Επιστροφή στο Forum : ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING - GAB 2013 / Σχόλια-Απορίες
Για να κρατηθεί καθαρή η ανακοίνωση του Διαγωνισμού (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=66174), ανοίγω αυτό το Τhread όπου θα μπορείτε να εκφράζετε τα σχόλια και τις τυχόν απορίες σας, σχετικά με το διαγωνισμό.
με μεγαλη μου τιμη βαζω το πρωτο σχολιο! woooooohooooooooooooooo!!!!! :smt118:smt118:smt026:smt026:smt026:smt026
αυτα ειναι..καλη επιτυχία σε όλους οσους συμμετέχουν.
Όλοι να συμμετάσχουν!:D:D:D:D:D:D:D
Φχαριστω...:smt036
Φχαριστω...:smt036
Τι λέει ο κριτής;;;;; Διαβάστε τους κανονισμούς κύριε!:p
Ασε ρε...
4 ενυδρεια θα κατεβασω...:smt079
προλαβαίνω να στησω αλλα 2 δηλαδη μονο και μονο για αγωνιστικούς λόγους..?? θα ειναι ΕΚΠΛΗΞΗ..!!!
Και χελώνα να είσαι προλαβαίνεις ρε αγορίνα!
Κλεόβουλος
30-10-12, 18:14
Αφρικανοί μου ετοιμάστε τα νταμάρια σας :smt041:smt041:smt041
(δεν θα τ' αντέξω να μας πάρουν πάλι την κατηγορία οι δισκοβοσκοί :smt079)
Ένα προκαταβολικό μπράβο στον Στέλιο για την προετοιμασία!
Ερχοοοοοοομαααααιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sm t079
snakepanos
30-10-12, 18:17
Πολυ καλη κίνηση την καταλληλη στιγμη και εποχη.
Με χαρα θα συμμετεχω και εγω και ας μην εχω και το ωραιοτερο ενυδρειο.
Μπραβο Στελιο.
Και μια απορία,,επειδη δεν το κατεχω το αγγλικο εδω τι λεει ,,,, (βάλτε έναν τίτλο στο[ layout ]σας, επιτρέπονται ελληνικοί και ξένοι χαρακτήρες. Βάλτε φαντασία!
Κουραμπιές
30-10-12, 18:19
Μπραβο για την υλοποιηση.!!! Πανω στην ωρα μπορω να πω, ως προσωποποιηση της εννοιας αρχαριος, μεχρι τον μαιο πιστευω θα μαθω πως να στηνω κααααπως το aquascape γιατι μολις πριν 5λεπτα τελειωσα το πρωτο μου φυτεμα και ειναι για γελια ακομα. :D καλη επιτυχια!!
Πολυ καλη κίνηση την καταλληλη στιγμη και εποχη.
Με χαρα θα συμμετεχω και εγω και ας μην εχω και το ωραιοτερο ενυδρειο.
Μπραβο Στελιο.
Και μια απορία,,επειδη δεν το κατεχω το αγγλικο εδω τι λεει ,,,, (βάλτε έναν τίτλο στο[ layout ]σας, επιτρέπονται ελληνικοί και ξένοι χαρακτήρες. Βάλτε φαντασία!
Βρες μια ομορφιά που να ταιριάζει στη δημιουργία σου του στιλ "Ο θρόνος του Δία"! (Τυχαίο το παράδειγμα:p)
Καλό θα είναι να υπάρχει ένα όριο συμμετοχής ατόμων σε ομάδες και όχι το να μαζευτούν πχ 50 άτομα σε μια ομάδα...!!!
Το θες πιο λιανά ή σου κάνει αυτό?
Μαζευτείτε όλη η γειτονιά και φτιάξτε μια ομάδα με ό,τι όνομα θέλετε ρε παιδάκι μου, αλλά άμα νικήσετε ένα αναμνηστικό θα πάρετε!
Μπραβο για την υλοποιηση.!!! Πανω στην ωρα μπορω να πω, ως προσωποποιηση της εννοιας αρχαριος, μεχρι τον μαιο πιστευω θα μαθω πως να στηνω κααααπως το aquascape γιατι μολις πριν 5λεπτα τελειωσα το πρωτο μου φυτεμα και ειναι για γελια ακομα. :D καλη επιτυχια!!
Όλοι οι καλοί χωράνε!
Σκεφτείτε και τις παρατηρήσεις που θα έχετε από τους κριτές, ώστε να βελτιώσετε τα ενυδρεία σας!;)
Καλό θα είναι να υπάρχει ένα όριο συμμετοχής ατόμων σε ομάδες και όχι το να μαζευτούν πχ 50 άτομα σε μια ομάδα...!!!
Το θες πιο λιανά ή σου κάνει αυτό?
Δεν νομιζω ρε Γιωργο να μαζευτουν 10-15 ατομα να στησουν ενα ενυδρειο για μια φωτογραφια μονο...
Ερχοοοοοοομαααααιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sm t079
Καλωστην!:smt047
snakepanos
30-10-12, 18:31
Πυστευω τα ενυδρεια που θα ανεβουν σε φωτο θα ειναι πραγματικα και θα τρεχουν τωρα,,και οχι παλιά.
Καταλαβατε τη εννοώ
Κλεόβουλος
30-10-12, 18:33
Πυστευω τα ενυδρεια που θα ανεβουν σε φωτο θα ειναι πραγματικα και θα τρεχουν τωρα,,και οχι παλιά.
Καταλαβατε τη εννοώ
Ο κανονισμός λέει φωτο της τελευταίας χρονιάς ;)
ειναι στους κανονισμούς αυτο ..;)
snakepanos
30-10-12, 18:38
Αντε τωρα να στρωσεις τα φυτα ,,τα νταμαρια , χαμος.θα πεση πολυ δουλειά προβλέπεται .
Γιαννης Μ5
30-10-12, 18:40
Μπραβο πρασινα παλικαρια μου.Πιασανε τοπο οι ευχες μας.:D:D:D
Να βάλουμε και μια κατηγορία fish only κάτω απο τα reef, που ξέστησα το γλυκό??:(
-------------------------
Μπορώ να βάλω αυτο που ξέστησα??:p
Αν έχω πανοραμική:smt017
Alex_Salonica
30-10-12, 18:53
Τι να σου πω ρε Στέλλιο τσάμπα κόπο έκανες αφού δεν υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία ΜΟΝΟ για γαριδάδικα :D:D
Καλή επιτυχία σε όσους συμμετέχουν!
klipitiklopos
30-10-12, 19:14
Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα στον Στελιο (exelix) για το μερακι του, αλλα και οποιον αλλο φιλο ασχολειται με αυτο!
Καλη επιτυχια σε ολους!http://www.aquatek.gr/rimages/albums-yy359-vsavv-emoticons-th_447.gif
Παντως καποιος λειπει ρε παιδια...
Αλεξ μας λειπεις...
Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα στον Στελιο (exelix) για το μερακι του, αλλα και οποιον αλλο φιλο ασχολειται με αυτο!
Καλη επιτυχια σε ολους!http://www.aquatek.gr/rimages/albums-yy359-vsavv-emoticons-th_447.gif
Αλεξ μας λειπεις...
Πολυ σωστος ο Κυριος Σαββας!
Να βάλουμε και μια κατηγορία fish only κάτω απο τα reef, που ξέστησα το γλυκό??:(
-------------------------
Μπορώ να βάλω αυτο που ξέστησα??:p
Αν έχω πανοραμική:smt017
Μα το λένε οι κανονισμοί, αν είναι τον τελευταίο χρόνο τραβηγμένη φυσικά! Τώρα δε θα μπει για FO, αλλά δε θα γινόταν να κοντράρει στα ίσια ένα reef! Ανάλογα με τις συμμετοχές βλέπουμε για την άλλη φορά.
Αλεξ μας λειπεις...
Πολυ σωστος ο Κυριος Σαββας!
Ισχύει!
Γιαννης Μ5
30-10-12, 20:58
Τοτε μπραβο ρε Στελαρα.+-3+-3+-3
Μου αρέσει πολύ αυτη η κινηση μπράβο σου Exelix, απο συμμετοχές θα σας γεμίσω εγω :D , 6 φυτεμένα τα εχω ...
Αλλα το μεγάλο δεν νομιζω να το εχω ετοιμο, το Δεκεμβρη θα ξεκινησω το καινουριο στησιμο ...
Δε σε φοβάμαι, θα το προλάβεις έστω και τελευταία μέρα!
θα χαρω πολυ να παρω μερος σε αυτον τον διαγωνισμο!!!
Κλεόβουλος
31-10-12, 09:52
θα χαρω πολυ να παρω μερος σε αυτον τον διαγωνισμο!!!
Άντε Σάκη...να τους δείξουμε λίγο hard rock :)
Η αρχή έγινε!
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=708466
Στην ανακοινωση υπαρχει μια φορμα με τα στοιχεια και πληροφοριες του ενυδρειου.
Αυτη δεν θα δημοσιευεται;
Ειναι μονο για τους κριτες;
Τα μελη που θα ψηφιζουν, θα ψηφιζουν λαμβανωντας υποψιν μονο μια φωτογραφια;
ΥΓΝ αντε να δω ποτε θα γινει διαγωνισμος βιντεο. Ολο νεκρά φυση βλεπουμε :)
Προς το παρόν απλά μπαίνουν οι φωτογραφίες με τη σειρά που λαμβάνω τις συμμετοχές. Όταν ολοκληρωθεί η κατάθεση συμμετοχών θα δημιουργηθεί νέο θέμα και θα μπουν όλα σε σειρά ανά κατηγορία και τις λεπτομέρειες (όχι φυσικά τα στοιχεία του κάθε διαγωνιζόμενου!) και μετά θα ανοίξει δημοσκόπηση για την ψηφοφορία!
