνδεσεις το γεμιζω με νερο μεχρι επανω αλλα δεν λεει να λειτουργησει , ακουγεται ενας θορυβος αλλα δεν αντλει νερο. τα βανακια ειναι ανοιχτα καθ επιτρεπουν ροη και το φιλτρο το εχω γεμισει νερο...help καποιος plz.. μημ κανω καμια χοντραδα και το χαλασω....
beeromixalhs
02-11-12, 17:19
καλώς τα δέχτηκες :D
λοιπόν δε το ξέρω το συγκεκριμένο αλλά πολλά έχουν τρόμπα για να το βοηθήσουν να αρχίσει να τραβάει. Γέμισε και από το σωλήνα της εισαγογής νερού με νερό. Αν δεν έχει ή αν έχει και δεν κάνεις δουλειά άρχισε να ρουφάς από το σωλήνα της εξαγωγής του νερού. Λογικά δε θα ζοριστείς πολύ
καλώς τα δέχτηκες :D
λοιπόν δε το ξέρω το συγκεκριμένο αλλά πολλά έχουν τρόμπα για να το βοηθήσουν να αρχίσει να τραβάει. Γέμισε και από το σωλήνα της εισαγογής νερού με νερό. Αν δεν έχει ή αν έχει και δεν κάνεις δουλειά άρχισε να ρουφάς από το σωλήνα της εξαγωγής του νερού. Λογικά δε θα ζοριστείς πολύ
Σε ευχαριστω , πηρε αμεσως η αληθεια ειναι την πηρα μια λαχταρα δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει εξωτερικο hehe
beeromixalhs
02-11-12, 17:40
τίποτα εδώ είμαστε για να βοηθάμε :D
άντε κάνε παρουσίαση το ενυδρείο να το δούμε τώρα
κατσε ντεε , στα σκαρια ειμαι ακομα , ξεκιναω στρωσιμο :p
το ειχα.αφησει το αθλημα και ρπανειλθα δρυμιτερος hehe (απο ιδεες τουλαχιστο..) να ρωτησω απο συντηρηση τι παιζει στα εξωτερικα?
εχω μεσα σφουγγαρι ελαφροπετρα και filterwool.
την τυρφη σε πιο σημειο ειναι καλυτερα να την τοαποθετησω?
ευχαριστωωωω!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.