Δεν ξερω αν εχει και μεγαλη αξια αλλα ενα μεγαλο μπραβο απο μενα που συνεχιζεται την κληρονομια που σας αφησαν
Όλοι να συμμετάσχουν!:D:D:D:D:D:D:D
kai εγω:confused::confused::confused:-+11:smt073
Καλη τυχη σε ολους!:smt041
kai εγω:confused::confused::confused:-+11:smt073
Άμα το ενυδρείο σου πληροί τους όρους του διαγωνισμού φυσικά.
Άμα το ενυδρείο σου πληροί τους όρους του διαγωνισμού φυσικά.
πληρει :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused:ευχαριστω
stelios816
17-12-12, 19:44
εννωει οτι υπαρχουν κανονες διαβασε τους και αν τα εχεις ολα αυτα που λενε οι κανονες τοτε ναι μπωρεις και εσυ μικρουλι λακη.;)
Πως μπορώ να πάρω μέρος?:confused:+-8+-8+-8
Εδώ φίλε μου διαβάζεις τις λεπτομέρειες και κάτω κάτω είναι η φόρμα συμμετοχής και το email που στέλνεις!
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=66174
μεσα και εγω με την συμμετοχη μου.
για παμε λιγο οι θαλασσινοι γιατι μας πηραν φαλαγγι οι <<γλυκοι>>.
Για να ακονίζουμε ψαλίδια!:D
Ακομη ειναι νωρις.. Μεχρι τον Απριλιο...
Με τις συμμετοχες μου θα γεμισω πρασινο τον διαγωνισμο.:D:D
Τα νησιά αντεπιτίθενται!:D
stelios816
12-01-13, 18:49
Ακομη ειναι νωρις.. Μεχρι τον Απριλιο...
Με τις συμμετοχες μου θα γεμισω πρασινο τον διαγωνισμο.:D:D
βλεπω να μην βαζει κανεις αλλος:D:D:D
ΠΡΑΣΙΝΕ μήπως θα μπορούσες να βάλεις τις φωτογραφίες στο θέμα Παρακολούθηση συμμετοχών του διαγωνισμού Aquascaping - GAB 2013 (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=66176) σε σχέση με την κατηγορία?
nikolakis94
12-01-13, 19:25
Μπραβο ρε παιδια.Αν και μικρη χωρα,με λιγους χομπιστες και οχι και την καλυτερη οικονομικη κατασταση φτιαχνουμε ενυδρεια ισαξια και καλυτερα απο αλλες χωρες που τα εχουν ολα σε αφθονια.Παμε να σαρωσουμε τα βραβεια.:smt041:smt041
ΠΡΑΣΙΝΕ μήπως θα μπορούσες να βάλεις τις φωτογραφίες στο θέμα Παρακολούθηση συμμετοχών του διαγωνισμού Aquascaping - GAB 2013 (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=66176) σε σχέση με την κατηγορία?
Έλεγα να το κάνω στο ίδιο μοτίβο με τον προηγούμενο διαγωνισμό και στο τέλος να μπουν όλα ομαδοποιημένα. Εάν παρόλα αυτά θεωρείτε ότι είναι καλύτερα να είναι από την αρχή χωρισμένα ανά κατηγορία πείτε το και θα το φτιάξω, αλλά όχι άμεσα γιατί δεν έχω χρόνο τώρα.
Πείτε τη γνώμη σας!
Μπραβο ρε παιδια.Αν και μικρη χωρα,με λιγους χομπιστες και οχι και την καλυτερη οικονομικη κατασταση φτιαχνουμε ενυδρεια ισαξια και καλυτερα απο αλλες χωρες που τα εχουν ολα σε αφθονια.Παμε να σαρωσουμε τα βραβεια.:smt041:smt041
Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι εύκολα για πολύ κόσμο, αλλά ακόμα κι έτσι κάτι κάνουμε. Άμα τα κόψουμε όλα πάει, να κρυφτούμε στην τρύπα μας!
klipitiklopos
12-01-13, 21:33
Έλεγα να το κάνω στο ίδιο μοτίβο με τον προηγούμενο διαγωνισμό και στο τέλος να μπουν όλα ομαδοποιημένα. Εάν παρόλα αυτά θεωρείτε ότι είναι καλύτερα να είναι από την αρχή χωρισμένα ανά κατηγορία πείτε το και θα το φτιάξω, αλλά όχι άμεσα γιατί δεν έχω χρόνο τώρα.
Πείτε τη γνώμη σας!
Αντε βρε κανε και καμια δουλεια!:D
Περα απο την πλακα, ναι καλυτερα θα ηταν ανα κατηγορια, αλλα εννοειται οταν και αν θα εχεις χρονο.
καλη τυχη σε ολους !!!+-8+-8+-8
Αντε βρε κανε και καμια δουλεια!:D
Περα απο την πλακα, ναι καλυτερα θα ηταν ανα κατηγορια, αλλα εννοειται οταν και αν θα εχεις χρονο.
ναι ανα κατηγορια! :p
Μου αρέσει πολύ αυτη η κινηση μπράβο σου Exelix, απο συμμετοχές θα σας γεμίσω εγω :D , 6 φυτεμένα τα εχω ...
Αλλα το μεγάλο δεν νομιζω να το εχω ετοιμο, το Δεκεμβρη θα ξεκινησω το καινουριο στησιμο ...
Ωχχ!! αφού θα συμμετάσχεις κι εσύ πάει... δεν έχουμε καμιά ελπίδα xexe :p :)
---------------------------------------------------------------------------
Να κάνω εγώ μια ερώτηση παίδες?
Σχετικά με τα λίτρα, μετράνε τα μικτά ή τα καθαρά??
το ρωτάω για να ξέρω αν θα διαγωνιστώ στους Μικρούς ή στους Μεγάλους Κήπους...
Μικτά λίτρα έχω 125, καθαρά 95-96 περίπου
Τα μικτά λίτρα μέτρα.
ΕΝτάξει, άρα θα διαγωνιστώ στους Μεγάλους Κήπους με το μεγάλο μου ενυδρείο και με το 16λιτρο στους αντίστοιχους μικρούς... Ευχαριστώ :)
Να ζητήσω συγγνώμη για αρχή από κάποιους που τους έχω ταλαιπωρήσει και δεν έχω ανεβάσει ακόμα τις συμμετοχές τους. Δυστυχώς έρχονταν κάποια email στα ανεπιθύμητα και δεν τα έβλεπα. Τις επόμενες μέρες θα περαστούν μια και τώρα δεν προλαβαίνω.
Επίσης, να κοιτάτε καλά τους όρους και να συμπληρώνετε όλα τα στοιχεία της φόρμας, για να μη σας ζητάω να μου στέλνετε συμπληρώματα και σας κουράζω!:)
Για καλό και για κακό εάν βλέπετε ότι έχουν περάσει κάποιες μέρες και δεν έχω ανεβάσει τη συμμετοχή σας να με ενοχλείτε με πμ.
Εμένα πάλι, κάτι μου θυμίζει η φωτογραφία στην υπογραφή του Stefs...:D
http://s20.beta.photobucket.com/user/ApostolisAquarium/library/200lt%20Planted
stelios816
26-01-13, 14:38
θεωρο πως πρεπει να διεκδεικησεις τα πνευματικα δικαιωματα της φωτο χαχαχαχ:D
εχω της εξης αποριες:1)ποιοι ειναι οι κριτες για τα ριφ και 2)απο την στιγμη που θα λαμβανετε υποψην στην βαθμολογια το χρωμα οι κριτες θα χουν υποψην οτι εαν δεν εισαι επαγγελματιας με αναλογη μηχανη σε ριφ δεν μπορεις να δειξεις χρωμα με την φωτο?και 3)ειναι υποχρεωτηκο μια μεωπικη και μια πανοραμικη μετα μπορεις να αλλαξεις και της 2 απο μια φορα?εαν της αλλαξεις οι ψηφοι μεχρι εκεινη την στιγμη χανονται?
Αντιγράφοντας από την ανακοίνωση:
Η κατηγορία Paludarium-Vivarium-Riparium καθώς και η κατηγορία Reef δε θα έχουν κριτές και οι νικητές θα αναδειχθούν αποκλειστικά απο την ψηφοφορία του κοινού.
Όσο για τις φωτογραφίες δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει διαφορετικά, όσο μπορεί ο καθένας και αν υπάρχει κάποιος φίλος που ξέρει καλύτερα και μπορεί να βοηθήσει ας τις τραβήξει εκείνος. Κι εγώ δεν ξέρω από φωτογραφία! Στις υπόλοιπες κατηγορίες οι κριτές θα βάλουν τα δυνατά τους να δουν πίσω από τις ατέλειες τις φωτογραφίας, όσο αυτό είναι δυνατό.
Η φωτογραφία για τη συμμετοχή θα είναι μία και μόνο και θα είναι μετωπική και πανοραμική, δηλαδή θα το πιάνει όλο και φάτσα, όχι από τα πλάγια, το μισό κλπ.
Ανέβηκαν οι συμμετοχές ανά κατηγορία, όπως είχατε ζητήσει, μαζί με τις πληοροφορίες του κάθε ενυδρείου!
Μην ξεχνάτε ότι έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε μία φορά μέχρι τρεις ημέρες μέρες πριν το πέρας του ορίου υποβολής υποψηφιοτήτων τη φωτογραφία του ενυδρείου σας, σε περίπτωση που τραβήξετε κάποια καλύτερη ή ας πούμε βγάλετε τον εξοπλισμό για να μη φαίνεται.
Περιμένω τις συμμετοχές σας και ξανά καλή επιτυχία σε όλους!
Πολυ καλη κινηση οι πληροφοριες για το καθε ενυδρειο. Γιατι στην ψηφοφορια του κοινου, θα μπορει ο καθενας να κρινει περα απο τα ομορφα, τα "σωστα" και δουλεμενα ενυδρεια.
και γω σιγουρα αλλα θα περιμενω να βελτιωθει...
Παιδια μην το συζητατε για την συμμετοχη,απλα καντε το!
Οταν θεωρησετε οτι εχετε την διακοσμηση που θελετε (φυτα,στησιμο κ.α.) καντε μια καλη αλλαγη νερου αφαιρέστε τον εξοπλισμο που βγαζει ματι και τραβηξτε μια καλη φωτογραφια!
Η χαρα και η ικανοποιηση της συμμετοχής μετραει...
Παιδια μην το συζητατε για την συμμετοχη,απλα καντε το!
Οταν θεωρησετε οτι εχετε την διακοσμηση που θελετε (φυτα,στησιμο κ.α.) καντε μια καλη αλλαγη νερου αφαιρέστε τον εξοπλισμο που βγαζει ματι και τραβηξτε μια καλη φωτογραφια!
Η χαρα και η ικανοποιηση της συμμετοχής μετραει...
θα συμμετεχω ;)
θα συμμετεχω ;)
Σωστος! :smt023
Καλή σας επιτυχία παιδιά.;);)
snakepanos
21-02-13, 23:45
Γεια χαρα,,τωρα που τελειώσανε Πιτες ,,Ζωοτεχνιες κλπ,,ειναι ωρα να σχοληθουμε και τον διαγωνισμο που σαν να το ξεχασατε ορισμένη .
Εγω παντως ΟΧΙ θα μπω δυναμικα μιας και σημερα εβγαλα φωτο τα ενυδρεια μου και θα τα ανεβασω μολις ετοιμάσω και την φορμα .
Εσεις εχετε σκοπο να τα ανεβασεται τα ενυδρεια σας στον Διαγωνισμο???
δεν ειναι κακο ,,,:Dειναι για καλο σκοπο,,,ας το παρουμε και σας συμμετοχή και μονο για αυτο,,οσω χαλια και να ειναι τα ενυδρεια μας ,μετραει η εμπειρια και μονο αυτη,ολοι μας απο λαθος ενυδρειο ξεκεινησαμε ,,διακοσμήσει ψαροσυνθεση ,πλαστικα φυτα,,κλπ:):)
Και αν μαθαμε το σωστο τροπο το οφείλουμε στο GAB με τα σωστα υπομνηματα που εχουν γραψει τα παιδια.
Στελιο περιμενε τις επομενες μερες τις φωτο απο τα ενυδρεια μου .
κι εγω θελω να το βαλω ετσι να ακουσω και καμμια συμβουλη αλλα δεν μπορω να βγαλω καθαρη φωτο με τιποτα:(:(
Και γι αυτο ανησυχεις???
Θα ερθει να στο βγαλει ο Στελιος...:smt044
Κοίτα αυτό (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46281) και μπορεί να σε βοηθήσει!
Πάντως μην αφήνετε την ποιότητα της φωτογραφίας να γίνεται ανασταλτικός παράγοντας για τη συμμετοχή σας. Κάντε το καλύτερο που μπορείτε και πάρτε όλοι μέρος! Σιγά το πράγμα, κι εμένα με κοροϊδεύουν για τις φωτογραφίες μου, αλλά εννοείται ότι θα πάρω μέρος!:D
edit: Δεν πρόλαβα να γράψω και πετάχτηκε ο άλλος!
RainbowFishLover EDIT: Πως θα παρεις μερος κυριε μου? Πρεπει η φωτο σου να δειχνει τουλαχιστον ενα ενυδρειο,οχι ενα αφηρημενο κουνημενο τοπιο...:smt044
Κοίτα αυτό (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46281) και μπορεί να σε βοηθήσει!εχω δοκιμασει τα παντα δεν γινεται τιποτα
Πάντως μην αφήνετε την ποιότητα της φωτογραφίας να γίνεται ανασταλτικός παράγοντας για τη συμμετοχή σας. Κάντε το καλύτερο που μπορείτε και πάρτε όλοι μέρος! Σιγά το πράγμα, κι εμένα με κοροϊδεύουν για τις φωτογραφίες μου, αλλά εννοείται ότι θα πάρω μέρος!:Dθα κανω ενα κλεδαματακι αυριο μεθαυριο και θα την βαλω εστω και ψιλοθολη:D:D
edit: Δεν πρόλαβα να γράψω και πετάχτηκε ο άλλος!:D:D:D:D
Cmckf2ZfPiQ
Και γι αυτο ανησυχεις???
Θα ερθει να στο βγαλει ο Στελιος...:smt044
Για φωτογράφος δεν γνωρίζω εάν είναι καλός... από ταρίφας είναι και ο πρώτος :D :D :D
http://1.bp.blogspot.com/-SOkZG5lhxD0/Thb3XcrdJFI/AAAAAAAAALE/cJbvEDt9Iiw/s1600/taxi_card_9.gif
snakepanos
22-02-13, 09:26
ΕΕΕΕΕΕΕΕ τον τρελάνατε το φιλο μου,,εγω πάντως φώναξα ενα φιλο να βγαλει φωτο γιατι δεν βγαζω καλες εγω,ασε που ολες βγαινουν κουνημένες,,,τρεμουν τα χερια μου ,,εχουμε και μια ηλικια .
Αλλα δεν ειναι εκει το προβλημα τα ενυδρεια να φαίνονται και η φορμα με τα στοιχεια και ολα ενταξη .
οποιος ντρέπεται για τις φωτογραφικές του ικανότητες, να δει τις συμμετοχές μου 109 και 308 στον προηγούμενο διαγωνισμό για να πάρει θάρρος:D
snakepanos
22-02-13, 17:31
Ετσι ετσι Κωστα.:D
απλα ρε παιδια, οταν βγαζετε φωτογραφια καντε εναν κοπο και βγαλτε απο μεσα τα μηχανηματα! εστω οτι βγαινει ευκολα!! ολο σωληνες και γκουμουτσο φιλτρα βλεπουμε!!
ευκολο ειναι!!
οσο για καλη φωτογραφια, βαλτε ενα τραπεζι (αν δεν εχετε τριποδο) μπροστα στηριξτε την μηχανη σας και βαλτε αναλογες ρυθμισεις. Κλειστε να φωτα να μην κανει αντανακλαση και ΟΧΙ φλας....κατι καλυτερο θα γινει...(δεν προχωραω σε παραπανω λεπτομερειες)
snakepanos
03-03-13, 15:51
Μια χαρα ειναι και ετσι,αρκεί η προσπαθεια να στηθεί και να ανεβεί.:smt023
Μια χαρα ειναι και ετσι,αρκεί η προσπαθεια να στηθεί και να ανεβεί.:smt023
Συμφωνω με την προσπαθεια, (που ουτως η αλλως εχει γινει, δεν νομιζω κανενας να εστησε για τον διαγωνισμο ΜΟΝΟ...)...
αλλα ας μην ειμαστε τσαπατσουληδες....δεν εχω δει κανεναν σοβαρο διαγωνισμο ενυδρειων που να εχει μεσα ΟΛΟ τον εξοπλισμο...
απλα ρε παιδια, οταν βγαζετε φωτογραφια καντε εναν κοπο και βγαλτε απο μεσα τα μηχανηματα! εστω οτι βγαινει ευκολα!! ολο σωληνες και γκουμουτσο φιλτρα βλεπουμε!!
ευκολο ειναι!!
οσο για καλη φωτογραφια, βαλτε ενα τραπεζι (αν δεν εχετε τριποδο) μπροστα στηριξτε την μηχανη σας και βαλτε αναλογες ρυθμισεις. Κλειστε να φωτα να μην κανει αντανακλαση και ΟΧΙ φλας....κατι καλυτερο θα γινει...(δεν προχωραω σε παραπανω λεπτομερειες)
Συμφωνω με την προσπαθεια, (που ουτως η αλλως εχει γινει, δεν νομιζω κανενας να εστησε για τον διαγωνισμο ΜΟΝΟ...)...
αλλα ας μην ειμαστε τσαπατσουληδες....δεν εχω δει κανεναν σοβαρο διαγωνισμο ενυδρειων που να εχει μεσα ΟΛΟ τον εξοπλισμο...
Μη συγχύζεσαι φίλε μου Βασίλη :cool:, από τη στιγμή που είναι "ικανοποιημένοι" οι συμμετέχοντες να φαίνονται ο εξοπλισμός, τα φίλτρα και οι σωλήνες (οι τελευταίοι μάλιστα και στραβά τοποθετημένοι) είναι καθαρά δικό τους θέμα και γούστο.
Προσωπική μου άποψη ότι όντως, με το να φαίνονται οι εξοπλισμοί, πάει στράφι και χαλάει όλη η προσπάθεια (στο στήσιμο και στο aquascape) που έχει καταβάλει ο εκάστοτε συγχομπίστας και το χειρότερο είναι ότι χάνεται και η παραμικρή "ψευδαίσθηση" ότι το συγκεκριμένο του ενυδρείο είναι ένα πραγματικό κομμάτι φύσης....
Προσωπική μου άποψη ότι όντως, με το να φαίνονται οι εξοπλισμοί, πάει στράφι και χαλάει όλη η προσπάθεια (στο στήσιμο και στο aquascape) που έχει καταβάλει ο εκάστοτε συγχομπίστας και το χειρότερο είναι ότι χάνεται και η παραμικρή "ψευδαίσθηση" ότι το συγκεκριμένο του ενυδρείο είναι ένα πραγματικό κομμάτι φύσης....
Για την "ψευδαίσθηση" της μια στιγμης που κραταει η λιψη της φωτογραφιας, στηνεται ενα ενυδρειο? :confused::confused:
αν εισαι amano ...ναι ..στηνεται ..:D ..τώρα εμεις...δεν θεωρώ οτι στήνουμε τα ενυδρεια μας για το διαγωνισμό,αλλα αφου ειναι ηδη στημένα προσπαθούμε να τα σουλουπώσουμε-προσαρμόσουμε και να λάβουμε συμμετοχή ..;) !
Να χεσω και τον amano και τα ενυδρεια του τοτε :D
Γιαυτο και προτιμαω τα βιντεο κι ας ειναι και απο κινητο δεκαετιας
Σωστός ο Σπύρος !!!!! :smt023
Αν αποτελουν κομματι της φυσης τα ενυδρεια των διεθνων διαγωνισμων που θυμιζουν πρακτικη για εξετασεις στο photoshop, θα συμφωνησω και εγω με τον Σπυρο. Βιντεο, κινηση, αρμονια και ας κουνιεται η καμερα!
Ας μη χαλαμε το θεμα αλλο.
snakepanos
12-03-13, 11:51
Καλημερα,,,νομίζω οτι τελικά σε ολους μας έκανε καλο το οτι γίνετε ενας διαγωνισμος στο αγαπημένο μας φορουμ,,γιατι ειναι μια ευκαιρια για να κανουμε αλλο Aquascape στα ενυδρεια μας προς το καλύτερο φυσικά.
Εγω προσωπικά εκανα καποιες αλλαγες στο ενυδρειο μου ,και θα κανω και αλλες στα αλλα 2 που εχω .
Σε ευχαριστω Στελιο Exelix που με ξύπνησες απο τον λήθαργο να το πω ετσι ,και ασχοληθηκα λιγο παραπανω με τα ενυδρεια μου,και ας μην εστηλα σε φωτο το καινουργιο Aquascape.
Το κραταω για τον αλλο διαγωνισμο.;);)
Εγώ μάλλον για λίγες ημέρες δεν προλαβαίνω να στείλω το δικό μου ενυδρείο. Θα το στήσω σύντομα σε περίπου 2 εβδομάδα υπολογίζω αλλά δε προλαβαίνω λογικά. Θα το κρατήσω και εγώ για τον επόμενο διαγωνισμό.
Δεν πειράζει, άμα προλάβεις πάντως στείλε!
Λίγες μέρες έμειναν για όλους μας! Ακονίστε ψαλίδια και φορτίστε φωτογραφικές!:D
constantinos
16-04-13, 11:56
+100000000000000000000000000000000
Οργασμός συμμετοχών τώρα που τελειώνουμε!:D
Δε με βλέπω να προλαβαίνω να σας περνάω όλους σήμερα, αλλά θα το παλέψω!
Ερχονται και αλλες....:D:D
Ερχονται και αλλες....:D:D
Πιο γραφικοί...πεθαίνουμε :D:D:D:D
Στείλτε στείλτε! Το πρωί με καφεδάκι και ηρεμία θα σας περάσω όλους!
Κουραμπιές
23-04-13, 00:47
Βλεπω οτι ανεβηκαν κατι διαμαντια γενικα αλλα κυριως τωρα αναμεσα στα τελευταια....πωωωωωω ζημια. Πολλα μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες παντως υπαρχουν πολλα πανεμρφα ενυδρεια. Δεν εχω γνωσεις για να κρινω αν ειναι σωστα απο πλευρας aquascape, θα το δειξει ο διαγωνισμος, αλλα σαν εικονα πανεμορφα. Και παλι μπραβο!!
Υγ τελευταιο και καλυτεροτερο ΜΠΡΑΒΟ στον στελιο που τουχει βγει το λαδι του παιδιου και θα μας κανει καμια ρυτιδα στα γεραματα. μπραβο για την προσπαθεια την οργανωση και το τρεξιμο που κανεις...και εχεις ακομα...! :p
snakepanos
23-04-13, 08:15
Καλημερα ,,κλασικη Ελληνες ολοι την τελευτεα στιγμη,,,και τωρα τα εχει παιξη ο Στελιος.
Κουραγιο φιλε .
Βαλτε και αλλα ενυδρεια στον διαγωνισμό ,,αντεχει ο Στελιος.:D
Πραγματικα πολλα μπραβο στο Στελιο για τη δουλεια που εχει κανει και εχει ακομα να κανει για την οργανωση του διαγωνισμου. Ολα εχουν γινει αψογα και δεν ειναι λιγες οι συμμετοχες.
Αλλα σιγα μην το λυπηθουμε κιολας! Αντεχει αυτος! :D
Κάτσε μία να περάσω τα τελευταία και σε μπανάρω!:D
καλα,μερικα ειδικα απο τα τελευταια,ειναι α-πι-θα-να!!!
όντως, άντε μετά να πω κι εγώ πως έχω ενυδρείο
Λοιπόν, το ανέβασμα των συμμετοχών τελείωσε!:smt030:-D
Μεθαύριο θα είναι έτοιμη και η ψηφοφορία του κοινού!:wink:
Μπράβο σε όλους σας για τις συμμετοχές σας!:smt041
Υ.Γ.: Η κατηγορία των paludarium ακυρώνεται μια και δε λάβαμε καμία συμμετοχή.
beeromixalhs
23-04-13, 10:07
να κάνω μια ερώτηση εγώ
Πως βαφτίζουμε ένα ενυδρείο βιοτοπικό? Υποθέτω πως θα πρέπει τα φυτά, τα ψάρια και το όλο στήσιμο να ταιριάζει με κάποιο βιότοπο. Σωστά?
Τώρα κοιτάζοντας τα βιοτοπικά που είναι στο διαγωνισμό βλέπω πως κάποια (με τα λίγα που ξέρω) δε πληρούν τις προϋποθέσεις για "βιοτοπικο".
Τώρα αυτά θα τα εξετάσει η επιτροπή ή μετά το τέλος του διαγωνισμού θα έχουμε μουρμούρες από όσους δε κέρδισαν?
Δε κατέβασα σε αυτή τη κατηγορία ενυδρείο μη νομίζετε πως έχω συμφέρων. Απλά μια παρατήρηση κάνω
Σαφώς και η επιτροπή θα λάβει υπόψη της τον εκάστοτε βιότοπο και θα βαθμολογήσει ανάλογα. Και οι πληροφορίες του κάθε ενυδρείου έχουν μπει στην παρουσίαση, ώστε να τις προσμετρήσει και το κοινό.
beeromixalhs
23-04-13, 10:17
για την επιτροπή πιστεύω πως μπορεί και να το πράξει αυτό. Για το κοινό δεν είμαι καθόλου σίγουρος :D:D
Ε, όποιος θέλει πάντως μπορεί!:D
για την επιτροπή πιστεύω πως μπορεί και να το πράξει αυτό. Για το κοινό δεν είμαι καθόλου σίγουρος :grin::grin:
Νομιζω οτι η δυνατοτητα του κοινου να μην βλεπει απλα μια φωτογραφια, αλλα μια πληρη παρουσιαση, του δινει τη δυνατοτητα να μπορει να κρινει απο τη βιοτοπικη προσεγγιση που αναφερεις, μεχρι τις σωστες ή μη συνθηκες διαβιωσης των κατοικων του καθε ενυδρειου.
Αλλωστε, η ψηφοφορια των κριτων εχει πολυ μεγαλυτερη βαθμολογικη βαρυτητα σε σχεση με την ψηφοφορια του κοινου.
Βέβαια όσο περισσότερες είναι οι ψήφοι του κοινού τόσο αλλάζει η αναλογία!;)
Κλεόβουλος
23-04-13, 16:30
Καλή επιτυχία σε όλους!
Μπαρμπα-Στελιο...
Προλαβαινω να στειλω 2 βιοτοπικα? :smt110
Την τελευταία φορά που κοίταξα ήσουν κριτής και στα βιοτοπικά!
Αυτά τα κόλπα να τα αφήσεις!:D
Παιδια στα θαλασσινα ειναι 12 οι συμμετοχες ;)
Και είμαστε στον αέρα!:D
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=758303
nikolakis94
25-04-13, 00:04
Γαμωτο δεν μπορω να επιλεξω ενα να ψηφισω.Ολα ειναι πολυ ωραια.
Μα δε χρειάζεται να επιλέξεις μόνο ένα!;)
nikolakis94
25-04-13, 00:07
Ουπς...φταιει η νυστα δεν το καταλαβα οταν διαβαζα.
Δεν θα ήταν πιο σωστό να επιλέγουμε ένα ενυδρείο από κάθε κατηγορία?
Είναι απλά διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης. Θεωρώ ότι είναι καλύτερα να υπάρχει η δυνατότητα να δώσουμε τη θετική μας ψήφο σε όσες προσπάθειες μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον από το να ψηφίσουμε αποκλειστικά και μόνο για να βγάλουμε νικητή.
Είναι απλά διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης. Θεωρώ ότι είναι καλύτερα να υπάρχει η δυνατότητα να δώσουμε τη θετική μας ψήφο σε όσες προσπάθειες μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον από το να ψηφίσουμε αποκλειστικά και μόνο για να βγάλουμε νικητή.
Θα διαφωνήσω με την λογική σου ΠΡΑΣΙΝΕ αλλά θα την σεβαστώ.
Νέο διαγωνισμό θα έχουμε στο 2014???
συγχαρητήρια σε όλους !!τι γινεται με το 2015 η μηπως είναι ακόμα νωρίς??
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.